Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neate fete ...azi fac cinste...cu laptic pt ca facem 5 saptamani

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata burtici!

Sunset, felicitari, sarcina usoara in continuare. Maine fac eu cinste, implinim 7 saptamani

Beby, de ce dati catelusa??? E mare? Stati la casa sau apartament? E foarte greu...

Incat bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Madanic, mie dr. mi-a spus ca este posibil sa am scurgeri maronii si ca nu trebuie sa ma sperii. Si dr. cu care am facut eco mi-a spus la fel. Acum cel mai siur este sa mergi la control, dar de principiu nu cred ca trebuie sa iti faci griji.

Problema noua... toata noaptea stau la toaleta, non stop. Pe la 4 m-am trezit iar cu aceiasi necesitate si chiar ma durea. Am mers la toaleta si m-am culcat. Cand m-am trezit, dupa 2 ore, am constat ca ma doare ingrozitor sub burtica, cam acolo unde doare cand trebuie sa mergi la baie... nu ma lasa durerea nicicum. Ce poate fi oare?? Ati patit asa ceva? ...nu stiu daca am explicat corect...azi gandesc destul de intortochiat, de la vreme

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna dimi fetelor!!! Bebecry, imi pare rauuu pentru cutzu !! Dar gandeste te ca pentru BB este un risc in minus! Vezi partea plina a paharului

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata burtici!

Sunset, felicitari, sarcina usoara in continuare. Maine fac eu cinste, implinim 7 saptamani

Beby, de ce dati catelusa??? E mare? Stati la casa sau apartament? E foarte greu...

Incat bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Madanic, mie dr. mi-a spus ca este posibil sa am scurgeri maronii si ca nu trebuie sa ma sperii. Si dr. cu care am facut eco mi-a spus la fel. Acum cel mai siur este sa mergi la control, dar de principiu nu cred ca trebuie sa iti faci griji.

Problema noua... toata noaptea stau la toaleta, non stop. Pe la 4 m-am trezit iar cu aceiasi necesitate si chiar ma durea. Am mers la toaleta si m-am culcat. Cand m-am trezit, dupa 2 ore, am constat ca ma doare ingrozitor sub burtica, cam acolo unde doare cand trebuie sa mergi la baie... nu ma lasa durerea nicicum. Ce poate fi oare?? Ati patit asa ceva? ...nu stiu daca am explicat corect...azi gandesc destul de intortochiat, de la vreme

miruna nu am patit pana acum asa ceva dar ....sa inteleg durerea este ca la menstra sau ca la diaree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata si de la mine...madanic daca ai fost la eco si bebe e bine atunci nu-ti face probleme...si eu am avut scurgeri din acelea tot in saptamana 6..eu luam utrogestan pt sustinere..oriccum maro inseamna ca e sange vechi ..probabil de atunci cand s-a implantat bebele in uter ...eu va doresc sarcini usoare si fara probleme si sperieturi ..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset nu e laterala, ca la menstra ci mai jos si pe centru. Ma doare in continuu, nu vrea sa imi dea pace Daca apas nu ma mai doare... asta da aberatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata burticute cu bebei...
sunset multe saptamani inainte si sa ne vedem cu bine la 40
beby te intelegperfect ptr ca si eu am fost in aceeasi situatie cand am ramas gravida cu iustin numai gandeste-te ca este mai bine ptr bebe, hai nu mai fii suparata, noi te sustinem.
miruna si eu patesc la fel ca tine, ma duc la baie de 3 ori pe noapte dar vreau sa-ti spun ca tot timpul imi este sete si beau f multa apa sila fel ma doare si pe mine sub burtica, cateodata chiar am niste junghiuri groaznice. din cate imi amintesc si la celelalte sarcini m-a durut, nu cred ca este de speriat. tu nu esti balonata??

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ati auzit de doamna doctor Andreescu {Tatu) Denis Anca? E un medic foarte bun, dar nu stiu cum e la nastere. Nu mai stiu nici macar daca mai e si in alta parte decat la policlinicile Lotus Medica sau Pacific Med.

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset nu e laterala, ca la menstra ci mai jos si pe centru. Ma doare in continuu, nu vrea sa imi dea pace Daca apas nu ma mai doare... asta da aberatie...

poate trece cu nospa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna dimineata burticute cu bebei...
sunset multe saptamani inainte si sa ne vedem cu bine la 40
beby te intelegperfect ptr ca si eu am fost in aceeasi situatie cand am ramas gravida cu iustin numai gandeste-te ca este mai bine ptr bebe, hai nu mai fii suparata, noi te sustinem.
miruna si eu patesc la fel ca tine, ma duc la baie de 3 ori pe noapte dar vreau sa-ti spun ca tot timpul imi este sete si beau f multa apa sila fel ma doare si pe mine sub burtica, cateodata chiar am niste junghiuri groaznice. din cate imi amintesc si la celelalte sarcini m-a durut, nu cred ca este de speriat. tu nu esti balonata??

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

saru`mana si tie iti doresc la fel

Mergi la inceput