Gravidutze si mamici de Cluj - 155-
Raspunsuri - Pagina 25
alinabojuc spune:
din nou sarbatori fericite 
am pus-o pe alex printre puisori poate ii trece mai repede raceala ![]()
http://www.flickr.com/photos/22219026@N04/4485611031/
noi doar maine plecam. macar azi sa mai stam acasa sa o chinuim pe alex cu aspiratorul nazal, nu stiu ce ne faceam fara el. dar saracuta deja e terorizata de el.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
Victo spune:
alina, sa fie aspiratorul dat la minim, da? incearca pe mana ta sa vezi cum trage pompita. dar cum e asa micuta, deci nu se zbate tare, poti sa nici nu folosesti aspiratorul. eu trageam cu gura prin capatul furtunului si gata. da tre sa ai plamani.
si copilul nu se mai sperie de zgomot. oricum, procedura nu le place niciodata :)
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
adab spune:
Buna fetelor ,
amintrat rapid sa va urez din suflet
SARBATORI FRUMOASE ALTURI DE CEI DRAGI SI UN IEPURAS MARINOMOS PT. TOTI!
si cu intarziere LA MULTI ANI VICTOR SI SARA
N-am mai reusit sa intru de ceva vreme. E aici sora-mea din Franta cu familia (2 copilasi de 2 ani si 8 ani) deci va inchipuiti ca am fost super ocupata. Am si pregatit totul pt. Pasti. Copiii au stat si pe la bunici, asa ca mama nu a reusit sa gateasca prea mult. A ramas greul pe mine de data asta. Dar nu ma plang. Au iesit toate super bine si gustoase.
Saptamana viitoare sper sa va citesc,sa recuperez ce am pierdut. La munca doar de joi reincep asa ca voi avea timp si de refacere.
Va pup pe toate 
alinabojuc spune:
Paula aspiratoru e la jumatate intre minim si jumatate
nu e tare, am incercat pe pielea mea. ea saraca mai mult se sperie de zgomot. am incercat si cu gura
dar nicio sansa. e drept ca pe sot nu l-am pus sa incerce. mai inainte i-am facut baita, scurt si la obiect. acuma doarme tun
e din ce in ce mai bine.
sotul a mers la mama dupa mancare, daca eu nu am pregatit nimic stiind ca plecam
mi-am scos carnuri din congelator dar a zis mama ca-s nebuna sa ma apuc de facut mancare cand la ea e ca la restaurant
asa ca vine imediat sotul cu papa bun 
Ada cred ca esti obosita dupa atata munca. spor la odihna ![]()

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
anca.b spune:
CAPITOL NOU
Pasti fericite tuturor!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii