Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mik felicitari pt baiatul de 12 ani! Guilhem la multi ani!Mihaser sa-ti traiasca baietelul! La multi ani Cristian!Letizia a avut primul vaccin ieri plus ca in sfirsit avem si noi de vreo 2 zile vreme buna aici si uite asa nu prea am avut timp de altceva.Letizia si copiii va multumesc pentru atitea complimente si mama lor dolofana la fel.Crys ti se potriveste freza cea noua si pt ca am si eu par ondulat testul cel mare va fi dupa spalat.Hopes ai renuntat la roscat? Ai un baietel tare frumos!Happy stiu cum simti, asa gustam si eu dupa sarcina ca Nadja cind ma reapucasem serios de sport, ziceam ca zbor nu alta!Baby boom mai zi cite ceva despre tine ca pe mine una m-ai facut tare curioasa, piese de teatru, catarari pe munte, f interesant totul. Faci parte dintr-o trupa de teatru profesionista, de amatori? Unde jucati de obicei si unde acum? Si alpinism unde faci? In rest de kg nu stiu ce s azic, la categoria 50kg io nu ma pricep deloc. Fug la copii.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen, eu inca astept cafeaua aia de dimineata.Cat de Poiana, sa sti ca mie imi placea cea cu menta mai mult ca Anidorul, era menta mai pregnanta.

De luni sper sa am destula vointa sa ma apuc de sala.

Ieri n-am mancat prea mult,da simt ca nu mai slabesc si habar n-am ce sa mai fac.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragutele, spre ca ati ati avut un weekend pe cinste;)

Eu am intrat pe doua saptamani de grau si orez si va spun ca ma simt bestial so far.
Ok,. e a doua zi:D

Se mananca cat vrei, grau si orez din ala nedecorticat, fierte 20 de minute maxim. O masura grau, una orez, 7 masuri de apa.

In paralel trebuie sa iau 4 tincturi si sa beau 2 litri de ceai(sau mai mult) din 5 plante.

Mai...da nu-mi mai e foame! e fantastic. Si pe bune ca mananc putin cantitativ.

Bineinteles ca nu am renuntat la cortizon, nu se pune problema asa, ci merg in paralel cu scaderea dozei conform schemei initiale. Poate un picut mai repede, in functie de hemograma. Am eu asa un feeling ca o sa iasa bine hemo de joia viitoare.

Acum trebuie sa ii scriu si lu nenea ala de la Viena care zice ca sunt supra dozata cu cortizon....

O sa dau raportul si daca slabesc pe grau si orez, daca nu era cortizonu se slabeste ceva in 2 saptamani.

Dupa cele doua saptamani se adauga tot felul de salate si lactate si oua uneori, ideea e ca dupa cura asta sa renunti total la carne, sau macar 6 luni.

Vom vedea ce va fi, deocamdata clar ma ajuta la efectele nocive ale medicamentelor.
Deja dorm 7 ore. E absolut uimitor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna fetele!
Mihaser, la multi ani pt puiul tau, abia acum am vazut ca a fost si ziua lui, sa va traiasca si sa fie sanatos! si tie pt maine, sa fii iubita si sanatoasa alaturi de cei dragi! petrecere frumoasa si la cat mai multe cadouri!
Zuzi, Crys

M-am vopsit morcovie, imi sta bine zic eu, adica mi se pare ca culoarea asta ma prinde cel mai bine.
Lui Luca ii dau antibiotic de ieri,imi zice sa am grija la urechiusa atunci cand ii dau bluza pe el.

Auziti fetele cu baietei, Luca al meu are fimoza, tot tragem de pielicica, dar tare mi-e ca va trebui operat. La ai vostri baieti cum e? Acum il dau cu o crema cu cortizon ce mi-a dat-o pediatrul, si a zis daca nu e mai bine pana pe 8 apr cand am progrmare ma trimite la chirurg sa-l vada. Barbatu-meu zice ca e inca mic, si poate ca se va face pana la urma bine, insa nu stiu ce sa zic.

Gabi insanatosire grabnica.

va pup, ma duc sa smotrui baia, la ora asta daca peste zi am fost puturoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

sabina dieta asta e data de un dr naturist intrun mod personalizat doar pt tine avind in vedere medicatia? ori e o dieta de slabit?eu zic ca e imp sa vb cu un dr nutritionist, pt ca deja corpul tau e suspus unui efort din cauza bolii si tratamentului, numai de diete nu era nevoie.stiu ca cortizonul asta umfla dar totusdi nu e doar vb de ingrasare ca in cazul unui om ce maninca chipsuri, sunci si nutela, se va duce altfel ce retii acum. e f bine ca te mentii ori pui atit de putin dar totusi diete stricte acum? e ok?Claudia cel mai bine sa mai consulti un urolog. noi de la pedaitru am mers la 2 urologi si asa aminta-o si acum e ok. se deschide acum sus fara probleme. pe la 4 anisori nu putea sa faca treaba asta copmplet doar asa un virf se itea:)- tre s ainvete el operatiunea si altfel isi va lasa corpul sa colaboreze. la noi papi s-a ocupat de problemuta si asa intre baieti altfel a mers treaba ca io parca faceam opearii pe creier. la noi problema era ca in virful cucului avea o pata rosie si nu scapam de ea cu cremele cu antibiotic mai usor mai concentrat. si asta pt ca domnisorul intre 4 si 5 ani jumate s-a tot jucat cu puta orice i-as fi spus.uita si-l gaseam nooaptea cu mina-n chiloti ori cind se uita pe vreo carte ori cugeta el la ceva, ori la tv asa ca al bundy, de groaza sunt baietii la virsta descoperirilor. dar si nadja acum la 3 ani cam des isi pune mina la puti si normal nu-s curati tot timpul, mai examineaza si c-un dest in nas pe urma de ce nu oleaca in popou si uite asa...nici nu tre sa fie excese de degete cercetatoare de colo colo, ajung si citeva minute. igiena si iar iginea, spalat pe miini si totusi se intimpla..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

am fost la un meedic naturist,da un tip f destept, are studii de homeopatie la colegiul din Londra, are si cursurile de la Boiron, are si d-astea prin orientul indepartat , e maestru la acupunctura, stuidaza vindecarile cu plante ale calugarilor din Romania, etc etc.
Mi-a dat si anumite ceaiuri pe care trebuie sa le beau si niste tincturi de plante , care vad ca sunt toate indreptate pt problemele mele cu gatul(despre care se banuieste ca au declansat hemoliza)
Deci da, e in scop medical, nu e dieta de slabit in niciun caz. De altfel, poti sa mananci ca porcul cat vrei, nu se pune problema de slabit.

Vik, eu ma voi duce la Viena, i-am scris profului de acolo, si dupa asta efectiv nu mai am ce incerca, astia de aici nu-mi dau decat speranta unor remisii mai lungi.

Dr care ma urmareste a zis ca e ok sa mananc 2 sapt orez cu grau, deci daca pana si ea care e medicina alopata a aprobat..:)
Crezi ca eram asa nebuna sa ma apuc de slabiri si asceze ezoterice taman acuma

Si intr-adevar ca functioneaza, nu-mi mai e foame, nu ma mai roade stomacul, dorm linistit.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

am uitat sa zic.
ma rasfat eu aici ca fac burta, si ceafa de bizon(da, asa se numeste medical, faci o gheaba de grasime pe ceafa de la cortizon) si alte asemejnea, dar de fapt, ce e mai grav la side effects de la cortizon...sa vedem:
ulcer, osteoporoza, probleme cu inima, hiperstimularea suprarenalei...nici nu stiu ce sa mai insir.

Asa ca orice ma ajuta sa contracarez minunile astea e binevenit...iar hrana asta extrem de simpla, insa destul de completa pentru cele doua saptamani, da ragaz organismului sa nu fie ocupat cu digestia si sa lupte impotriva bolii.

Ne uitam la copilasii nostru, cand sunt bolnaviori, nu papa mai nimica. Se pare ca e un instinct fantastic de conservare. La fel si animalutele fac.

Pentru omul sanatos, sincer nu vad de ce ar tine orez cu grau :) asa este.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

astazi dimineata dau eu ceaiuri, cafele, oua, cereale, iaurturi, fructe si ce mai doriti .

Sabina, sper sa se rezolve cumva problema asta a ta .

Carmen, pai persevereaza si ai sa vezi cat de bine este. Legat de mancarea sanatoasa sa stii ca nici la baieti nu le face bine zaharul si dulciurile facute prea des, chiar daca-s facute in casa . Mai rarut ca-i mai dragut.

Gabriela, te simti mai bine?

Tumpi, ce program ai in weekend?

Eu am fost ieri la shopping cu fetele, mi-am cumparat o rochita fucsia si leggings pentru ea, plus bolerou de pus deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

La multi ani tuturor care poarta nume de floare!

Noi am fost la biserica si acum ne pregatim sa iesim undeva...dar nu stim unde

Ma striga baietii...va pup si va doresc o duminica placuta! Sper sa mai intru pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Uff am uitat .

La multi ani Florilor!

Mergi la inceput