Nou stil de viatza (294)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
'Neata! Iau si eu repede o cafea de la Carmen si ma apuc de treaba..azi am zi de smotruiala. Sunt libera si azi, asa ca profit din plin.
Lou, drum bun si Paste fericit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salutare!
Mik sa-ti traiasca feciorul!
Multumim ptr felicitaciones...ieri a fost un party la gradi...si unul la un loc de joaca...Am fost epuizati...Nebunul de sot a facut 700 de poze...din care 100 sunt de top.
Lavi zici ca ai fost la aerobic fara mine? Cred ca m-a dat Ema disparuta...poate ajung si eu azi...Speranta moare ultima.
zuzi ziua mea e duminica...parca nu mai am chef de inca un party...dar daca tot se schimba prefixul...
Azi am si un interviu...poate, poate...Visez noaptea ca ma angajez...asa rau am ajuns!
Va pup!
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Ruxi special pentru tine (atentia ta) MD - o cana de apa cu miere si lamaie G - Cafea cu lapte + 1/2 sandvis facut dintr-o felie de paine + 1 felie mottarella + 1 felie ham. P - Lasagnia (420 cal ) + salata verde cu castravete, avocado, rosii cherry si ardei rosu. G : 2 prune uscate C - salata verde cu ridichi si poate ceva tuna din conserva. |
Si eu raspund special pentru tine
![](icon_smile_big.gif)
MD - o cana de apa cu miere si lamaie
Asta pentru ce e? Ca mic dejun sigur nu e....
G - Cafea cu lapte + 1/2 sandvis facut dintr-o felie de paine + 1 felie mottarella + 1 felie ham.
Daca painea e din aia numai din faina integrala, apa si sare e ok. Daca e cu paine alba, nu e.
P - Lasagnia (420 cal ) + salata verde cu castravete, avocado, rosii cherry si ardei rosu.
Lasagnia eu nu as manca la slabire...are carne, paste, sos...
Avocado la o masa cu paste e de rau. Carbo cu grasime nu e love sigur
![](icon_smile_big.gif)
G : 2 prune uscate
C - salata verde cu ridichi si poate ceva tuna din conserva.
Sper ca salata a fost cu tuna.
Deci Zuzi, cateva reguli simple si o sa mananci bine, ai sa te simti bine si ai sa slabesti:
- nu mananci zahar, dulciuri, paine alba, paste normale
- micul dejun e sfant si consistent ( oua, iaurt, nuci, legume, cereale simple si integrale, etc)
- pranzul si cina trebuie sa aiba o portie mare mare de legume si una micuta de proteine ( oua, branza, carne, peste, fructe de mare)
- gustarile sunt fie 1 fruct ( dimineata) fie cateva nuci/seminte dupa amiaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/firicel/firicel.jpg)
firicel spune:
Salutare,
Eu am ramas in urma rau de tot.Incerc sa recuperez dar aveti o viteza:)
Zuzilici nu-i nici o problema.Nu m-am mai uitat pe listuta de atunci.
Hopes,Violeta si Babyboom-sper sa nu gresesc sa amestec numele-mult succes -sper sa va tineti comorile in brate cat de curand.
Sabina,eu nu mananc carne(doar peste) dar stiu ca proteina(nu o cantaresc) ar trebui sa fie,cand pui pe farfurie,de marimea palmei cand o tii stransa(pumn).Iar salata/legume cam cat marimea palmei deschise.
Mihaser,asha fac poze profesionistii.Cate 1000 din care 100 ies super.Deci sotul tau stie ce stie:)
Louisea-eu mereu ma pregatesc psihic si fizic inainte de intoarcerea in Ro.Si mereu ne imbuibam cu bunatati-nu avem cum sa rezistam cand lumea efectiv face efortul de a pune tot felul de trufandale pe masa.Ce am invatat insa e ca e(pt mine) ok ,chiar bine sa las in farfurie.Chiar daca imi place foarte mult.In ultima vreme am inceput sa las mai mult-mai ales ca stiu ca numarul de calorii e foarte mare.Ushor cu teoria,greu cu practica.Si pe mine CM ma omoara.
Am vazut ca ati vorbit de avocado si de pate.Bun tare avocado-nu exista saptamana sa nu mananc doi mici pe putin.Am o reteta faina cu paste si avocado.Dar o executam mai rar din pricina de carbohidrati.
Eu sunt la CM-transpir,e foarte dureros de data asta si ca atare am scapat in punguta cu napolitane.Mici ele mici dar am mancat vreo 7-cat unghiuta.Nu au porcarii-E-uri sau altceva ca le-am controlat inainte sa le iau.Dar,tot nu e o scuza.
Eu momentan ma mentin la aceeasi greutate-e forte greu insa fara sport .Cand ma insanatosesc o iau de la capat si de abia astept.
Inainte sa plec,meniul meu de azi (minus napolitanele antementionate):
Mic dejun:iaurt cu seminte si mango si nuci de brazilia(cred ca asta e denumirea pe romaneste,nu?) si doua linguri de ovaz.Invariabil acelasi pe timp de vara datorita "pasiunii" mele pt mango:)
Snack:1 curmala,apa
Pranz:salata din cartofi normali-portia era f mica pt ca e ce-a ramas de ieri,cu bucati de somon,pastai de fasole verde,ceapa rosie,masline si capere.Un fel de salata nicoise.
Cina:cartofi dulci la cuptor(imi plac la nebunie) pe pat de rucola cu doua trei bucatele mici de branza peste.
Si pt ca cineva intreba de idei-uite va trimit in engleza de la o cafenea/restaurant unde mergem noi,doar pt ca imi plac salatele lor):)
rooted - roasted beetroot, asparagus, avocado, goats cheese, pumpkin & rocket w a drizzling of lemon & rosemary virgin olive oil & freshly toasted pumpkin rye bread (v) (vgo) (gfo)
the funky chicken salad - spiced chicken, avocado, parmesan croutons, cherry tomatoes & english spinach topped w a poached egg, moroccan lime aioli & garlic crostini
prawn - king prawns, watermelon, cucumber ribbons, coriander, baby cos & drizzled w a mint & chilli dressing (gf)
figdorf - spinach, spiced pumpkin, cashews, crunchy chickpea, shaved yellow zucchini, caramelized onion & feta salad served w freshly toasted cassalinga (v) (vgo) (gfo)
Daca vreti sa va uitati la intreg meniul(figdorf si rooted sunt excelente) uitati-va aici: www. wildfig. com.au.Am pus cu spatii asha ca voi va tb sa scoateti spatiile.
the big blue - pan fried king prawns, scallops, baby squid, fish & mussels w fresh greens & chilli chutney (gf)
Fetelor care nu le-am mentionat- imi pare rau dar nu mai pot sta la computer.Va pup si o floricica virtuala si spor la slabit.
Tuturor fetelor (daca nu mai apuc sa intru) un weekend exceptional-pt cine sarbatoreste ziua de nastere sau Floriile "LA MULTI ANI" in avans!
Firicel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Miha la multi ani pentru flacau.
Lou drum bun in Ro si distractie placuta.
Cuscra spor la treaba.
Claudia crenguta am facut-o si e asa frumoasa.
Zuzi se pare ca e mai bine ca cica ieri baiatul i-a zis ca de acuma o sa o apere.Sa vedem cat tine minunea.
Mi s-a culcat in camera ei de la sine cerere si m-a anuntat ca de acuma sa ma invat sa dorm singura, am controlat-o de nu stiu cate ori ,dar ea nu a avut nici o treaba, plus ca dimineata mi-a venit singura jos deci am de acuma pui mare.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Miha, iti urez si eu cu intarziere toate cele bune si La Multi Ani puiului .
Carmen, eu merg constant la sala de 1 an si jumatate deja. Am mai avut pauze de 1-2 saptamani cand am fost in vacanta si 5 saptamani in toamna din cauza unei probleme cu umarul stang. Merg de 3-4 ori/saptamana.
Gusta, ce independenta e fata ta . Lasa ca e mai bine asa decat sa stea numai dupa fusta ta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Sincer Ruxi eu ma bucur ca vrea ea singura ,dar imi e dor de bebele ala mic.
Carmen nu refuz nimic din ce imi oferi, orice e bun cu menta.
Miha bafta azi la interviu.
Cine vine sa-mi stearga geamurile ca eu ma dau pe net.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Sincer Ruxi eu ma bucur ca vrea ea singura ,dar imi e dor de bebele ala mic ![]() |
Pai, inseamna ca-i timpul sa mai faci
![](bibe.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
Doamne Ajuta sa-i fie bine Marei si sa nu mai aibe divergente cu acel baiat.
![](pupic.gif)
Lou drum bun si timp frumos acasa.
Mihaser multumesc.
![](floare.gif)
Firicel weekend placut si tie.
![](floare.gif)
Ruxi
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](japonez.gif)
Carmen multumesc frumos de tratatie.
![](floare.gif)
Crys mersi de intrebare, noi suntem bine. Ieri am fost la spital cu mama ca eram programate, si-s tare fericita ca nu are nervul afectat de dislocarea de umar. Asa ca deja am inceput acasa cu ea cateva exercitii usoare de recuperare. Din pacate o sa dureze pana la 6 saptamani recuperarea completa. Aici in spitale cand intri ca pacient ti se da o bratara cu numele tau pe ea si alte info. Ei bine cand Isabella a vazut ca mama a primit bratara a vrut si ea un ca doar si ea era in spital, nu?
Receptionista a fost asa de dragutza ca i-a dat si ei o bratara (goala) si nu-ti spun ce zambet avea Bella. Parca s-a luminat tot spitalul. Pana si pacienti din jur au inceput sa zambeasca de zabetul ei.
![](icon_smile_big.gif)
Dragelor va urez un weekend minunat.
Zuzilici
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Mihaser, la multi ani puiului tau ! Sa creasca mare si frumos !
(eu am facut putine poze caci s-a descarcat cind deschidea cadoul).
Party ii facem dupa vacanta.
Un sfirsit de saptamina minunat !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Uitam : Zuzi, ai grija ca mamica ta sa faca bine exercitiile de umar, e foarte important !
(eu is patita)