*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (391)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
v-am citit, zau ca nu am cuvintele la mine...
dar va multumesc ca-mi veti tine pumnii azi.. ariel, naty si eu ma gandsesc ca ar putea fi ceva hormonal.. sa vad ce zice azi gineco, si daca ma trimite ea la endocrinolog ma duc....am auzit o chestie ieri, legat de chisturi, cica daca la durerile abdominale, la CM sau ovulatie, nu iei ceva calmant sa ajuti procesele p-acolo si stai cu durere, asa s-ar forma chisturile, ma rog, ar fi una dintre cauze... ce parere aveti de teoria asta?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, eu cand era mica aveam niste dureri naspa la menstruatie, in prima zi, cu sangerare mare... dupa ce am nascut durerea nu mai aparea in prima zi, ci in a doua . Dupa a doua nastere am invatat sa o ignor. Uneori iau antiinflamator, alteori nu. Si nu am avut niciodata chisturi sau altceva. Ce-i drept, nu am luat nicioodata anticonceptionale (despre care eu cred ca produc deseori dereglari). Deci la mine teoria de mai sus nu este valabila. Oi fi vreo exceptie...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai din cate stiu eu, calmantele nu ajuta procesele niciunde, ci doar pacalesc creierul ca nu te mai doare. In fine, nu sunt in stare sa explic mai destept, dar nu mi se pare ca sta in picioare teoria asta. Plus ca asta ar sugera ca toata lumea care nu ia calmante la ovulatie/menstruatie face chisturi. Nu, chiar nu cred.

Dar daca tot vorbim de chisturi - am o prietena care are un chist de 18 mm, care cica (zice dr) ca s-a spart. Si ca nu trebuie sa faca nimic, doar sa stea asa cu dureri, ca o sa se rezolve de la sine. Este contrazis de alt medic care spune ca un chist spart nu mai apare compact pe ecografie...
Eu nu ma pricep, dar as zice ca nu trebuie sa stea pur si simplu asa, sa astepte! 18 mm as zice ca e mare, iar de chist spart eu n-am mai auzit (dar nu ma pricep, am mai spus). Exista asa ceva?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Felicitari, Briana, si bafta maxima si astazi!!!

Felicitari, randunoi de Mihutza!!!!

Am vazut bobolana de Stef , scump foc e!!!!

Saru'mana tuturor, stiam eu ca o sa va bucurati de vestea mea . Mai e un hop de trecut si gata!

Naty, pai nu trebuie sa stie si copilul de frica cuiva ?!?! Soacra-mea e infiorata de metodele astea, saraca!

Iar nu pot continua....Vorbim, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am citit tot, dar nu ma simt in stare sa raspund... Un gand bun pentru fiecare

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

L-am vazut si eu pe Stef, ce vorbaret e el! Si ce chicotea mami!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

eu am o predispozitie catre chisturi, cred.. am fost operata de chist ovarian cand aveam vreo 19 ani.. si era maaaareee, 11/9 cm, fara dureri, fara simptome.. era acolo pur si simplu.. cat am luat AC a fost ok, apoi le-am intrerupt ptr bebe si au aparut, dar mici, nesemnificative.. acum, nu mai iau iar AC din octombrie, la la eco din ianuarie eru multiple chistulete mici si unul mai maricel, de vreo 2 cm.. vreau sa incerc tratamentul cu mladitew de zmeur si coacaz negru, dar tot nu ajung la un plafar, nu am in drum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata!!ce fac fetele???
eu sunt bucuroasa ca este soare(unde de dimineata mi se parea ca vine ploaia),maine plecam la tara sa o serbam pe bunica-mea..yupiiii de abia astept sa facem un gratar si bors de peste(maine este sarbatoare-Buna Vestire)....si ai merge si duminica inca un gratar ca sunt Floriile

Miha, super randunoiul cu pieticele lui..asta este latura sensibila a lui....

Miha -americanca, bravo pentru job-ul obtinut al randunoiului

Bubule, si eu zic sa te apuci incepand cu zilele astea sa cauti bona,sanatate lui Vlad

Arielule si eu as zice ca-i fain sa aduci farduri minerale, dar vorba lui Naty(parca) trebuie multa rabdare si reclama, ma omoata Teo asta al tau cat vorbeste

Gekco bine ca sunteti bine
Luny, nu stiu ce sa zic legat de ce ai zis mai devreme
vad ca voi sunteti in plin proces de strans patuturile...la noi sta treaba cam asa: patutul Antoniei are trei zabrele care se scot(spacial l-am cautat cand l-am cumparat) si de o sapatamana nu le mai pun deloc.....seara adoarme pe canapea in timp ce bea lapte(si eu langa ea,bineinteles) dupa care o mut in patut, si ma striga dimineata pe la 4 sau 6 (cum s-a intampalt ieri si azi) sa ma duc sa o iau(cred ca-i prea somnoroasa ca sa-si dea seama sa coboare ca ziua iese singura)si mai dormim amandoua pe canapea dupa ce bea laptele....

Bubule, l-am vazut si eu pe Stef vorbaretul, Antonia ii zice lui Donald=Dodo. Minnie=Mina sau Mimi

sa va zic ca mai nou, daca nu raspund cand ma striga mami, ma striga Nina, si eu o intreb:pe cine strigi tu ma Nina???..eu sunt mami, si ea mai accentuat zice Nii-na

Dudurutza...si in cazul lui bitu'..Coughendul asta a facut minuni...

Cuscra,pe unde umblii???

sa aveti o zii insorita !!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Kya, nu e mare la 18 mm, vezi la mine... si nici la 2 cm, nu e ff ingrijorator, adica nu e de operat.. si da, se sparg, daca asa o fi termenul corect, sau se dizolva, asa dispar.. daca sunt chisturile care apar inainte de CM, alea dispar dupa, de aceea e indicat sa faci eco in ziua 19 daca nu ma insel, sau pe la mijlocul lunii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

nu mai editez, ca si asa este cat un carnat mesajul anterior

uitasem sa o felicit pe Briana!!Bravo!!!
..hai si cu olimpiada de mate!!!

Olgule, si de tine uitasem sa scriu........ma bucur pt preitena ta!!!!!

Luny
din cate stiu eu, exista un capitol aici pe forum unde sunt tratamente naturiste de dizolvare a chisturilor....il citeam cand eram la Aspirante

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput