Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetelor de care pampersi luati si cand?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Geanina La Multi Ani!!!

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mycya poate tot bebeme putin mai mare si dr nu a vazut bine, o sa fie bine!

Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

in rest e in masuri normale,ia masurat de mai multe ori,in greutate are 290 de grame bebelusa mea,in lungime nici nu am mai intrebat,ca eram prea fixata pe problema asta,si am luato la intrebari cat e de grav,daca este tratament...a zis ca nu e tratament dar ca se poate sa isi revina in timp.sa dea DD sa fie asa

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, eu sunt fan Libero, din cand in cand am mai testat si Pampers dar tot nu ma conving sa fiu client fidel. Aici prin luna a 8-a pot lua niste pachete promo de la farmacie si de la Libero. In pachete tin minte de la Elisa ca-s scutece pe 2 marimi, vreo 10 bucati din fiecare marime dar suficiente pentru primele zile pana ne prindem noi ce marime are bb nevoie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusor, si mie mi-au iesit analizele care imi arata ca sunt putin anemica, dar ma duc azi la medic si iti spun apoi ce mi-a zis...
Nu stiu ce am mancat si nu mi-a priit, dar am reusit sa o dau in diaree... ati avut pb asta? Stiti ceva remedii?

Paula, 22+ cu

citind am vazut ca mai sunt si alte burticuze cu picioarele umflate

Paula sper sa iti revi repede, remedii stiu dar nu cred ca sunt indicate in sarcina, de ex. smecta?!
da stiu babesti ia o lingurita de cafea macinata si mestec-o bine bine dupa care o inghiti
...de paine prajita si tu stii, sunt convinsa

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetelor de care pampersi luati si cand?

Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

cred ca astia vor fi ultimii pe lista de achizitii
...cred ca de la pampers, chiar nu m-am gandit pana acum...

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Otilia mersi!
Eu fac lista si in cateva (4-5 ) saptamani incep usor usor sa le adun ca sa nu umblu la final pe calduri si greoaie, vreau sa imi petrec vara realmente facand nimic pana vine micuta ies la aer plimbari prietene sot si odihna! De aceea vreau la 30 sapt sa am tot ce-mi trebuie!

Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Mycya, curaj! Hai ca o sa fie bine. Graficele alea sunt facute pt medie, nu-i musai sa fie ceva la mijloc.

Fetelor mai e cineva prin saptamina 19-20 cu dureri de spate masive si cu dureri de abdomen la fel? La mine au inceput de simbata si simt ca pina la doua cind are doctorul meu program ma voi urca pe pereti . Si parca vad ca el iar o sa-mi spuna ca e normal, sa nu imi fac griji si sa ma odihnesc. Da ce odihna, ca nu pot nici sa stau nici sa sed nici sa ma intind si de doua nopti nu pot sa dorm de dureri .

---------------

Still looking for pieces of heaven...

ai luat no-spa?
incearca sa vb la tel cu doctorul tau.. nu-i bine sa te doara asa de mult si incontinuu..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Carmen , fetele , multumesc mult ca ati fost langa mine, ma bucur ca am fost calma atunci, dar am facut o criza aseara, mi-am speriat barbatul, complet nejustificata, asa ca, se pare ca putem sa ne fortam oricat, tot refulam, cand se umple paharul se varsa de la cea mai mica picatura.
Faina soacra ai. Si ar mea daca si-ar permite cred ca ne-ar coplesi cu lucruri pt bb.
Apropo de soacre, anul trecut de Paste am fost la niste neamuri la Piatra Neamt, unde am mancat cea mai buna pasca everrr, si m-a mancat limba si am spus ieri... cu 2 zile inainte de Paste tre' sa merg la Roman dupa 2 pascute
Are multe defecte, dar am luat-o la pachet...

Alina 20+ cu
gargarita

Alina, eu sunt din Piatra Neamt si mama face o pascuta cu smantana abia astept sa merg de Paste acasa....

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, nu am fost la expo, a ajuns o prietena inaintea mea si mi-a spus ca imi voi pierde vremea si nu are sens sa ma duc ca nu este aproape nimic...si am ascultat-o . Dupa aceea m-am gandit ca tb sa ma duc sa vb cu cei cu celule stem, inca chiar nu stiu ce sa fac...nu am prea inteles partea cu kg...dar o sa-mi fac timp intr-o zi sa fug pana la Cj.
Fetele care sunteti prin alte tari, cum e cu celule stem? Dr vostri va recomanda sa recoltati celule?
Cat despre diaree, chiar nu stiu nici un fel de leacuri...de obicei sunt constipata...inainte de sarcina cand aveam diaree, ma duceam la farmacie, dar niciodata nu am retinut ce luam.... Am mancat banane, am baut si ceai de menta si acum imi fac si paine prajita, si dupa aceea cand o sa-si faca toate efectul o sa ma chinui sa scap de constipatie

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput