Ce face guvernul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

... un ministru trebuie sa fie un om trecut de varsta tineretii, calit in viata, capabil sa tina piept unui sistem.

Da?
Asa, cam ca ministrul berceanuvideanu?
Sau, mai la obiect, ca Ecaterina Andronescu?
Ah, nu, portretul robot se potriveste excelent primei propuneri PD-L ptr ministru educatiei, cum il chema pe tipul ala horror?

Capcaunule, sint sigura ca nu-ti doresti, pentru copilul tau, o reforma "operata" de vreunul dintre cei enumerati.
Reforma, in situatia de anchilozare si de rezistenta la schimbare la care a ajuns invatamintul romanesc, e cel mai sanatos sa fie facuta tocmai de un ins din afara sistemului si necorupt de el, ne-"uns cu toate alifiile", onest, inteligent si la curent cu ce se mai intimpla in lumea asta larga. Adica fix de asta de-l avem acuma.

Funeriu are citeva probleme:

- plateste niste strachini sparte de altii.
E pus la zid, de exemplu, pentru brambureala cu salariile profesorilor din Buzau sau pentru efectele nefericite ale legii salarizarii unice. Ca ministru al invatamintului, nu poarta nici o vina, nici pentru una, nici pentru ailalta.

- nu prea are sprijin in propriul partid. (Care s-a vazut cam ce a fost capabil sa propuna, lasat de capul lui, pe postul asta, noroc cu interventia "de sus".)
Pai cine sa-l sprijine? Alde videanuberceanu??? Incompetentii ticalosi? Ticalosii incompetenti? Nu-l inghit, normal, ca-i alta specie.
Plusez chiar spunind ca e usor sabotat de propriul guvern. Era de fro' doua zile ministru, cind primul ministru i-a si pus in cap sindicatele, cu o nazmenie de a lui. Boc asta bate cuie cu televizorul, mi-am zis. Si asa a fost si mai departe.

-are o presa extrem de proasta. Nu-mi explic de ce, e chiar absurd.
Ati vazut ultima chestie? O propozitie emisa de Funeriu a tinut capul de afis in mass media zile in sir. Mvai, ce-a zis, ticalosul.
Sigur, cine a avut curiozitatea sa vada si intregul enunt din care a fost decupata abil propozitia, si contextul in care a fost emis enuntul, a vazut ca, de fapt, nu era mare brinza, era doar o bomba de presa muuult exagerata ca efect dramatic.
Cine nu, nu. S-a multumit cu titlul.
Gabriella1, de exemplu.

- si-or mai fi si altele.

M-am enervat.
Ca urmare trintesc si-un link.
"In aceste conditii incendiare, era de prevazut o inevitabila si stupida intrebare: reforma ne trebuie noua cand profesorii sunt in strada? Da, exact reforma ne trebuie! Este absurd sa sacrifici viitorul cu ochii pe interese si circumstante de moment."
Si citeva din principiile noii legi.
Aici: http://www.ziare.com/actual/opinii/03-22-2010/reforma-lui-daniel-funeriu-1004050

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Voi vorbiti ca si cum copiii vostri au fost bine instruiti in scoli pana acum!
Noi nu am ajuns inca la scoala dar sper ca pana atunci sa se reglementeze sistemul de invatamant.

Guvernul actual plateste pt. jaful si batjocura guvernului Tariceanu!
De ce nu se recunoaste acest fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Guvernul face bine, Berceanu infloreste
http://www.capital.ro/articol/update-scolile-de-soferi-acuza-ministerul-transporturilor-de-abuzuri-130494.html#null
si poate si mai bine de atat, adica sa trancaneasca prostii http://www.mediafax.ro/politic/udrea-afirmatia-despre-dictatura-luminata-o-gluma-5796673

Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nepotismul nu exista, iata si dovada: Sida (nu HIV) a reusit prin propriile puteri si ajutat de o inteligenta sclipitoare sa fie numit secretar la Ambasada Romana din Paris. Extraordinar!
http://www.ziare.com/actual/dezvaluiri/04-02-2010/iubitul-elenei-basescu-va-fi-secretar-in-ambasada-romaniei-la-paris-1006999
Asta of course din ciclul: ce mai fac bun alesii nostri.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Guvernul face de la exceptional in sus.
http://www.realitatea.net/pc--televiziunile-au-datoria-sa-reflecte-grandioasele-realizari-ale-guvernului_708094.html

P.S.

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Voi vorbiti ca si cum copiii vostri au fost bine instruiti in scoli pana acum!
Noi nu am ajuns inca la scoala dar sper ca pana atunci sa se reglementeze sistemul de invatamant.
Guvernul actual plateste pt. jaful si batjocura guvernului Tariceanu!
De ce nu se recunoaste acest fapt?

Ca Tariceanu este de vina pentru absolut toate prostiile guvernului Boc , asta stim deja cu totii, insa eu am doua mici nelamuriri:
- b.nica, tu te referi la copiii tai sau la nepoti?
- b.nica, din context ai dat de inteles, in repetate rinduri, ca predai in invatamintul superior. M-as fi asteptat la o parere ceva mai "aplicata" si la obiect, din partea ta, cu privire la legea educatiei, in conditiile in care, teoretic, ii cunosti implicatiile "din interior". Sa ma fi inselat eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Zilele astea guvernul micsoreaza pensiile militarilor. Dintre toate pensiile speciale care meritau micsorate, ei s-au legat de ale militarilor - care au pensii speciale si regim special in toate tarile din lumea asta - pentru ca si activitatea lor este speciala.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput