Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
iuliacris spune:
Da, si eu tot cu gandul la Ledi am stat, saracuta! Intr-adevar e greu sa gasesti cuvinte potrivite intr-o astfel de situatie. Sa speram ca o sa se recupereze bine, desi nu pare a se simti grozav.
Ela, bine ai revenit si felicitari pentru sarcina, sper sa fie una usoara!
Micola, si mie mi se pare mult lapte pentru o masa, insa dat fiind ca e singura lui masa de lapte e bine ca bea atata.
Cris, la IKEA parca au masuta cu scaunel frumoase, am vazut la niste prieteni, noi din pacate nu avem in apropiere. Si Carla e plictisita de jucariile ei, desi chiar daca-i cumpar noi nu pare prea atrasa. Acum vad ca-i place sa se uite prin carti. Da, umbla in continuu, desi tot cracanata, sper sa-si revina, uite
http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/FilmeUrbana#5450554123670069682
Acum 3 zile n-a mai stiut cum sa se coboare din pat (ea, care era experta). Se ridica in picioare in pat, umbla prin el si nu mai stia cum sa coboare, am avut senzatia ca ii e frica. Pana la urma a reinvatat si iar nu mai are probleme, dar a fost foarte ciudat.
Aalina, multa sanatate!
Lisa, pup Anusca bolnavioara!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
IRA_LIZA spune:
Bebelusi, Selene, Micola, nici mie nu mi-au virat banii, de obicei intrau cam pe 16-18 - vreau sa spun nimic-nimic, nici indemnizatia mea nici alocatia Elizei. Joi dimineata ma prezint in Hambarului la Agentia de Prestatii sa vad ce s-a intamplat. Damn it, tocmai in luna Pastelui!
nu e la fel de rau k anul trecut pe vremea asta cand ma judecam cu angajatorul, insa e dezamagitor k voiam sa fac pasca cu ciocolata - mmmmm, yammiiii!- si nu cred k o sa mai am timp de cumparaturi daca intra banii tarziu. Asta daca intra banii1 k de mica noastra rezerva nu ma ating pt nici o sarbatoare din lume, lasa-i acolo pt probleme cu adevarat importante, nu se stie niciodata!
Auziti, voi ati sunat/vizitat agentiile de prestatii? ati intrebat pe baietii 7 fetele de acolo ce s-o fi intamplat? asa, de curiozitate...
Ira, mamica Elizei
iuliacris spune:
Crisspy
Poze...
Iulia & Carla
anca_ spune:
Fetelor, multumesc inca o data de urari! Dau de baut virtual, daca altfel nu se poate

Ma gandesc si eu la Ledi, nu-mi vine sa cred prin ce trec, sper sa isi revina cat mai repede si sa se intoarca acasa la David. Despre experienta prin care a trecut in spital, n-am cuvinte..
iulia, cum fuge Carla dupa gaste, e f comica ![]()
Andy bea cam 150ml la o masa, rar, f rar 200, dar bea de 3-4 ori pe zi, ultima data la culcare si ii ajunge pana dimineata, noaptea nu se mai trezeste, doarme cam 11 ore fara probleme.
micola spune:
tocmai au spus pe protv la stiri ca au intarziat indemnizatiile, dar ca maine cel tarziu vor fi banii in cont
deci, Alexutu meu a dat in extrema cealalta cu laptele
nu mai vrea deloc deloc san, si bea lapte praf mai mult ca cei care sunt intarcati cu mult inaintea lui
macar a meritat efortul, nervii si plansetele din noptile cand am inceput renuntarea la alaptatul din timpul noptii
Chiar ca cu rabdarea treci marea
mara95 spune:
bebelusi, mie mi-a intarziat indemnizatia 6 zile.
ela, felicitari!

iulia, pupam carla! tare haiosi mai sunt la varsta asat
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
bebelusi spune:
Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei.Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6.Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!!
Mailul asta l-am primit eu acum
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
iuliacris spune:
Incredibil, Bebelusi!
Carla bea dimineata cam 100ml lapte (uneori chiar mai putin), in timpul zilei inca un bibe de 120 ml, iar seara inainte de culcare 240ml, in total cam 450 ml pe zi. Mai mult nu vrea si pace. Am inceput sa-i amestec si eu lapte de vaca cu lapte praf. Sper ca sunt la ultima cutie delapte praf.
Anca, gastele salbatice au fost succes total, nu mai vazuse pana atunci, a fost in extaz!
Poze...
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Mara, asa e, sunt tare haiosi! Ma gandeam ieri cu nostalgie ca nu mai merge in 4 labe aproape deloc, s-a dus si asta! Inca isi mai baga totusi piciorul in gura sa vedem pana cand.
Poze...
Iulia & Carla