Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *119*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

kinga pe card intra in acelasi timp, o singura tranzactie.

liliana sa stii ca am cumparat scaunelul ala de baie dar nu am apucat sa=l fotografiez si sa ti-l arat ca moare laptopul cam la 5 minute.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

BUna seara fete dragi!

la multi ani sarbatoritilor de azi!

Lisa face 8 luni? Uau...cum a trecut vremea!

Nu mai apuc sa intru cum as vrea ca am multe si marunte pe cap...mai profit de vremea buna sa stau si eu cu mamarutza pe afara, ma pregatesc sa ma apuc de smotru in casa (dar vorba aia stau de citeva zile sa imi fac curaj...da'in weekend ma apuc!).

Apropos de Rotarix...iarasi e un reportaj alarmist ca altfel cred ca nu am mai urmari stirile de senzatie! Vaccinurile astea inactivate contin resturi de ADN viral dar INACTIVAT...asta e la fel cu intrebarea "stiati ca apa contine 66 % oxigen?" eu zic ca nu e cazul sa ne alarmam degeaba..a fost doar o stire de senzatie si atit. Pina nu il retrag de pe piata eu una nu ma stresez (si eu i l-am facut Isabelei). Si da..sunt de acord cu voi ca sunetm din pacate cobaii marilor companii nu doar farmaceutice...asta e lumea in care traim.

Kinga mie mi-au intrat (in sfarsit) alocatiile si indemnizatia o singura data in data de 19 (vineri)...habar nu am pe cite luni ca mi-au gresit alocatia si am facut iar acte sa imi dea diferenta de bani...de asta nu stiu exact ce si cum.

Va ...sper sa ne vedem mai des!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la 120
mada
Am editat ca nu apucasem sa scriu ca incepuse baiatu sa urle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

kinga eu am aflat (cand am sunat la ele) ca intr-o luna se face o singura suma cu toate indemnizatiile posibile. Eu, spre ex., am alocatia Andrei, a lui Radu si CIC-ul pe acelasi cupon. Deci, daca as fi avut virament bancar...s-ar fi facut o singura data.
Uita-te bine si vezi ca ai si alocatia virata odata cu indemnizatia CIC.
NU se fac 2 viramente ci una singura.
Cel putin asa mi-au zis mie.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Multumesc, cred ca ai dreptate. Saptamana asta sper sa-mi intre banii si atunci ma lamuresc ca o sa am de luat pe februarie luna intreaga (decembrie nu era luna intreaga si de acolo imi dadeau niste diferente)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ellenuta, e superb tortul acela.

Mada, foarte faine pozicile si Iri e un scump. Poza 130 imi place cel mai tare.

Trimi mesajul inceput la amiaza si recuperez maine ca incerc sa culc bebica de 1 ora si numai maraie. Sper sa reusesc si sa dormim ceva la noapte. Noapte buna!!!!!!!!!!!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

buna dimineata fetele,

o buna prietena care are are o fetita de un an a cumparat din greseala infarix hexa in loc de penta, a dat 280 pe el si la farmacie nu poate sa-l mai schimbe. l-a cumparat ieri, e pastrat evident in frigider insa nu il poate face. daca cineva de pe forum il vrea, pentru vaccinul de 6 luni, il da si mai ieftin.
da-ti-mi un pm cu nr de telefon daca il vreti. ama mea are aproape 7 luni si noi l-am facut deja...

o zi frumoasa,
croco

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Si vroiam sa va mai intreb ceva referitor la indemnizatie si alocatie. Pana acum alocatia mi-a venit prin posta (desi am dat extras de cont), iar indemnizatia a venit direct pe card.
Cele care primiti pe card ambele venituri va apar in extrasul de cont doua viramente sau unul singur? Ca eu alocatie nu am mai primit din ianuarie prin posta....si in februarie am primit indemnizatia pe dec si ianuarie pe card (asa am dedus, e un singur virament, nu cred ca ar contine si alocatia pe ianuarie)La voi cum e?

_
Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009)

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Un singur virament. Niste tampiti. Cand scrie alocatie , cand indemnizatie. Vireaza odata toata suma indemnizatie+alocatie. Repet: niste tampiti.
Luna asta inca astept..mama lor. Noroc cu salariul sotului..

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput