Gradinita 199 "Stropi de Roua" - sector 4

Anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu, il inscriu pe Alex la gradinita. Dupa ce am facut turul gradinitelor din zona Big-ului (sector 4) a ramas pe lista gradinita 199, Stropi de Roua.
Mie mi-a placut gradinita, pare curata, fara mirosuri dubioase, cu copii fericiti. Iar directoarea foarte, foarte amabila.
Stiti mai multe despre aceasta gradinita? Aveti prichindeii aici? Care sunt impresiile voastre?
Raspunsuri

Eseea spune:
Denis, unde exact e gradinita asta?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...

Eseea spune:
merci , daca as si sti pe unde vine asta...
E departe de metrou Brancoveanu, poti explica putin?
ca nu prea cunosc zona....
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

denis_en spune:
Da, este departe de metrou Brancoveanu, este la capatul strazii pe care se afla Sectia de Politie nr. 15.
Totusi, topicul vizeaza parerile parintilor care au deja copilasii inscrisi la aceasta gradinita.... chiar nu stie nimeni nimic despre conditiile, educatoarele, mancarea, etc de aici?

Eseea spune:
am inteles.
Noi, 2 minuni:

crangutalil spune:
Eu am fata acolo, cea mica, baiatul tot acolo a terminat, suntem foarte multumiti,fata merge cu mare placere, chiar in week-end e trista ca nu merge la gradi iar in vacante e jale ce dor ii e de gradinita.Daca vrei ceva mai multe detalii, intreba-ma.iar directoarea e o femeie super...

Maryela spune:
Denis, deja v-ati inscris? Stii cumva pana cand se fac inscrierile la gradinita?
La "Stropi de roua " vrem sa mergem si noi din toamna, e chiar in zona mea. Stiu ca au o cladire nou construita si ca directoarea este in regula..mai mult de atat...din pacate nu stiu.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Maryela spune:
Crangutalil, ne recomanzi o educatoare? Ai idee cine preia grupa mica acum in toamna?
Fi-miu are 3 ani, facuti in ianuarie.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Jasmin012 spune:
Lucas merge deocamdata la cresa de langa gradinita 199. Locuiesc in zona si pentru ca la toamna o sa fie si el bobocel de gradi, am cerut si eu informatii despre aceasta gradinita (plus despre altele din aceeasi zona). Am aflat despre Strop de Roua ca e o gradinita buna (nu am auzit nimic de rau), acum cateva luni s-a inaugurat noul corp (au aratat si la TV, am vazut mobila noua si jucarii, totul arata in conditii civilizate) in care se pare ca merg copilasii de la grupele mici. Am intrebat chiar si parinti ai copiilor de la gradinita respectiva si e de bine. Noi, desi 199 e mai aproape de casa noastra, ne-am decis totusi (din anumite considerente) pentru alta gradinita tot de stat, din zona, dar recomand cu incredere gradinita 199... A fost pe lista pe care am luat-o in considerare ca posibila optiune, alaturi de alte doua... deci a fost o lista foarte scurta, am ales intre multele gradinite din Berceni pe cele mai bune si mai convenabile pentru noi.
Asa, ca sa n-o mai lungesc: bila alba pentru Strop de Roua.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas