E necesara epilarea pe brate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

apropo de epilatul pe maini, m-a mincat in fund acum un an, si m-am "scarpinat"
aveam un par decent, nu foarte des, ori lung, saten dar pe care il decoloram cu usurinta si nu se mai vedea asa rau...eh, mi s-a pus piticul sa me iepilez ca e mai frumos si mai alunecos...desigur ca e foarte estetic si feminin, parca si muschii se vad mai frumos, DARRRRRR...cind creste la loc e durere... mi-a crescut in toate directiile, mult mai mult, parca mai lung si mai inchis la culoare...asa ca acum ma chinui la fiecare 3-4 saptamini cu ceara (crema e doar pt urgente fiindca rezultatul e de scurta durata si e chimicala ca dracu, n-am chef de un cancer de piele)
efectiv mi-am facut de lucru cind n-aveam! va trebui sa ma scarpin din nou in buzunar de niste sute bune sa ma duc la epilat cu laser, ca nu mai rezist psihic sa ma jumulesc cu ceara una-doua...

asa ca nu va sfatuiesc sa va epilati pe maini daca nu arata inestetic.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La inceputul relatiei cu prietenul meu aveam 15 ani si eram neepilata pe brate. Era trist pen'ca aveam par si se vedea .
Umblam numai in treninguri largi , salopete , bluze de trening cu gluga , ticouri largi, tocuri niciodata. S-a chinuit omul , m-a feminizat nitel , am dat in extrem cealalta , dar parul tot acolo a ramas. A fost nevoie de munca de convingere asiduua din partea lui si a mamei , dar cand m-am epilat parca s-au deschise portile spre o lume mai buna.
Asa ca de atunci ma tot epilez (16 ani ). Parul s-a rarit considerabil , s-a subtiat firul , ce mai , o incantare.
Chiar zilele trecute ma uitam la o colega meepilata si ma gandeam ca se vede cam ...uratel.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Si eu ca xio.Ma uitam la o colega parca altcumva se vede....
Eu devenisem ingrijorata si ma uitam la maini la toata lumeapana mi-am luat inima in dinti si sunt multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Pro pro pro indiferent de ce si cum. Urasc parul de pe brate, bleaaaaaah.

Eu ma epilez cu aparatul cam la 3 sapt si e perfect!!! Nu ma doare, nu ma irit, nu fire dedesubt nimic. Insa fac si gommage cam 1 data pe saptamana, asa ca orice ar incerca sa creasca sub piele e descurajat. Si cand ma epilez am grija sa fi facut deja dus pe ziua respectiva, ca sa ramana multe ore pauza dupa. Ma dau cu after shave dupa epilare si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

eu n-am nevoie ,is neparoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Si eu sunt pentru epilatul pe brate (mai ales ca eu sunt mai paroasa)!Dupa parerea mea, la o femeie, e inestetic parul de pe maini.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

deci io nu mai pot sa ma intorc in romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu personal nu m-am epilat niciodata pe maini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mey, eu n-am vrut sa zic ca e urit (cind e mult si se vede) ca imi sarea iar blackpanterro in cap ca mi-e sila de oamenii cu par si vai ce intoleranta sint!

si eu cind ma uit acum la anumite femei ce paroase sint, imi displace.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

inca de cand eram in generala/liceu eram obesedata de parul de pe maini, pe vremea lui ceasca, si cand nu tin minte sa fi stiut ca exista ceara. atunci imi epilam parul de pe maini la flacara lumanarii.
mie mi se pare disgratios o femeie cu par pe maini si cu bratatari mai ales cu bratari din aur sau inele. cunosc multe tipe insa care au par pe maini si nu se epileaza si nu pricep cum se suporta.

Mergi la inceput