Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

uitati-va metoda de calmat copilu
http://www.220.ro/funny/Cum-Sa-Calmezi-Un-Copil-Plangacios/i4FUoFcAMv/

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

dau si eu un raspuns scurt pana termina Motanul sa-l spele pe Pisoi.
multumesc Dankutza pentru raspuns.
Monis teoretic pe fundul castronaselor ar trebui sa fie simbolul materialului: polipropilena (PP), policarbonat (PC), policlorura de vinil (PVC) (spun teoretic pentru ca eu am primit niste castronase pe care n-am gasit decat ca le pot spala la masina de spalat vase )

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

hello

Eu sunt pe-aici, dar cam depri...nu am vrut sa ma plang din nou cu ale mele,ca pana acum numai asta am facut, contributii majore nu am avut (si mereu ma simt din cauza asta).Am primit mult ajutor si sustinere de aici ...ma simt vinovata ca nu am putut sa intorc macar a 100-a parte...

sper ca doar te alinti si nu vorbesti serios . Asta mai lipseste, sa te simti vinovata. Doar nu suntem toti la fel, unii avem nevoie de mai mult suport, altii de o gluma, altii de un loc unde sa vorbeasca vrute si nevrute. Sa nu te mai aud cu asa ceva .
Eu zic ca de la vremea asta faina o sa-ti creasca si tie endorfinele si cu ocazia asta si lapticul (desi daca zici ca i-ai dat si LP si tot asa des cere.... nu stiu zau daca e din cauza ca nu ai avea tu destul lapte sau vreo alta cauza... )
Fruntea sus, draga mea

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005

dau si eu un raspuns scurt pana termina Motanul sa-l spele pe Pisoi.
multumesc Dankutza pentru raspuns.
Monis teoretic pe fundul castronaselor ar trebui sa fie simbolul materialului: polipropilena (PP), policarbonat (PC), policlorura de vinil (PVC) (spun teoretic pentru ca eu am primit niste castronase pe care n-am gasit decat ca le pot spala la masina de spalat vase )

noapte buna!

sarumana, buna ideea pt cap-sec ce sunt. uite termin cu alaptatul si ma duc sa ma uit. sper sa nu fie rude cu castroanele tale si sa gasesc pe ele ce caut. NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna,

Vreau sa va intreb. LA biserica mi-a zis preotul sa vin cu panglica pt mir. Voi cat de lunga ati avut panglica? La ce i-a folosit? Dar panza de scos bebelusul din apa? CAt de lunga a fost?

Mersi

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

La noi nasa a cumparat de la magazin specializat gata facute. Se gasesc prin mall-uri.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

of, si mie mi-e tot mai greu sa scriu, dar cand sunt dispusa, mi-ar placea sa am cu cine sa mai schimb cate o vorba pe aici, nu sa tot scriu din urma, de parca sunt la facut lectiile si de obicei la ora 10-11 seara, la noi se trag obloanele... chiar toata lumea se culca la ora asta?

Apropos de haine, ca si eu vroiam sa zic (Laurairina ), pe mine ma ia jalea cate haine au ramas deja mici fara sa le imbrace si ce multe groase mai am , iar azi in parc l-am tinu in body si pantalonasi fara nimic pe dedesubt. doar peste body a avut un pulovaras. Tu Laura, ce geaca vrei sa-i cumperi? nu vezi ca vine vremea costumului de baie?? La cum esti tu iute, ii crosetezi un pulovaras-2 mai dese si ai de vreme mai racoroasa, de pus peste body sau bluzita... si gata treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

simina 72 monede

ancuta 47 monede

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

azi am umblat brambura...maine luam drumul parcului
m-am plictisit de astea de cartier si nu am cum ajunge mai la centru

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Apropos de haine, ca si eu vroiam sa zic (Laurairina ), pe mine ma ia jalea cate haine au ramas deja mici fara sa le imbrace si ce multe groase mai am , iar azi in parc l-am tinu in body si pantalonasi fara nimic pe dedesubt. doar peste body a avut un pulovaras.

a fost ok asa? alex fiind racit a avut o bluzita intre body si pulovaras...pe mine ma streseaza caciula!!!

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Monis
La mine de ceva vreme se trag obloanele la 23 pt tot familionul, mai putin pt mine.Stau cu ochii pe pereti si-i aud pe ceilalti sforaind....Noaptea trecuta am dormit de la 2 la 4 si de la 6 la 8 .Daca stiam ca nu sunt singura insomniaca mai bagam o vorba

Monicaaaa, astept poze cu wrap-ul si cu printesa in el, bineinteles.Daca nu gasesc altceva ma duc si eu sa iau,ca tot spui ca e bun materialul.Mi-a ramas gandul la turquoise-ul ala frumos.

Mergi la inceput