LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Al meu, ca de obicei, cand e vorba de intalneala doarme neintors. Nici cu tunul nu-l scoli

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu sunt pe-aici. Nu stiu daca sa ies cu Eva afara, e cam innourat si a si picurat putin. Varianta e sa stau acasa sa fac curat si sa spal rufe Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Mama ce liniste e pe aici, se vede ca e frumos afara , ati plecat toate in IOR ?
Noi azi am fost maraite rau, nu a mancat mai nimic, cred ca e dintisorul nr.8 , in schimb azi Maiuta mea s-a asezat singura pe olita fara sa-i spun eu dupa masa de pranz si se scremea toata, numai ca eu nu am fost pe faza iar ea saracuta incerca sa-mi spuna ca vrea kk, asa ca facut in pampers, deci cred ca pot sa spun ca s-a obisnuit cu olita cred....

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam! Ne-am intors si noi dintr-un we prelungit. Tare frumos s-a facut afara. I-a placut Adelinei in curte, si noua, nu ne mai induram sa plecam.

Inteleg ca iar a ratat o intalneala azi...

Novus, nu am ajuns astazi la banca. De fapt am uitat complet, mi-am amintit numai cand am ajuns inapoi acasa. Maine e ok daca pun banutzii?

Incerc sa recuperez ce-ati scris cat am "kiuluit" eu.Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Tiii, ANAMARIAME, daca citeam cand ai postat era ceva! De-azidimineata sta masina pregatita, numai sa o bag in priza, si-am uitat.
M-am luat cu piticul care vad ca zilnic se balaceste in castronul cainelui . Are o viteza la facut prostiiii!!!! Si cand l-am luat de la "piscina" s-a suparat si a inceput sa caraie, asa ca l-am impachetat si l-am scos afara. Am trecut pe la un chiosc si m-am intors cu 15kg pe mine (Luca+ papa eu+ papa Mura+ apa). Sunt

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

DENISAMADA, sa va fie de bine plimbarea! N-ai mult de recuperat ca a venit caldura si ghioceii stau mai mult pe-afara.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

SABY, felicitari pt operatiunea OLITA, chiar daca nu iese perfect de fiecare data!
Al meu nu sta pe ea nici imbracat, nici dezbracat. De fapt el nu sta pe nimic, am descoperit acum ca nici in leagan nu mai sta , sta doar pe mine.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ups, simplyana, ce sa fac daca abia atunci mi-a venit si mie ideea sa fac curat. Pana la urma am pus o masina de rufe la spalat si am iesit la plimbare, iar acum invatam animale dintr-o carte, iar eu am o masca cu ulei de masline in par, deci nici urma de curatenie Am uitat sa va spun, azi am aflat rezultatul la copro si nu i-a iesit nimic. Intrebarea e urmatoarea: sa stau linistita in conditiile in care am facut analiza in 3 locuri si a iesit diferit de fiecare data?Sau sa mai duc intr-un loc?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ANAMARIA, ce bine ca au iesit analizele curate!!!!
Daca starea Evei e buna (nu stiu ce simptome dau crocobaurii aia) si analizele sunt bune, poti sa te mai linistesti si tu un pic, chiar daca nu de tot...Vezi ca e DENISAMADA pe receptie si te sfatuieste ea mai bine...
EVA sa fie bine-bine de tot!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vazut Cezarica, vazut Eva in poncho, Ana in parc si chinuind un animal verde...o galerie foto n-am putut s-o vad, scria "hopa, nu e nimic de vazut aici"...Si vreau s-o vad si eu pe Dragoana!
Da' ce grozav e poncho-ul Evei, nu credeam ca exista si asa ceva pentru copilasi! Super, tare trendy Eva. Si maica-sa arata f.f.f. bine, nu stiu de ce s-o fi plagand atata...
Cat despre Ana, recunosc ca atunci cand ma uit la pozele ei ma apuca ciuda pe Pisik: pai asa fata frumoasa, expresiva, agila si mamica-sa se tot ingrijora, ba ca blablabla...ba cablublublu...
Doranna, te lamuresc eu acush: Iulia va fi un mare critic literar, pe unii treaba ei va fi sa-i foarfece, pe altii sa-ipieptene/perie. Deci ti-e clar de ce au aparut condeiul (pixul) si sonetele in context! Lantzul de argint indica faptul ca scrierile sale vor fi pretzioase!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput