LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Theo are niste ochisori...
Mi-a placut f. mult tortul.

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Mai jos sunt cateva poze de la petrecere.
http://picasaweb.google.com/mireeal/1AN#5450851876390397106

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Felicitari! Cum ati reusit? ce metoda ati aplicat?

Citat:
citat din mesajul lui saby

Mama ce liniste e pe aici, se vede ca e frumos afara , ati plecat toate in IOR ?
Noi azi am fost maraite rau, nu a mancat mai nimic, cred ca e dintisorul nr.8 , in schimb azi Maiuta mea s-a asezat singura pe olita fara sa-i spun eu dupa masa de pranz si se scremea toata, numai ca eu nu am fost pe faza iar ea saracuta incerca sa-mi spuna ca vrea kk, asa ca facut in pampers, deci cred ca pot sa spun ca s-a obisnuit cu olita cred....

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Pai am ineput sa o pun cam de acum o luna jumate asa cate putin dupa masa de pranz cand stiam sigur ca face si ne mai jucam, ii mai aratam pe cate o carticica animalute, mai aruncam cu jucarii si tot asa pana a facut primul kk si apoi s-a obisnuit sa faca pe olita dupa fiecare masa iar eu eram in culmea fericirii si faceam ca toate ale iar ea se amuza copios. Oricum pana azi eram sigura ca facutul kk la olita il face pt. ca oricum ii vine si probabil ca e mai comod decat in pampers , pt. ca, controlul sfincterelor e inca mult prea devreme sa-l aiba, ca drept dovada ca ea saracuta se suise imbracata pe olita dar in nici un caz nu s-a abtinut sa faca pana am pus-o, dar faptul ca a stiut ea ca acolo se face si ca ii vine si a luat olita pentru mine e un lucru extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisigri, la Galati, Pentaximul "se ofera gratuit" de la Sanepid. Asta mi-a spus dr, si cred ca nu avea nici un interes sa spuna abereli in cond in care noi am cumparat celelalte vaccinuri.Insa, momentan DSP Galati nu au pe stoc acest vaccin. (replica consacrata "nu sunt bani"). Anul trecut si la stat era Infarix dar cu mai putine tulpini (intelegi tu, adica nu asa complex cum era ala platit). De anul acesta, probabil au schimbat furnizorul si or fi incheiat contract cu Aventis sau cine produce Pentaximul, nu stiu , zic si eu...Cert este ca medicul de fam mi-a propus sa il fac pe cel de la stat ca sa nu mai dau bani pe Infanrix Penta care e acelasi cu Pentaximul. Hai ca te-am zapacit de cap.

Apropo, fetele din Galati v-ati vaccinat? Si cu ce?
Simona, tu ai facut acest Penta (indiferent de firma producatoare)? Dr a zis ca in luna februarie a primit de la Sanepid Pentaximul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am vizionat la poze de-mi sticlesc ochii-n cap : Ana cu magarusul , Dragoana Pogonici cu mami , Arald si surioara fotomodel , Luca lu' Matei la plaja , Theo cu motz, tort si sampanie , Luana cu codite si la Doranna mi-a zis ca nu e nimic pt mine de vazut , cred ca mi-am mancat portia pe azi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Asa....
Floric noi la 4 luni am facut Pentaxim si acum tot pentaximul o sa-l facem si Prevenarul, nici eu nu stiam ca este gratuit, o sa sun sa vorbesc cu doctora sa vad daca il au .
Pisik, felicitari pt coltisor de maseluta , la celelalte cum a fost??? Cu tam-tam sau usurel fara mare circ ??
Am vazut si eu acum poze cu Luana frumusica, multumim Ayla pt ele

Mergi la inceput

Kea, fa ce tort iti place tie si nu special pe gustul soacrei ca doar nu e ziua ei

Saby, pt olita, ce model aveti ? Ma gandesc sa iau si eu una macar in probe

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Eu sunt foarte bucuroasa ca in sfarsit i-am gasit Alexandrei ce papusa cautam si anume moale, din material textil adica ca de carpe. moale sa nu o doara capul cand se pupa cu ea

I-am luat din Metro si la pret super bun, 45 ron, are 44 cm si par bogat, o pozez maine !!

Aaa si nu stiam cum sa o botezam asa ca o sa-i zicem Aurora ca asa au denumit-o parintii ei

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Novus, ai mai ajuns la DHS?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Kea, fa ce tort iti place tie si nu special pe gustul soacrei ca doar nu e ziua ei

Saby, pt olita, ce model aveti ? Ma gandesc sa iau si eu una macar in probe

Am implinit 1 anisor !

Una simpla, am luat-o din Metro si avea si o muzicuta dar acum nu mai merge .
Au ajuns banii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Novus, ai mai ajuns la DHS?

Scuze, am uitat sa-ti zic , am fost dar tocmai isi maresc show-room-ul asa ca mai dureaza cateva zile pana dau drumul iar la magazin, in wkd cred ca sigur e deschis si merg sa probam tricicletele

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput