Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Arisica multumesc de urari! Pup brunetu!

Deci ne-am inteles fetele, da? Magdita te insarcinam sa ramai insarcinata repejor sa i putem pune de o intalneala!

Felix 6+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

neatza fetele,
stie cineva azi tutunaru este la fortis? am nevoie neaparat sa ma vada azi si nu reusesc sa dau de el, as da o fuga pana la cabinet.

Mamica 34+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cum ies vechiturile mele din barlog .
Am inteles sa traiti, trebuie sa raman insarcinata in vara asta sa ne vedem pana cand naste Rala, am prins eu ceva din vant ca pana naste ea, eu raman gravi . Eu ma conformez, mai nou mi-am schimbat job-ul si sunt in delegatii cu sotul , deci imbinam utilul cu placutul si speram sa se concretizeze cu fructul dragostei noastre .
Doamne ajuta !

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Marinalina, felicitari pentru sarcina, sa fie usoara ca un fulg si sa se termine cu bebe sanatos in brate !
Trage picioarele bine sa mai iei aspirante dupa tine !

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Magdita, sa fie de bun augur schimbarea job-ului. "Spor la treaba!"

Mergi la inceput

Multumesc mult Machusic drag, si voua spor la facut surioara de Bogdanel frumos si de-acum baiat mare . Nu-mi vine sa cred cat de mult a crescut . Tare mult imi plac fotografiile .
Ana, l-am vazut si pe Paul si e un frumos . Sa va traiasca sanatos. De-abia astept sa avem motiv de intalnire si voi sa veniti cu piticii .

Pup .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Magdita , ...te asteptam si pe tine curand cu vesti bune, de... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari noilor gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nata_lie spune:

Felicitari si din partea mea tuturor viitoarelor mamici!!
Acum vreau sa mentionez ca de azi incep tratamentul cu Diphe, 3.75 si vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi din experientele voastre la ce sa ma astept in timpul tratamentului!!
Va pup si va multumesc
Trebuie sa ma inarmez cu multa multa rabdare si speranta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Nata lie, eu cel mai mult m-am luptat cu bufeurile. Aveam la capatul patului un evantai cu care imi faceam vant noaptea; senzatia de uscaciune si scaderea apetitului sexual si cam atat. Stiu ca la alte persoane se accentueaza starea de irascibilitate, se instaleaza depresia. In linii mari nu este ceva de care sa te sperii. Pe de alta parte, pe mine m-a ajutat sa ma detasez, 6 luni nemaifiind cu gandul numai la liniutele rosii.
Sa fie cu folos tratamentul!

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput