Gradinita germana-din Iorga

Gradinita germana-din Iorga | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Are cineva copilul la gradinita germana cu program prelungit din Iorga?
As vrea sa stiu si eu inainte sa merg sa sondez terenul..ceva pareri..cati copii sunt in grupa si cam cati vin zilnic..cum sunt educatoarele..daca se ocupa de ei sa invete ceva germana..daca copii sunt bine ingrijiti? si cat este de greu sa intrii acolo?
As vrea inainte sa merg sa vorbesc sa aud pareri de la mamici si tatici care au copii acolo..Noi vrem gradi germana pt ca am dori ca apoi sa mearga si la scoala germana.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu cumva e vb de gradi nr. 2, Waldorf, de pe Henri Coanda?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Nu stiu dar nu cred..unde vine strada asta.??
Gradi de care vb este de stat..cu predare exclusiv in lb germana si este undeva pe langa pasapoarte la romana..iorga..este gradi de germana cu program prelungit..si care accepta copii de la 4 ani..Chiar nu are nimeni copilul acolo ca sa imi dea ceva relatii? cati sunt in grupa..daca e ok..cum se intra?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu pe Iorga nu stiu nicio gradi, in schmb am fost la Waldorf, pe Coanda, care este urmatoarea str fata de Iorga si chir se intersecteaza la 20 m de serv pasapoarte, de aceea cred ca le confunzi.

Este de stat, dar nu este exclusiv in limba germna, doar fac cursuri de germana acolo.

In schimb pe Dorobanti, vav ASE, se afla tot o gradi de stat, dar excusiv de limba germana, dar ptr a-ti primi copilul acolo tb sa faci dovada ca are un membru din familie de origine (sas). S-a mai discutat subiectul pe forum.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Nu are nimeni copilul la gradi 50 de pe iorga la grupa de germana?
O sa merg sa o vizitez saptamana viitoare..poate intre timp apare ceva mamica sa imi dea informatii..despre conditii, educatoare, admitere..nivel germana..

Mergi la inceput

mamici..chiar nu mai intra nimeni care are copilul la aceasta gradi?
plsss...aici sau pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu stiu gradinita pt ca lucrez pe strada Nicolae Iorga si vad zilnic copilasii si curtea. Din pacate nu te pot ajuta cu informatii din interior; desi initial ma gandisem si la gradinitele de pe langa serviciul meu, am preferat in final sa-l duc pe baiatul meu la o gradi de langa casa.

Dar poate totusi cineva are copilul la gradnita 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaga10 spune:

buna tuturor,

ma intereseaza orice informatie despre gradinita germana de stat 50 de pe n iorga. va multumesc mult pentru oricat de putin.

toate cele bune

Mergi la inceput