Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,

Gabi,sanatatate mult, ai grija de tine.Mara cum mai e?

Hopes, spor la treaba.

Ruxi multumim de tratatie, iau o cafea ca nu am baut inca sa ma treesc cum tb.

Eu saptamana asta voi manca fara carne, n-am sa renunt la branzeturi si lactate, asa ca rog fetele sa-mi dea si mie ceva idei de mancare gatita fara carnuri.Ruxi,linta, ok ok in meniu?

Anda, ai zis ceva de un concurs, a fost sau inca pregatesti pt el?

In dimineata asta am mancat fulgi din 5 cerale(inmuiate de aseara) cu peltea de gutui facuta de mama, foarte bun.

Ma duc si eu la treburile mele,inca am de calcat o groaza si pana plec tb sa las totul in ordine.

O saptamana minunata va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

poti sa faci ciuperci:)

Cel mai simplu e sa le pui in cuptor, cu un pic de unt.
Apoi presari piper, sare si patrunjel tocat si pofta buna.

Sau preferata mea, mancarea de vinete la cuptor.
Eu le tai rondele. Se sareaza si se lasa la scurs pe un fund de lemn inclinat juma de ora.

Dupa aia le pui tot asa pe tava cu un strop de ulei si daca vrei, langa felii de rosii si catei de usturoi.

Tot asa, la sfarsit presari patrunjel.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Lintea : iarasi cea mai simpla reteta posibila e sa o fierbi cu ceapa si usturoi si la sfarsit, dupa ce ai inchis focul, sa pui uj pic de ulei presat la rece si un strop de otet.
daca vrei supa pui si un morcov, si mai multa apa. Daca vrei mancarica, merge sia sa.
Mie una imi place.

deci a innebunit lupu,. da Sabina retete pe forum

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Sabina, mai scrie ca m-am intors cu cafeluta.

Vinetele eu le mai fac umplute cu cous cous la cuptor.Ciupercile, yumi,al meu ar papa in fiecare zi.Line n-am incercat pana acum decat ca supa,voi incerca si varianta mancare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziulica!

Ma primiti si pe mine pe aici, cu voi? Ca nu mai stiu cum sa ma mobilizez, neica, sa mai arunc din sunci!
Recunosc, va citesc din urma, capitolul asta l-am citit mai pe sarite asa; ma simt nitel aiurea, ca voi deja sunteti un grup si ma simt intrusa, dar am nevoie de HELP sa mai arunc din kg!
Pe scurt, m-am apucat de "treaba" pe data de 11 ianuarie, am plecat de la 92 kg; da, ati citit bine! Ca idee, inainte cu o zi de nastere, aveam.....107 kg; peste cateva zile fetita mea va face un an, iar eu, intre altele, sunt tot imensa!
Pentru ca puiul a tot avut probleme (si inca nu a scapat, urmeaza in aprilie o operatie), eu am tot oscilat ca si greutate; eu pe stres ori ma ingras, ori slabesc cateva kg bune, dar, cand imi revin, fara sa bag in mine, nu stiu cum, reapar kg pierdute din motive de stres.
Care va sa zica, pe 11.01 am zis "GATA" si asa a fost! Acum am 84 kg si stagnez de 3 saptamani, desi nu exagerez cu mancarea si fac miscare 5 zile din 7.
Ma gandesc eu ca poate ar trebui ori sa maresc timpul de miscare, ori intensitatea; eu fac acasa exercitii de pe dvd cu Cindy Crawford; ma gandesc insa ca de maine dimineata sa ies la alergat; ma rog, cred ca mers in ritm alert cateva zile.
Voi ce spuneti?
Pot si eu sa intru in grupul vostru? Ma primiti?
Multumesc pt rabdare!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza si de la mine.

Hopes si eu la fel cu casa si m-am cam saturat.

Zuzi nu comentez cu bebe ,ca la noi numai vine asta stim sigur, nu se mai poate.

Sabina am incercat si eu odata dieta asta, dar dupa 3 zile nu am mai reusit.

Vreau si eu sa le zic bun venit la noile fete.

Tumpi cred ca fac si eu o saptamana fara carne ,dar la mine e problema ca din cauza unor suspiciuni cu sanatatea sunt destule lucruri care nu le mai mananc, problema mare la mine.

Anda cum e cu concursul ca si eu tineam ceva minte.

Cuscra unde ai fost ieri.

Gabriela sanatate multa.

Claudia imi place culoare.

Carmen daca ai sa imi dai ciocolata alba nu am sa te refuz.

Eu ce sa zic sunt suspecta de o boala super frumoasa, lucru care ma macina super mult ,am inceput sa numai mananc multe lucruri ,dar imi ramane sa pap apa paie si bataie.Pe 19 ma duc la internist sa vedem ce e de facut, eu sper sa fie alarma falsa dar deja jumatate din mine stie ca nu e asa sa vedem cand o sa fie scris negru pe alb daca am sa mai am optimismul asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Intru doar scurt scurt ca nu mai stiu unde sa fug de cate am de facut. Va pup pe toate, la multi ani tuturor sarbatoritilor si floricelelor.
A fost fain de tot la concurs - am luat premiu de excelenta pentru inovatie si creativitate si am primit multe incurajari si promisiuni.

O sa postez in curand si torturile cu care am fost.

Sa aveti o zi minunata,

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna! Va scriu si eu repejor 2 vb, sunt la munca.

Cuscra, pana la urma am fost pe la niste prieteni si ne-am intors cam tarziu, azi imi pica ochii in gura Sper sa nu ai nici o problema grava
Gabi, sanatate multa E tare pacatoasa gripa asta, baietii au fost asa si pe mine ma ustura gatul de mor, cred ca trec pe antibiotic, ma chinui de mult
Anda, felicitari
Clau, imi place culoarea, dar vreau sa vad poze atunci cand ai sa faci.
Vik, sa stii ca si eu aveam emotii cum imi va sta dupa ce ma spal...m-am spalat si imi sta f. bine, nu ca in poza dar f. bine. imi dau cu spuma dupa ce ma spal si se aseaza f bine.
Sabina, ma bucur ca te simti mai bine, sper sa-ti revii curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

cu intirziere pentru sarbatoritii de ieri.

Tumpi, mersi. Nu stiam de ce ma suna lumea ieri sa-mi zica la multi ani, ca eu nu m-am serbat ca floare niciodata.

Gusta, o portie de optimism e buna oricind.

Sabina, tot nu mi-ai spus de unde ai luat pantofiorii cei rosii. Pe ceilalti i-am vazut in oras insa pe astia nu.

Anda, felicitari pentru premii si astept poze cu nerabdare.

Gabi, sanatate multa.

Carmen, Daniela, .

Cellia, bun venit in grupul nostru! Ce inaltime ai?

Va pup, ma duc sa citesc ca am pus mina pe o carte interesanta.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Andaaa, felicitari! ma bucur imens pentru tine! Esti cea mai tare;)

Delia, iarta-ma
Uite, de aici:

http://www.clandestino-shop.ro/

Tumpi...mai poti sa mananci salata de dovlecei fierti cu ou tare sau fara ou tare:D

Eu fierb dovleceii, apoi ii tai rondele, ulei, otet, usturoi si marar. Miamii:) Tu poti pune si sare, bineinteles.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput