Gravidutze si mamici de Cluj - 155-
Raspunsuri - Pagina 8
dulcineea_cj spune:
Aveti dreptate fetelor...noi am avut si pb mai vechi si s-a pus pb divortului dar am renuntat Ovreme am fost ca 2 straini Colegi de camera Asta e E si depresia mea si oboseala ca tot singura le fac toate si lipsa banilor Se aduna Si sa fim serioase nici mie nu mi-ar conveni sa vin acasa si sotia sa-mi fie mereu obosita si nemultumita(nu sunt chiar tot timpul asa
)multe ma enerveaza la el Cateodata ma intreb de fapt de ce ne-am casatorit ...Ne cunoastem de cand aveam eu 13 ani Acum am 31,deci faceti calculul...in fine...O sa fie si mai bine Sper
am fost azi la biserica si am stabilit botezul 10 aprilie Imi dati o sugestie de haine de bote3z?nu as vrea fracurile acelea care le tot vad Sau asa se imbraca toti?
sambata cred ca mergem cu nasii la cumparaturi
ce frumos a fost azi afara Ne-am plimbat 3 ore
Gabi,tu cum o imbraci pe Sofi,afara?ca mi se pare ca azi i-a fost f cald lui Andrei
va pup fetelor Va multumesc ca existati
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
eladea2005 spune:
Helau fetelor!
vai, vai...ce subiect de discutie avem astazi...pai putem vorbi un an si tot n-am termina....
ce sa-i faci, sunt ai nostri, si noi i-am ales, nu?
vorba preotului: la bine si la rau...![]()
hai sa-mi laud si eu sotul si cumnatul + sotioara lui: pana m-am intors eu cu Eric de la ai mei, ei mi-au facut curatenia in casa...
sigur, pe ici pe colo trebuie sa retusez eu, asa cum imi place, dar...m-au scapat de multe...in plus eu nu ma prea pot apleca si ridica de jos cu burta asta...
obosesc mai repede..deh...
dar si-au facut mila de mine si nu mai am treaba...![]()
cat despre papa de Pasti, si la noi soacra si mama sunt baza...
primim de la ele totul..![]()
va pup! o seara placuta in continuare si bucurati-va de viata...si de primavara...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Gabi, nici nu stiu ce sa-ti zic cu plaurile de gradi. Eu as vrea sa fie din mai. Dar inca nu stiu cum va fi posibil. Ne tot gandim ce gradinita ar fi mai buna, unde sa fie, aproape de locurile noastre de munca sau aproape de o doamna care ar putea sa o ia de la gradi...sunt multe necunoscute in poveste si nu ne-am hotarat.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
dulcineea_cj spune:
tu fetelor ziceti-mi pt colici ceva preparate ca inebunesc Eu i-am dat Sab Simplex dar vad ca nu-si mai face efectul De o saptamana plange intruna in fiecare seara Are program de urlete 
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
Gabriela77 spune:
Simina, mai e Debritat eficient, Espumisan, Bonisan. Din cate stiu, ale mele fete nu au avut colici.
Pana acum o scoteam cu salopeta din aia cosmonaut, azi insa mi s-a parut prea cald si i-am dat un costumas mai gros.
Fug sa termin papa ca s-au anuntat ai mei flamanzi
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
dulcineea_cj spune:
Debridat am dar nu stiu de ce nu ma incumet sa-i dau
Ma gandesc si eu maine sa-i dau o salopetuta mai groasa ca in fas e prea cald deja
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
antoni spune:
seara buna fetelor!
daca veni vorba de acest subiect fierbinte, hihi, pot sa ma bag si eu putin?
si eu sunt tare nemultumita de al meu si imi vine greu sa accept ca asa-s ei.mie mi se pare ca-s ca niste copii mari, egoisti, numai ce conteaza pt ei e important.si al meu la fel, daca nu-i dau mura-n gura, nu face, daca-l rog, merge si face dar strisct la subiect, nu vede altceva in jur si cat mai repede ,dupa care inapoi la calc sau ce are...si ma deranjeaza, ca nu ma simt bine, ca pe langa faptul ca stie ca trebe sa ma menajez daca vrem ca bebe sa ajunga cat mai ok ca si varsta de sarcina,si pe langa faptul ca imi tot zice sa am grija sa nu "iasa mai repede", el nu ma ajuta cu nimic in acest sens.vin acasa seara la 19.30 de la job, obo, si ma apuc sa pregatesc cina si baita pt ea, dar daca nu-l tot rog, nu face nimic!si asta mie sincer mi se pare egoism si nepasare fata de cel de langa, ca doar si eu vad daca e obo si incerc sa-l menajez.asta mi se pare mie ca-ti pasa de cineva si-l iubesti.adevarat ca nu castig cat el, adevarat ca as putea sa stau acasa, dar ma duc la job pt ca imi place, pt ca iti trebe mult timp sa-ti formezi o clientela si nu pot da acum cu piciorul in tot ce am facut intr-un an jumate si pt ca nu pot sa ma inchipui casnica acasa doar...si ar trebui sa inteleaga, sa ma ajute si sa-mpartim toate, si cele bune si cele rele...eh, cred ca v-am facut capul calendar, adevarul ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema , si e mai nasol decat ma gandeam cand ne-am casatorit ca ar putea fi...eram tineri si fara "obligatii", dar cu timpul, vin copii, si prioritatile ti se schimba...si cand vezi ca la celalalt nu...iti da de gandit.in faza asta sunt eu acum.nu zic ca n-are calitati, nu zic ca nu-l iubesc, doar cateodata inteleg vorba unei bune prietene pe care pe vremea aia n-o intelegeam..."poate nu ajunge"
eh, sunt obo si pesimista azi,poate,dar v-am zis sincer ce simt, poate si stresul ca vine bebe2, cum va fi, daca voi face fata...toate se aduna...
Andrea-fain cu cumnatii, sa-ti traiasca,hihi
Alex-no asa da atitudine de sotie,hihi
ma duc, nu mai pot, sunt rupta,restul ce am vrut pe maine!
va pup, noapte buna!
Meli
20+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Andree27 spune:
Dragelor chiar ca azi e un subiect tare controversat!!Dar cand vad cum sunt unii chiar imi pretuiesc si mai tare sotiorul!intr-adevar are si el ca si toti dintre noi dfectele lui.Al meu 2 zile lucreaza pana noaptea tarziu ,iar 2 zile e liber ,dar cand e liber tare mult ma ajuta,in unele zile chiar face de papa
,mai rarut dar si asa e bine!Si vorba lui Alex daca vrem sa ne fie bine,trebuie sa lasam si de la noi ,ca doar nici noi nu suntem perfecte.Iar parerea mea e ca de fiecare data cand apare vreo problema mai bine punem cartile pe masa si incercam sa o rezolvam ,ca viata e asa de scurta si mai bine ne bucuram de ea si sa incercam sa o facem cat mai placuta,si sa ne bucuram de puiutii nostrii!!!
Nu mai retin cine ma intreba de ce nu pot merge inapoi la locul meu de munca,deoarece firma nu mai are activitate,inca nu este lichidata.Am vorbit cu cei de la resurse umane de acolo,si m-ar pune in somaj dupa ce termin cu maternitatea,dar nu as vrea.Mai am inca 2 luni,sper sa imi gasesc totusi ceva cu toate ca aceste 2 luni chiar o sa treaca repede!
Merg la nani ca sunt rupta ca numai afara stam cu asa o vreme superba!!
Va imbratisez si va doresc o noapte linistita!!
Apropo daca e asa vreme buna nu tragem o intalneala cu piticii in parcul mare ???
Andreea ,
de
Eric Sebastian (31 Mai 2008) si
9+
Evolutia lui Eric
Ioana13 spune:
Am fost la concert Directia 5 in seara asta
Super Cristi Enache si si ceilalti![]()
Mi-a trecut putin supararea cind am vazut ce bine cinta unii! Si am dansat si am fost la un cocteil dupa.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
Nu aveti ce face sambata si duminica? Veniti in Parcul Mare, intre orele 14:30-18:30,
Clarinet, saxofon, contrabas, vioara, instrumente de percutie. Oameni care canta la ele melodii pe care copiii le cunosc. Atelier de confectionat instrumente muzicale. Multe altele. Toate pentru a le explica copiilor DE UNDE VINE MUZICA. La Gradinita in aer liber.
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)