Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki tare de tot asta cu buricul!!! cea mai tare , in cap de lista :))) m.am spart de ras

ioanact foarte frumos patutul:)

denisa bine ca nu te.a durut, in rest nesimtit , una spun alta fac, macar in 5 zile sa vina rezultatul

am fost si eu pe la cumparaturi, cand m.am intors parea ceva parte din dop....dar e doar ceva alb nu stiu , ma bucur la orice semn

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetelor, ca sa va binedispuneti urmariti www.youtube.com/watch?v=1kiWFcUAzhw&feature=player_embedded" target="_blank">clipul !

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

annya f tare clipul, haios si in acelasi timp de apreciat, se vede ca au muncit mult la el.

honey bine c-ai scapat! La mine in 4 zile mi-a dat rezultatul, parca asa...verifica si tu online din cand in cand, poate ies si mai devreme

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

niki:asta o intrece pe aia cu " mierte fierte c---e prajite"
Mama pastreaza si acum buricul meu cu o motul de la un an intr-o cutie de metal care s-a stricat de-a lungul timpului. cand o vad ... zici ca s-a apucat de vrajitorie.

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul .
sper ca nu s-a apucat nimeni inca

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Acum ne-am adunat si noi de pe drumuri caci dupa vizita la ginecolog nu ne-am putut abtine si am mai dat o raita in prenatal sia-m mai cumparat cate ceva.

Revenind la control: analizele ok, hemoglobina 11.1 adica nu am nevoie de suplimente de fier nici de data asta, nu am nici un streptococ , toate in regula. Colul e moale dar dar ginecologul mi-a zis ca dupa el nu crede ca nasc mai devreme de 15 zile dar pot fi oricand surprize ptr ca bebe e destul de jos...L-am vazut si pe flacau, statea cumintel acolo dupa ce pana cu 10 minute in urma juca tzontzoroiul prin burta...Are 3.1 kg si va ajunge cel mai probabil la 3.5 - 3.8 kg depinde cat de mult mai sta...Lichidul amniotic suficient...si cam atat...

Acum stam cumintei si asteptam...daca trec 10 zile si nu da semne clare a vrea sa iasa ...o sa va intreb mai multe despre autoinducerea aceea!

Ioanact - da, am cumparat new born pampers, 2 pachete. deocamdata nu iau mai multe caci sunt pana la 5 kg si cine stie , poate trebuie sa trec la 6+ f repede.

Ellanik - mersi de info si de sfat

Honeybaby - bine ca ai scapat fara durere, la mine au fost gata in 3 zile lucratoare.

De la prenatal am cumparat perna boppy ptr alaptare
http://shopboppy.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1

si un cos de recoltat pampers murdari care am vazut ca a fost f util prietenilor nostri. intra pana la 28 de pampers si nu lasa nici un miros neplacut in afara..asa ca nu va mai fi nevoie sa dam fuga la gunoi cu fiecare pampers in parte. mai ales ca aici e si cu gunoiul diferentiat...

http://www.sangenic.com/uk/hygiene-plus-how-to-use.php

Gata am dat raportul, acum fug sa pap caci am o foame de lup.
Noapte buna tuturor

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Continuarea povestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

Castelana: asa ziceam si eu la primul, sa il nasc si apoi mai vedem de plimbari! vise aiurea in sarcina mereu am avut! or fi de la hormonii tulburati. si acum am visat ca am nascu fetita cu defecte la picioare, m-am trezit plingind.

eu o sa ii tin pe toti copii in spatele masinii. or sa fie cam inghesuiti, dar nu am ce face. nu imi cumpar van. la van e mai usor de utilizat, deschizi portierele prin glisare, acuma ma tot gindesc pe care sa il pun la mijloc: pe cel mare sau pe cel mai mic? pina acum ar fi cel mai mare fiindca el se deplaseaza singur si nu ma aplec eu pina la mijlocul masinii sa scot bebe cu cos sa ma cocoseze!

fata mea la nici 2 ani isi ia poseta, bebe, tocurile lu mami si pleaca mereu, ne zice by, dar nu stiu unde! o sa vedeti voi mamici de fete cochete!

Cenia cu bebe Sophia 38 sapt

ce draguta fetita ta, trebuie sa fie tare dulce.
Asa imi povesteste mama mea de mine ca eram tare ducace, si imi puneam poseta pe mana si asteptam la usa sa plec in lume, asa replicam, acum chiar ca am plecat in lumea larga!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Buna seara.
Tocmai au plecat niste musafiri.Sunt full de sfaturi.Cum sa o imbrac cum sa ii fac baita ..s.a.Dar cel mai tare sfat trebuie sa vi-l spun si voua.Tocmai i-a cazut buricul in seara asta Mariei.Sfat:"buricul sa nu cumva sa il arunci,il pastrezi si cand incepi diversificarea sa il pui in mancare sa aiba fata noroc in viata".Mare iti e gradina Doamne...

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

waw, waw, asta e chiar maxima maximei!!!!!!!!
pai sa-i zic la dr meu cand recolteaza la burice sa mai imi dea o bucata si acasa sa am ce-i da la baiat de papa!

draga mea in primul rand felicitari ca a cazut buricul!
te pupu si sanatate!!!!!!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput