Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 14
jasmine30 spune:
Fetele, stiti ceva de Tutunaru? E la cabinet zilele acestea, ca mie nu imi raspunde nici la tel nici la sms...
tamaryllis spune:
Anaconda, ai un pm.
8+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
magdita spune:
Buna dragele mele,
Am intrat special sa felicit niste prietene dragi pentru sarcini si pentru a face modificarile pe prima pagina :
Madutz scump
, felicitari pentru buburuza, sa ai o sarcina fara cea mai mica problema si un bebe sanatos la termen
.
Felicic
, felicitari din tot sufletul meu, ma bucur pentru tine asa cum m-as bucura pentru mine
. O sarcina minunata si un bebe sau doi
sanatos/i nascut/i la termen
!
Tamitu
, nu mai stiu daca aici te-am felicitat, dar o fac acum. O sarcina usoara si la termen, fara cea mai mica problema
.
Si rugaminte : trageti picioarele cat puteti de tare sa luati cat mai multe aspirante dupa voi. Cercul aspirantelor se restarnge, deci urmam si noi in curand 
.
Pup toate tutunicile, mai vechi sau mai noi 
.
The best is yet to come 
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
adrianaady spune:
Buna fetelor,
Desi nu mai sunt pacienta lui Tutunaru de multa vreme, am aici prietene dragi si am intrat sa felicit si eu gravidutele noastre dragi Mada, Tamytu si proaspata Felixuc 

cite unul pt fiecare. Bravo fetelor 
machus spune:
MA BUCUR ENORM 

Madutz, Felixutz si Tamy, abia acum am intrat si eu pe forum dupa ceva vreme, si aflu niste vesti extraordinare.
O sarcina usoara si copilasi sanatosi si bucalati !!!!!
Magditza, Doamne ajuta sa se ia repede! De fapt asta doresc tuturor viitoarelor mamici.
Va pup!!!
mychydutza spune:
va rog sa ma ajutati cu o informatie: cam care sunt scorurile pt o nastere naturala / cezariana la dr. Tutunaru la Elias??????multumesc!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
felix76 spune:
Magdita
pentru ca m-ai trecut pe listuta ca proaspata gravi! Multumesc pentru urari, am tras cu piciorul cat am putut, urmati voi cu siguranta!!!
Aditu te pupacesc 

Machusica
multumesc mult! Ce mai face Bogdanelu? Se gandeste mami sa-i faca o surioara?
Nu realizez inca, parca vorbesc despre altcineva desi a venit si randul meu sa spun SUNT GRAVIIIIIII
Pup tutunicile si va tin pumnii tuturor, mai ales vechiturilor, sa va graviditi si voi cat mai repede!
Felix
5+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
machus spune:
Felix, si eu ma bucur taaaare mult ca a venit clipa in care sa te felicit
. Multumesc de intrebare, suntem bine, Bogdan este mare si neastamparat
.
Peste vreo 6 luni, vom demara incercarile pentru surioara lui Bogdan. Cum va vrea Cel de Sus.