Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dudu...ti-am raspuns mai sus:
"tot asa se asteapta, vinerea nu prea este, 150 e costul consultatie+eco."

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Buna fetele!

Am facut luni, 30.08, laparo + histeroscopie cu dr T la clinica si am probleme cu concediul medical. De la clinica mi s-a spus ca pe baza biletului de externare dr de familie trebuie sa imi dea concediu medical. Dar dr de familie mi-a dat concediu doar 3 zile, de miercuri (cand am reusit sa ajung la cabinet) pana vineri. Mi-a spus ca nu poate sa imi dea si saptamana viitoare.

Daca ati facut laparo la clinica, cum ati procedat cu concediul medical?

Luni trebuie sa fiu in Bucuresti la scos atele si la cabinet.

Din pacate am si eu endometrioza , 3 leziuni, una pe ovar stang si doua pe fundul de sac Douglas. Dar ma incurajeaza sa vad atatea gravidute si mamicutze pe aici , va felicit si va doresc sa va bucurati de puiutii vostrii si sa "trageti piciorul" si pentru aspirante.

Dudu, la cabinet se merge fara programare. Dl dr vine in jur de 13.00, mai intai intra fetele cu monitorizari, apoi gravidutele cu ecografiile facute la dr Iosup si apoi consultatiile. Eu am fost miercuri, pe 25.08. si era aglomerat.

Va pup

Mergi la inceput

Daro...trebuia medic. de fam sa-ti dea mai mult dar profita de nestiinta noastra, incerca sa mergi maine dimineata la 8 in policlinica la judetean, vad ca esti din galati, la etajul 2 in capatul holului e ginecologia, cu iesirea din spital si adev de la servici in care sa spuna cat medical ai avut in ultimul an,, e dr savin, (ii bagi vreo 20 ron in buzunar nu se uita cat), si-l rogi sa-ti dea medical ca nu te simti bine, ai dureri, ametesti, ai endometrioza o sa faci un tratament greu....chestii, ar trebui sa reusesti, eu dupa laparo asa am procedat (2007), acum sunt gravi si tot cu el am rezolvat cu o parte din medical.
Bafta si sanatate multa

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Madaaa , ce dor mi-e sa te mai vad ! Sa-ti traiasca minunea din burtica !!
Dudu , la cabinet inca se asteapta...se intra in ordinea sosirii , dupa monitorizari si eco de la Iosup . Costa 150 lei . Poti sa te duci cand vrei , in general e acolo dupa ora 13.
Elly ...ce-ai mai hotarat ? Cand incepi...ceva ?
Brotacel , off , greu e cu sarcinile astea pierdute ! Si eu am pierdut 4 , insa nu mi-am pierdut si increderea ca voi reusi pana la urma.... Si am reusit , la fel ca tine , pana la urma tot natural , dupa 6 IA... Am facut si Clexane si Pregnil . M-au ajutat mult . Ai fost si la dr T la o consultatie , sa asculti si parerea lui ? Poate se impune un tratament neaparat la tine . Bafta in continuare !
Bellla , n-am cuvinte ! Sa-ti traiasca minunea Cristinela , si sa va bucurati de ea in fiecare moment ! asteptam poze..
Monicabo ,...ce repede trece timpul ...cu fetele din vechea garda... Era f animat forumul pe vremea aceea . im 2008 , eram in focul IA-urilor :) ! Ma bucur ca ai mai intrat pe-aici . Sunt f multe fete care n-au mai intrat deloc ..
Felix , pup burtica , sa fie cu noroc ! Bafta in continuare !
Rala , felicitari pentru sarcina !! Ce mai face nepotelul ?
Daro , bun sfat ti-a dat Mada ! Medicul tau de fam , putea sa-ti dea si 2 sapt !

Altfel....noi suntem f bine , pe 15 facem 1 anisor ! (Doamne....cum trece timpul! Parca ieri eram gravida..). Iar pe 18 , scapam si de motz .

Am mai pus cateva poze noi...
Una e cu "surprize"

Va poooop !

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot, mada, pentru sfat! Sa-ti traiasca bebe din burtica si sa ai o sarcina usoara!

Anaconda, ti-am vazut pozele, ai o minunatie de copil! Sa-ti traiasca!

Va pup

Mergi la inceput

Daro..mersic si doamne ajuta sa ma urmezi curand, daca mai ai intrebari legate de problema ta uite aici sunt fete cu aceleasi probleme: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155449
Anaaaaa..ce a trecut timpul sa-ti traiasca grasunelul frumos, super pozici.Mersic de urari, nu te apuci de-o surioara? tare

Madutz
ingerashul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Multumesc, fetelor, Mada si Anaconda pt info.
Ar fi o varianta vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Daro26 eu cred ca te cunosc si tu ma cunosti . Ma bucur ca te-ai hotarat sa faci laparo si ai identificat problema. Si eu sunt posesoare de endometrioza, am facut tratamentul cu diphereline si acum am un scumpici de baiat de 1 an si 9 luni.
Cred ca Mada te-a sfatuit cel mai bine! Si eu am o prietena care a facut in ianuarie laparo la clinica si medicul ei de fam nu a rezolvat-o. S-a descurcat tot asa pe "alte cai".
Anaconda, ce trece timpul! Imi aduc aminte si acum ianuarie 2008 cand m-a trimis Tutunaru la CFR sa vb cu dr Matei despre dosarul FIV, si tu erai deja acolo cu sotul tau, erai in focuri cu o inseminare. Te-am recunoscut ulterior pe forum cand te-am vazut in poze. Petrecere frumoasa la mot! (imi place de mor poza cu Tutu)
Georgic, te pregatesti de party?
Magdita, te pup!

Mergi la inceput

Machus , ne cunoastem. Si eu sunt bucuroasa ca am facut pana la urma laparo, sper sa fie cu ochisori si la mine in curand. Ti-am vazut pozele, sa-ti traiasca baietelul dragalas! Am citit in urma si am vazut ca ai niste probleme. Sanatate multa iti doresc!

Mada , multumesc pentru link. Am citit povestile de succes de acolo chiar in a doua zi dupa laparo si mi-au mai dat sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nata_lie spune:

Vroiam sa eu sa le pup pe toate gravidutele si pe cele aspitante..si bineinteles si pe mamici...eu sunt intr-o perioada de pauza cu diphereline...am facut saptamana asta ultima injectie (a 3 a) si incerc sa intru intr-o pauza totala, sa ma linistesc, mai ales ca am citit ca sunt sanse mari dupa tratament sa ramai insarcinata , avand endometrioza.Am resimtit destul de greu perioada asta si mai am inca...am inteles ca functia ovariana si ovulatia revin dupa ~60 zile....dar cu suportul maxim al familiei si al sotului (cred ca Dumnezeu chiar ne intareste si ne da parteneri buni care sa fie capabili sa duca aceasta lupta crancena...)Va pup cu drag

Mergi la inceput