Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (88)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana pune,fata,si papugaiul, ca e parte din familia noastra!!!!!!! ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Pai da, ca sunt pretenii omului.."dintotdeauna"
inverseaza culorile ma Gali, daca vrei sa pastrezi pe pretenul omului, pune fata cu maro si cuinele cu "galbin ", fa si mie plesirul asta
amy2007 spune:
Mona, asa sunt toti. Al meu cand vine ziua de sambata il apuca groaza: iar pun aspiratorul? Mai nou, cel mic care doarme la noi cand e we nostru imi zice: voi mereu faceti curat? Si eu il intreb: pai la voi nu face mami curat? Stati asa? Raspunde: nuuuu, asa suntem obisnuiti. Nu face.
Na, copilul spune tot
Lasa-l asa pe seic, cand o sa-l deranjeze o sa faca. Pup fata vrednicuta.
Si si micomic pe burtica, sa fie cu lipici.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
samira33 spune:
bau
asa-i ca v-am speriat???
am fost putin plecata...am avut neste treaba pe centura in Militari,pe langa Carrefour...si dupa ce am terminat...am dat o tura pe Outlet.
prima si prima data...m-am dus glont la alea cu mancare...si m-am rasfatat cu chinezisme-pui cu legume si sos de soia si orez...si un pahar de Mirinda...in calicia mea mi-am luat si o placinta cu mere...da nu am mai putut s-o pap
apoi am fost si am cumparat hainutze pentru Paste pentru finutu-nepotel si nepotel...ambii de la cumnat.
finutului i-am luat o camasa verde crud asortata cu tricoas in aceeasi nuanta si pantaloni bej...iar celui mai mare i-am luat un costumas din 3 piese:vesta cu gluga,pantaloni si bluza smecheroasa in combinatie de turqoise si kaki.
toate sunt din bumbac...si sunt frumoase de lesin langa ele ce-mi plac.
si mi-am luat si mie o bluzita...pe fond negru...a tras cineva neste pensule de vopsea ...toate culorile...stransa cu elastic in talie...bufanta...cu decolteu rotund adanc si cu siretel reglabil.
am avut grija sa-mi incapa si burtica in ea
acu...mi-am bagat utrogestanele si sunt cuminte in pat.
samirutu meu e plecat la Cluj...vine la noapte saracutzu.
ma duc sa vad ce ati scris
samira33 spune:
LA MULTI ANI!!!...pentru Brunel...sa fie sanatos si la punga gros...si s-o iubeasca si rasfete mereu pe Brunica noastra.
mona...nu te mai supara...asa-s barbatii!!!
niste copii mari...razgaiati si comozi...si mai mereu se simt persecutati
galli...daca la Budapesta intentionezi sa faci Fiv-ul...te invat eu o gramada de secrete..sa iesi cel mai ieftin posibil
samira33 spune:
mai am de facut cumparaturi pentru nepotii de la cumnata...si gata cu cadoaiele de Paste.
da io de ce vorbesc singura???
luminita42 spune:
citat din mesajul lui samira33 mai am de facut cumparaturi pentru nepotii de la cumnata...si gata cu cadoaiele de Paste. da io de ce vorbesc singura??? |
pai esti in schimbu 2 singurica!
facusi cheltuieli nu gluma! ..ai mancat semipreparate samiro? (sau nu intelesei eu bine!)mai fereste-te pana una alta, ca nu se stie cat e de curat gatita si na acu' tre sa te porti ca o gravidutza..
iote si eu cu indicatiile!
oricum te-ai petrecut frumos fara samiru!
samira33 spune:
lumi...nuuuuuuuuuuuuu semipreparate...e restaurant chinezesc acolo.
si...ai dreptate...m-am gandit si eu ca nu trebuia sa mananc...da asta cand eram cu burta plina
galliciana spune:
citat din mesajul lui samira33 lumi...nuuuuuuuuuuuuu semipreparate...e restaurant chinezesc acolo. si...ai dreptate...m-am gandit si eu ca nu trebuia sa mananc...da asta cand eram cu burta plina |
aliooooooooooo, fara mirodenii si usturoieli d-alea......
si tot felul de prostii....se aude??....
luminita42 spune:
citat din mesajul lui samira33 lumi...nuuuuuuuuuuuuu semipreparate...e restaurant chinezesc acolo. si...ai dreptate...m-am gandit si eu ca nu trebuia sa mananc...da asta cand eram cu burta plina |
ce naiba de zisei 'semipreparate', vroaim sa zic mancare deja gatita..
m-am prostit la cap
ei lasa samiro , scapasi la haleala de chinezoi, da hai ca o data nu se pune!..