Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

asaaaaaaa, si eu vreau sa intreb de multa vreme - hai ca eu nu intreb des, sper sa-mi raspundeti

ce crema de bebelusi este:
- pt fata
- hidratanta
- cu factor de protectie ?

(am intrebat la minunatii de la sensiblue si mi-au intins flacoanele de crema de plaja )

ca al meu deja e maronel la obraji si nu e ok, plus ca mai are si pielea usor intinsa / uscata (nu-sh cum sa zic) de la bale, lapte etc....

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

si eu incep sa studiez, asa ca indata ce am mai multe raspunsuri anunt, pana una alta eu nu l-am tinut cu fata la soare

ALEXA - ce ma bucur ca esti la noi asa prezenta

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bonsoir,

A-driana- vezi ca mentholaxul ala recomandat de Dankutza are senna, o fi ea planta, dar stiu ca poate da diaree la bblusi. Era scris intr-un site trimis de Di

Monis- si azi l-am testat tot in asta insa iar a dormit o juma'de ora si apoi a inceput foiala, morfolitul curelelor si intr-un final apoteotic, plansul. Si al meu este scanator sef in casa si din landou... ar contempla intr-una daR din carutul sport nu mi s-a parut ca i s-a parut ca a descoperit o noua perspectiva a lumii.. Eu i-am pus o pernuta pe care o aveam de la scoica pentru 'indulcirea' unghiului, insa chiar si asa, se cam scurge in curelele alea. Ma intorc iar la landou pentru o perioada.
Vin sa testez rotilele suspensate, cum sa nu, da'sa nu razi prea rau de mine.
Urmeaza ploi, zilele astea.
Tina- chiar ca buna ideea cu choice brand si mi s-au parut destul de profi ca am renuntat eu la o comanda si m-au sunat sa ma intrebe ce m-a nemultumit.
Stephy- multam de restanta
Di-
Lalu- dar tu stii ce mi-ai oferit tu mie? O super lectie de perseverenta, stoicism, rabdare, incredere, you name it. Chiar ma intrebam azi daca eu nu as fi cedat mai usor.Adica sigur. Te admir. La fel si pe Monica

Hi hi, si al meu a perfectat intorsul de pe spate pe burta. Facea si inainte, dar acum cum il asez pe spate, cum arunca picioarele si aterizeaza pe burta...si ridica de fund dar cade in nas.

SI face brrrrrrrrrrrrrrrr cu buzele si balutele, cum numeau parintii nostri'ploicica'. Da' intr-úna, se opreste doar la papat.

Fug si io la somn...

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Am vrut sa mai scriu ceva....azi am stat 6 ore afara cu piciul..ia-m dat si tzitzi in parc. SI al meu pare cel mai dezbracat, chiar mi-a atras atentia finut o mamica, ca o sa-l imbolnavesc...i-am spus ca parerea mea e ca fetita ei e cam prea imbracata. Matei avea body cu maneca lunga, vestuta si un pulovaras cu fermoar subtirel. SI o tichie pe cap. N-are rost sa spun ca fetita avea un paltonas fff frumos ce-i drept pe ea. Acum nah..sper sa nu-mi faca figura si sa raceasca

Monis, eu nu fol nicio vrema hidratanta inca..nu pare a avea nevoie, plus ca nu-s pro atatea cosmeticale. Fol doar ulei de masline la baita, atat! Mai spre vara o sa caut una cu FP. Poate aflu intre timp de la voi ce fol si e ok

Pup!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Lalu, sper sa nu mai fie nevoie de completare delooooc si bebe sa nu mai planga. Incearca niste Galactogil sau Galafor...(nu stiu dc ai folosit pana acum)

Nu am mai folosit pentru ca nu am avut nici o problema cu lapticul pana la mastita asta nenorocita.M-a lamurit Diana, sigur e un puseu de crestere...2 zile a fost de-ajuns laptele meu, nu se putea sa scada lactatia atat de drastic dintr-o data...

Tina, pe site-ul ala fac vanzari en gros, nu? Preturile sunt accesibile...calitatea e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nici eu nu dorm cu toate ca pruncul doarme de o ora, din pacate pe mine nu mai ia somnul inainte de ora 1 si cand adorm eu vrea Vlad papa
Diana nu mai fi supi, ai dreptate cu 3 copii tu esti foarte activa, dar oare nu stii tu sa te organizezi mai bine decat mine, de ex.?
Adriana la mine mereu merge cu caise deshidratate, cand mananc nici nu ies din casa vreo 2 ore, cam atat dureaza sa-si faca efectul.
Shtephy mamica si shtrumphuletii.
Evy si noi trebuia sa facem o hemoleucograma, dar la clinica unde vroiam sa mergem ii recolta sange din calcai si atunci am zis pas, vedem pana la 6 luni cu merge treaba si vom vedem daca mai facem sau nu. Acum o sa facem urocultura si eco de sold. Pupam pe Gabrielu' mic.
Ma bucur tare mult ca am aflat vesti bune despre RamoC, sa speram ca in cel mai scurt timp va fi alturi de noi.
Raluci, Krelia pe unde sunteti?
Si eu ca si Monis trec print-o oboseala crunta. Ies zilnic cu piscotul afara 3-4 ore timp in care el doarme, iar cand ajungem acasa el este fresh iar eu rupta in gura.
Azi am fost cu fetele Lili si Mariuca in parc, a fost frumos insa picii au facut cu randul, cand pe Mariuca o deranja Soarele si era nemultumita, cand Vlad era nemultumit, nu stiu de ce, asa ca au marait cu randul. Insa noi de azi am trecut la carutul sport si Vlad era cu ochii in toate directiile, l-am ridicat la 60 g cand era treaz si cand adormea il lasam la 30 g.
Mai aveam ceva de spus dar nu-mi amintesc.
Incerc sa ma bag la.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

noi pana acum am folosit o crema de protectie intemperii de la sanossan dar nu are si factor de protectie.
si stefanut s-a inrosit un pic azi de la soare cu toate ca nu l-am expus prea mult.
referitor la imbracat azi a avut body,treningut si un fesulet care ii acoperea jumatate de urechi.mi s-a parut ca i-a fost cald la un moment dat dar batea vantul.
cred ca un copil trebuie imbracat exact cum ne e noua bine sau putin mai gros.
eu asa am procedat si pana acum nu am fost deloc raciti.
micutul meu s-a invatat cam lenes.daca nu l-am mai pus cateva zile pe burtica parca a uitat cum trebuie sa se intoarca.cand e aproape intors pe spate se intoarce inapoi pe burta si scanceste sa il ajut.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am fost si noi azi la plimbare mai spre seara,chiar daca batea vantul. A mea sta cu capul ridicat(zici ca face abdomene) ca sa vada in jur,asa ca i-am ridicat spatarul vreo 5 minute...cred ca ii voi pune o pernuta,ca nu-mi place sa ridic spatarul ala,pare incomod.
La capitolul haine,am schimbat garderoba,ca nu-i mai vin....si am realizat ca unele nu le-a purtat nici macar o data.... Am incercat sa nu mai cumpar prea multe,dar mi se pare ca tot timpul ii mai trebuie cate ceva.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

lalu produsele sunt thailandeze.bumbacul e foarte calitativ.au numai hainute de firma.mie mi-au placut mult cele de la carter's,ohm & emmy ,ben. cumnata mea a luat si ea de la alte marci pentru fetita si sunt ok.
vezi ca bumbacul intra la apa.eu am luat hainute de 6-9 luni si mi se par mari si dupa spalat.ce mi-a intrat la apa au fost doua pijamale de la carter's.
daca faci comanda de 500 ron le iei la pretul de pe site.
au depozitul in berceni si poti sa te duci sa le iei tu sau ti le aduc ei acasa.
dca comanda e intre 300 si 500 ron ai adaus comercial 35%.
daca ai cu cine sa te grupeszi ar fi ok sa le iei la pret de en-gross.
acelesi hainute (niste salopete cum am luat pentru fi-miu) le-am vazut la dublu pret in cora.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

A-propos de bronzat, nici mie nu mi se pare in regula ca s-a bronzat binisor, se vede diferenta clara intre manute si fata. Pielea e uscat si intinsa si il ung eu cu ulei de masline in casa dar ne trebuie FP, sigur. Mi s-a parut www.organik.ro/cosmetice-bio-bebe-copii/creme-uleiuri-tratamente/protectie-solara-bio-pentru-bebe-copii-spf-45" target="_blank">astaok.

Eu am alta problema referitor la imbracat:pe sub pantalonasi, avand in veder ca sunt dintr-un doc foarte subtire, d-ala de vara, ce naiba i-as putea pune?Dres? NU ma refer la perioade cu 20 de grade ci la zile cand sunt 10-15 grade.

Lyli, pai la caciula renunti cand afara sunt gradele pe care le tii tu in casa.Il tii la 20 de grade fara caciula, i-o poti da jos si afara, daca nu e vant.

Fug ca iar o sa am pitic zgait cu ochii mari la ora 6.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis, in parc nici al meu nu era mai gros imbracat ca Iuli, era in blugi si hanorac, drept este ca avea o caciulita mai groasa, despre creme, ptr. protectie solara eu cred ca o sa folosesc din gama bioderma, acum folosesc ptr. mine si sunt foarte multumita.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput