Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Eladea, magazinul mare este Brandon, verifica reducerile, ca sa profiti , au tot ce-tio trebuie de la pompe manuale/electrice la mobila si sterilizatoare, materiale educationale, carucioare, bouncere etc http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 20+ cu |
mersi Carmen de info... noi am vrea acu joi sau vineri sa tragem o fuga pana acolo...acu om vedea ce reduceri prindem...sau daca prindem...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Eu una nu m-am hotarat asupra firmei de celule stem, am s-o intreb pe doftoreasa ce ma sfatuieste. Cat despre numarul de kg "asigurate", depinde de conditiile recoltarii, medic, chestii tehnice.
Alina 20+ cu
gargarita
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetelor de care pampersi luati si cand? http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 20+ cu |
si noi am folosit Pampers o buna bucata de vreme, de la anstere pana cand am trecut la scutece tip chilot... am folosit si chilotei Pampers, apoi m-am dat pe chilotei de la Libero..imi plac mai mult...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Otiliav spune:
Geanina!
Ei Carmen, m-ai dat gata cu bucata de placenta in congelator. Nu pe bune, ce fac cu ea? Sau pentru ce o tin? Si daca-i o pana de curent? Mie mi-au aratat-o dupa nasterea Elisei, sotul a pozat-o si gata, nu-i o imagine prea frumoasa. Pentru mine era prima data cand vedeam o placenta, mai era si sange din sangele meu.
Aschiuta, eu n-am nici o durere, nici spate, nici burta. Vad ca duc sarcinile din ce in ce mai usor , acum n-am luat nici un progesteron, nici un No-spa, ligamentele sunt intinse si para-intinse. Sper sa primesti vesti bune de la doctor. Si tu si Mycya.
Angharad, tu mergi la Baiculescu pentru cezariana? Credeam ca nasti in apa cu el. Din cate stiu eu taietura se face peste cea veche, adica vei avea o noua liniuta finuta. Daca de la prima cezariana ai o cicatrice urata unii doctori fac si un mic decupaj in piele, ca tot sunt cu bisturiul in mana.
Cristina_serban, mami de nazdravan, scump feciorul tau .
Btz_ovi, pe unde te-ai pitit? Vad ca nici Beluistef nu a scris astazi. Si Alina2005 se joaca cu emotiile noastre. De la fetele care sunt in concediu am pretentii sa intre la prima ora sa ne spuna ca sunt bine mersi. Dragaica are voie mai pe la pranz . Apropo, Carla, ai fugit si tu?
Carmen, imi place de tine ca esti asa sigura de tine, te informezi, actionezi, nu te panichezi din motive marunte .
Maurice, voi ati rezervat insula doar pentru voi porumbeilor? Frumoase locuri.
Pufescu, pai la mai multe plimbari cu bb in rucsac la spate. Daca n-aveti, veniti in Norvegia ca va dau eu.
Eladea, si noi tot chilotei Libero folosim acum. nu mai sta domnisoara pe spate, chiloteii ii punem tac-pac si gata operatiunea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Eu una nu m-am hotarat asupra firmei de celule stem, am s-o intreb pe doftoreasa ce ma sfatuieste. Cat despre numarul de kg "asigurate", depinde de conditiile recoltarii, medic, chestii tehnice. Alina 20+ cu gargarita |
depinde de cantitatea de sange recoltat...adica cat sange ai in cordonul ombilical dupa ce-l taie...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Otiliav Geanina! [Dragaica are voie mai pe la pranz . Apropo, Carla, ai fugit si tu? Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra |
Eu sunt deja prezenta.
Mycya nu dispera, se poate gresi la masuratori, incearca sa faci mai multe investigatii si sa ramaii calma.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
hbro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
abia acum am citit si eu ca mai sunt bebei care au probleme asa,si ca au chiar si diferente mai mari si totusi dupa un tratament facut dupa ce sau nascut au fost bine..oricm am sa stau linistita pana joi si atunci poate ne arata si fetisoara ca deja am agitato pe bebelusa,si mai rau ii face stresul. intreba cineva de celule stem..eu de exemplu nu am discutat cu doctorita de asa ceva,dar sigur am sa o intreb sa vad ce parere are. Bianca 20+ |
Buna,
nu stiu daca te ajuta informatia: mie la ecografie de 14 saptamani mi-a iesit greutatea bebelului echivalenta cu a unuia de 18-19...cel putin asa ne-a alarmat "ecografa"...dupa ce m-am panicat bine, m-am pus pe studiu si am aflat ca pasii de dezoltare ai bebelusului sunt diferiti de la individ la invidiv..ceea ce iti poate oferi o masuratoare este doar o valoare orientativa intr-un cat ei se dezvolta in salturi...la urmatoarea ecografie totul era in limitele normale...Poate este acelasi lucru si la bebele tau...
Inteleg ca intai ti s-a spus ca e baietel si acum este fetita?Si mie mi-a aratat ceva intre picioruse la eco care l-ar fi diferentiat pe bebe ca fiind baietel dar nu era foarte convinsa doctorita. Inteleg ca pot aparea modificari?
angharad spune:
citat din mesajul lui Otiliav Angharad, tu mergi la Baiculescu pentru cezariana? Credeam ca nasti in apa cu el. Din cate stiu eu taietura se face peste cea veche, adica vei avea o noua liniuta finuta. Daca de la prma cezariana ai o cicatrice urata unii doctori fac si un mic decupaj in piele, ca tot sunt cu bisturiul in mana. |
Multumesc frumos Otilia pentru raspunsul prompt la PM. Esti o draguta.
Cat priveste nasterea in apa mi-o doream enorm anul trecut, la prima nastere, cand a iesit cezariana spre marea mea dezamagire. Aveam un nod in gat de fiecare data cand ma gandeam la nereusita mea, dar incet incet mi-a trecut: bebele a iesit de nota 10, sanatos si pana la urma asta conta.
As fi incercat din nou nasterea naturala, dar din pacate, pentru ca se considera foarte apropiate nasterile (cu uter cicatrizat), nu-mi aproba nimeni sa incerc un travaliu. Medicul meu s-a exprimat clar ca nu face nasteri naturale dupa cezariene din cauza riscurilor foarte mari. Am ales insa sa merg din nou la Eva pentru ca mi-au placut mult conditiile din clinica, faptul ca nu am fost nevoiti sa dam spaga (am platit la externare factura) si pretul e similar cu ce platesc unele fete in maternitatile de stat.
Cicatricea mea s-a vindecat neuniform asa ca voi discuta din timp o eventuala cosmetizare la urmatoarea operatie.
Multumesc inca o data pentru raspuns si ma bucur ca ti s-a oferit sansa sa-ti iei revansa cu o nastere ca la carte. Data aceasta va fi si mai simplu, ca deja urmeaza a doua nastere vaginala si bebe iese ca din pusca :) ( asa au patit prietenele mele cu bebe 2).
21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
ramo1901 spune:
citat din mesajul lui mov_79 Neatza fetelor, am fost vineri al eco, chistul a disparut , totul e bine si e un grasun de 600g:) am avut un we minunat , dupa ce m-am relaxat cu vestile bune, asa va doresc si voua numai vesti bune si vreme minunata. Va 23+ |
ce veste buna.....felicitari si tie si la bebe.....
Ramona 20+ ....cu o scumpica de
Otiliav spune:
Angharad, stii care-i culmea? Ca acum sunt tare degajata in ceea ce priveste nasterea, ori ca-i naturala, ori cezariana. Mi-am facut "damblaua" si am nascut si natural. Oi vedea ce surprize surprize imi mai rezerva sarcina si nasterea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra