Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Apropo de kk. Teo care facea la 3-4 zile odata, a facut zilele astea si de 2-3 ori pe zi. Azi la pranz cand sa ies pe usa cu ea imbracata si la mine in brate am auzit cum face. Bineinteles ca i-a iesit din scutec si a trebuit s-o dezbrac toata si s-o reimbrac, asa se intampla tot timpul cand o tin in brate in timp ce face. Si asa eram in viteza sa ajung la gradi, cand am vazut of...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

da, am uitat sa precizez ca iese si la noi kk din scutec daca e la cineva in brate.
ati trecut la nr 4 la scutecele pampers?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lili, si eu ma gandeam cum vom proceda in noaptea de Inviere, pt ca as vrea sa merg la slujba..In mod clar voi merge, al meu cred ca o sa ramana cu rechinasa acasa..Si asa el e de rit ortodox si nu agreeaza sa vina la slujba de la catoliciPlus ca as vrea sa iau bebitza, dar o sa fie mult fum de la lumanari in biserica, si nu prea cred ca o sa ii fie bine!
Inca o chestie mai sensibila..voi cum intentionati sa educati bebeii in ale religiei?Adica..sa ma explic, o sa ii invatati rugaciuni si o sa spuneti seara rugaciunile cu ei?O sa ii duceti la biserica duminica? Stiu ca la ortodoxi se si duc copii pt impartasit la sf slujbei, voi ii veti duce? Eu una as vrea sa o invat in religia catolica, asa am crescut si mi-ar fi mai usor sa o educ..si as vrea sa o invat cu rugaciunea de seara aasa, ca am vazut si la soramea ce frumos isi spun cei 4 copii rugaciunile seara..Dar sunt o marer mare puturoasa, ca nici pe ale mele nu le mai fac de ceva vreme Voi ce spuneti?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

laurici si asta cu religiile e grele taica (o mai fii materie obligatorie pri scoli?)...la mine au inceput deja ca sa ma duc cu el la impartasit . io nu-s cu d-astea...nu'sh ce sa fac. imi mai amintesc din cand in cand sa-i mai zic "Tatal nostru" si "Ingerasul", dar destul de rar

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

multumesc fetelor pt pareri
laurairina, eu o sa-l duc pe david duminica la slujba, adica la sfarsitul slujbei pt impartasanie, si o sa-l invat rugaciuni, si in fiecare seara o sa-l invat sa spuna ,,ingerasul'' si ,,tatal nostru''

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Acum sa vedem ce-mi mai amintesc din recuperari.

YUPIII pt Alexa! Felicitari draga noastra si abia asteptam sa ne agitam pt tine

LMA cu intarziere mamicii ZEN

pt soricelul Dominic si mamica lui incercata. Sper ca sunteti bine si ati ajuns acasa.

Ionela sper ca Mihnea e mai bine si ati rezolvat cazarea nepoticii

Alinus nici Miruna nu se intoarce nici de pe burta pe spate, nici de pe spate pe burta, dar eu nu ma stresez (inca)
Chiar voiam sa va intreb fetele cu bebei acrobati: unde evolueaza acestia? Adica mie mi se pare ca Miruna nici nu prea are loc unde sa se rostogoleasca in afara de paturica de joaca, dar pe care nu vrea sa stea foarte mult.

Coque, Lili, LauraA, Monis si eu incerc sa folosesc lucruri cat mai bio si sa fiu cat mai pro natura, fara a ma putea declara utilizatoare de produse exclusiv bio sau ecologista. Adica am grija la ce folosesc, incercand sa reduc balaurii din alimentatie si cosmetice, dar neavand pretentia de a-i elimina complet si din motive bugetare si din motive de pofte . Daca mi s-ar permite as recicla (adica daca as avea ce face cu gunoiul selectat, dar avand in vedere ca la Timisoara firmele care recicleaza nu se incurca cu persoane private, iar primaria nu e in stare sa faca un deponeu ecologic, de unde sa astept containere pt materiale reciclabile) si am facut-o in sejururile mai lungi din strainatate. Asadar nu stiu cat de eco-bio-naturel poti fi in tara asta! In ceea ce priveste hrana pt bebe, legumele mi le voi cultiva eu, iar carnea si ouale le voi folosi pe cele stresate, din supermarchet, pentru ca in mod sigur nu imi pot permite carnea bio.

Moni vezi ca mustela are si o crema fara parfum si fara parabeni (www.farmaciastejara.ro/mustela-sun-crema-minerala-spf-50-piele-intoleranta-p-2254.html" target="_blank">asta este pt piele "intoleranta" ca majoritatea sunt cu)

Stephy cotul bolnavior sa treaca repede si sa revii in forta.

Nu mai stiu acum daca mai voiam sa spun ceva, dar daca imi amintesc revin

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Adriana si sotul meu este ungur si nu m-ar deranja sa-l invete si pe Vlad, insa noi fiind in Bucuresti nici sotul nu mai vorbeste prea mult ungureste, ptr. vocabular citeste mult in maghiara insa a cam pierdut din accent (zice soacra). Cumnata mea este casatorita cu roman, iar copii au vorbit cu soacra si cu alti copii la joaca maghiara iar cu parintii romana, acum se descurca amandoi bine cu ambele limbi. Nu vad ce este rau.
Din cauza vremii, nu am putut iesii afara si nici Vlad nu prea a vrut sa doarma, era in asentimentul Mariei, asa ca sunt capie.
Ma bag si eu la calcat, sa fac loc la intins alte rufe.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Maria f frumoase pozele. La ce biserica ati facut botezul? Imi pare vag cunoscuta (sau poate seamana cu biserica sarbeasca aia din unirii? stiu ca nu-i aia ca nu seamana imprejurimile... Sa va traiasca micuta crestina!

E o bisericuta mica, in P-ta Crucii, de care "apartineam" cand locuiam in oras (acum stam in Giroc) si avem 2 preoti pt ca e cel care era "de servici" in ziua respectiva + cel care ne-a casatorit.

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laurairina cand o sa creasca o s-o invat Ingerasul. Apoi Tatal Nostru. In fiecre seara ii spun Tatal Nostru si o inchin.Intentionez s-ao duc la biserica din cand in cand, dar nu duminica de duminica. Probabil ca si tasu' o s-o duc la biserica lui. El este catolic. Sa te rogi impreuna cu copilul tau, mi se pare ceva fantastic. E un moment unic de sacralitate intre tine, puiutul tau si Doamne-Doamne.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu vreau sa plec de acasa cu copilul nu numai ca sa stea cu bunicii (n-am crezut vreodata ca pot fi atat de incantati de nepot... e si primul si singurul lor nepotel ) si ca sa ma alint eu la mama cu "pune-te masa, scoala-te masa" , dar mai ales ca sa incep sa invat cum se face asta, si pe mine si pe el, ca doar n-o sa stau acasa pana merge la liceu...
Lumi si eu ma gandesc cum va dormi acolo, cum vom face, cum vom drege etc, dar asta e, cumva s-or intampla lucrurile. Tu zici de Roman, dar cand o fi sa plecati la Tokio.... Cu vazutul stai linistita, ziceam si eu... habar nu am inca in ce zi plecam... de vreo 2 zile mi-a venit ideea si o tot rumeg

Doris - e f bine pentru un copil sa auda mai multe limbi din copilarie, dar (parca Andre zicea ca a citit) cica nu e bine sa auda mai multe limbi de la aceeasi persoana, pentru ca asta poate fi confuz pentru el

Lili - nu ma gandesc la intorsul la munca pana la toamna.Abia atunci voi rumega acest gand. Am 1000 de motive sa nu ma intorc prea repede si doar vreo 5 ca sa ma intorc
Ma duc la Dylan la concert clar (am primit bilete de ziua mea ... am primit 2, sa vad pe cine mai invit ). La restul ma gandesc la care... cred ca niste Cranberries ar merge, m-ar tenta si niste jazz-uri si niste Buena Vista... multe tare...
Ai vazut ca vin Boyz II Men? . f tare, cum sareau aia cand dansau, parca ii si vad la sala palatului pe scena

ah, de cand vreau sa te intreb... tu erai cu scutecele aruncate ambalat individual in plastic? ca tot vreau sa zic ca mi se pare poluarea si mai mare asa

Noi am trecut la nr 4, dar daca are de iesit din scutec, tot iese. oricum 3 par mici, 4 par mari

Multumesc inca i data pentru urari (si pt comentariile de la poze), iote cum simt eu ca tot mai e ziua mea... . Apropos de asta, vazutara-ti voi minunatii trandafiri de ieri?... azi o parte deja s-au pleostit. Asa am o boala pe astia care vand trandafiri in tara asta!!! imi vine sa le bag pe gat florile astea care se pleostesc in cateva ore dupa ce ajungi cu ele acasa

grea discutia asta cu religia... si pe mine ma roade (dar acuma ma alearga un pitic) see you later

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput