Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Ce fac fetele?
Noi am profitat de vremea frumoasa si am fugit 2 zile la tara, iar daca se mentin temperaturile sus, planificam sa mergem 2 saptamani la aer (mai) curat.
Azi am primit si eu banii (indemnizatia si alocatia) cu dosarul depus in luna octombrie !
Si ca sa nu avem doar vesti bune, m-a sunat azi medicul de familie sa imi spuna ca m-au scos de pe listele de asigurati; de ce? pentru ca sunt in CIC si trebuie sa merg la CJAS sa "declar" asta si imi trebuie ceva adeverinta de la serviciu ( ce adeverinta, ca doar pe perioada CIC contractul de munca este suspendat - cel putin asa stiu eu).
A mai patit careva asta?

O seara frumoasa si noapte linistita

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
nu am mai intrat demult Am avut multe pb,ne-am mutat la socrii o saptamana si ceva,acum am venit iar acasa dar tot nasol e Nu avem ce face Suntem ca tiganii cu cortul daca nu avem casa noastra
Andrei e un prapadit si jumatate Sunt terminata de oboseala Ziua nu doarme deloc5 min la san Il scot afara si acolo doarme o jumate de ora si gata Abia ma mai tin pe picioare de oboseala Imi vine sa vomit Cred ca multe cunoasteti senzatia...Si seara il apuca plansul Cam 1 ora-2 nu se linisteste O data are colici,o data plange de oboseala si tot asa Inebunesc Si nu pot sa fac nimic de el Cu el in brate gatesc,matur si tot asa Dar e f greu Si sun irascibila si ma cert cu sotul ca el e atata de linistit,nu are nici o treaba Se duce in bucatarie,inchide usa,se uita la tv si gata Eu sunt tot cu greul
Noaptea doarme 4-5 ore legate Apoi se trezeste papa un pic,vreo 15 min si adoarme iar 1 sau 2 ore Sieu ma mulg ca abia imi goleste un san Atata lapte arunc ca dupa 24 de ore nu e mai bun si el nu bea din sticluta Refuza Plange cu sticluta in gura Tb sa cumpar pungute pt congelat laptele matern Stiti cam ce pret au ?
Ioana,am citit ce ti s-a intamplat Imi pare rau pt tine si copilasii superbi Nu meritati asta Dar mergi inainte Ai multa putere numai uitandu-te la ei Barbatii...toti sunt la fel Unii au unele calitati si le lipsesc altele Asa ca...Nu conteaza Si nu stii ce va fi mai incolo D-zeu le randuieste pe toate Nu stii ce ti-e pregatit Stiu ca e f greu dar o sa reusesti sa-ti fie si bine
intre timp a fost si ziua mea Am facut 31 de ani ,nu am sarbatorit nimic ca bani...nu sunt,ca sotul iar nu a luat salariul Asta e Cadoul meu e Andrei Asa cum e el de prapadit Mancal-ar mama Atata gangureste si atata zambeste Oricat sunt de obosita cu el am rabdare
Incep sa ma gandesc si eu iar la divort Cateodata nu mai pot E si bine dar parca mai mult rau Nici eu nu stiu Dar nu mai am nervi si pt sot sa-i tot spun sa faca una si alta El nu se simte sa ma ajute Asa m-am saturat Nici nu stiu cum e mai bine am crezut ca s-a schimbat dar vad ca e numai cand vrea si are chef
Nu va mai scriu ca ma apuca iar plansul
va mai scriu cand mai pot Acum a adormit,minunea si l-am pus in patut si vad ca nu s-a trezit Doamne ajuta

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

mai am o intrebare ca vad ca printul mult a dormit 10 min
Gabi,ti-au intrat banii de alocatie ? eu mi-am depus dosarul pt alocatie si trusou in 2 feb Oare am vreo sansa sa primesc alocatia luna asta?

Mergi la inceput

iar va scriu Mi-au murit multi neuroni si uit f multe
Andrei nu e constipat,dimpotriva Face caca de multe ori,nu tine cont de criza Dar cand face asa se cinuie saracul Si am observat de multe ori ca de asta se trezeste din somn si apoi nu mai adorme,ca si acum E normal sa se chinuie asa ?
luna asta mergem la vaccin Deja avem 5200 g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao fetele

Noi sintem acasa, l-am dus pe stefan la dr azi dimineata, din nou...toata noaptea a tusit, a facut febra, frisoane...de dimineata mi-a si varsat medicamentele...
asa ca voi sta cu el acasa, luam tratament si speram sa ne punem pe picioare. mi-a inlocuit panadolul si nurofenul cu supozitoare, ca sa nu mai ia pe guritza.
acum l-am convins sa pape o felie de piine prajita si niste stafide. nu vrea nimic altceva.
dupa asta o sa incerc sa-l culc, poate isi mai revine daca doarme putin.

Eu am fost aseara si mi-am scos niste semne de pe spate...vreo 7...n-am dormit toata noaptea, acum mi-am schimbat pansamentele, ma pisca de numa'-numa'...plus raceala care nu se mai duce...

prin urmare...la mine e ca la spital...toata lumea are cite ceva de tratat

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

a ... si eu de la atata nesomn si activitate ar trebui sa slabesc,nu ? ei bine m-am ingrasat 2 kg Sunt disperata
Si Andrei a inceput sa saliveze de vreo 2 saptamani E normal ? doar nu ii ies dintii ,ca ma impuscar fi prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata

un pic mai bine, dar tot nu sunt instare de nimik ...ofofof nu mai asta nu imi lipsea

sunt putin mai odihnita, am dormit de aseara de pe la 9 si se simte

ninanu am auzit asa ceva
frumoase pozicile voastre
de unde ati cumparat scaunelul de spate pt Iarina??? ce bine sta ea acolo

gaby ce frumoase sunteti

co va sta foarte bine in formula de 4

animersi mult de reteta

o zi frumoasa cu mult soare

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

helooooooo am primit si eu banutii cam multi totusi trebuie sa imi caut copia dupa adeverinta aia cu salariile pe ultimul an sa fac iar un calcul. poate tre sa dau bani inapoi.
dulcineea imi pare rau ca e "prapadit" Andrei alex a inceput sa saliveze mai tare pe la 4 luni. inca nu are niciun dintisor.
anca multa sanatate la toti. cred ca esti stresata
nina eu nu am auzit asa ceva marti o intreb pe doctorita sa vad ce zice. mergem la vaccin. saptamana trecuta vineri am fost la "masuratoare". are alex 68 cm si 7.15 kg.
elena tu ai rezolvat cu pompa? te cred ca nu esti in stare de nimic.
va pup fetelor. fug sa ii fac domnisoarei suculet si apoi afaraaaaaaa

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ancasanatate multa
asa e si la noi de o luna de zile, iar acum eu din nou, sper sa nu i-a copii de la mine

simina cand scrii ma regasesc in totalitate , dar va trece, dupa un an cand isi va forma un singur somnic pe zi , cel de a amiaza , si atunci iti vei reveni
stiu ca e greu , dar fruntea sus

e normal sa saliveze si Iulia saliveaza la greu, cu Dragos nu am avut problema asta

laptiucl tau il poti pune si in pungulite de unica folosinta, care le folosesti sa pui alimente in congelator, iar laptele pastra in congelator e valabil 6 luni, sa scrii pe fiecare pungulita data
iar pastrat in frigider 2-3 zile e ok

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

ioi,Elena un an ?Ma gandeam si eu la pungutele de congelator dar m-am gandit ca nu e bine,ca poate tb speciale Nu stiu Eu stiam ca in frigider pot sa-l tin 24 de ore, nu mai mult Poate ma apuc sa fac cas din el
bine ca ai primit banii Alina

Mergi la inceput