Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Andrei e tare marait si nici nu prea mananca Cred ca de la vaccin i se trage M-am tot jucat cu el si i-am facut de toate si tot marait Si ce m-am gandit eu ? ia sa-l intorc pe burtica A adormit instant HIHIHIacum sa vad pana cand doarme
Multumesc fetelor de incurajari Sunteti minunate Am mai citit aici pe forum si ziceau unele mamici ca parerile sunt impartite si ca unii pediatri declara rahitismul numai daca Cranio tabesul se mentine dupa 3 luni Intre timp mananc lactate la greu si cam tot ce contine calciu

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

si asta a fost tot 10 min Am apucat sa intind niste haine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor
VICTOR si SARA!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani sarbatoritilor Sara si Victor, sanatate si numai bucurii alaturi de familiile voastre!!!

si acum de gradi
la inceput nu a parut f promitatoare situatia, era curioasa, dar tot fugea inapoi la fusta lui mama, dupa o vreme insa a intrat in clasa cu restul grupei si cica era tare ok,a mancat acolo, a papat bine, acasa tot de gradi imi povesteste, deci, eu sper sa fie ok.am vrut s-o las numai o ora dar educatoarea a zis sa o las pana la sfarsit si a fost ok, sper sa pot spune acelasi lucru si maine,hihi.si sper sa nu incepem cu bolile, marea mea groaza acum,hihi

Co-am vazut-o pe scumpica de Carina, tare prietenoasa, tot mergea la Timea si-i zicea sa intre si ea in clasa.Oare educatoarea iti zice sincera cat a mancat sau exagereaza putin ca sa te linisteasca?

ne-am intalnit cu Joshua lui Pufulet,hihi, un baietel tare cuminte si si el la fel tare fericit la gradi!

nu stiu daca am vazut bine la un moment dat, dar cred ca era pitica lui Oana(Bumbu).posibil sa fie acolo la gradi?

no, sa speram sa fie totul mai departe ok.tot stateam cu telefonul si-l verificam din 5 in 5 minute si nu-mi venea sa cred ca nu ma suna nimeni de la gradi si ca e ok,hihi.

nu mai retin care dintre fete era cu rahitismul, dar pot spune ca si noi eram suspecte, am luat chiar 5 picaturi de vigantol la un moment dat, dar uite-o acum, ca e totul ok.nu te mai stresa, dupa cum vad cam pe multi copii se pune diagnosticul de rahitica, sincer nu stiu daca e in concordanta cu realitatea!

no, ma duc sa fac o baita si la nani, ca mooor de somn!va pupic,sa aveti o seara faina!

Meli21+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MULTUMIM MULT FETELOR DE TOATE FELICITARILE SI URARILE DE BINE.noi ne-am chefuit putin cu familia noastra minunata.

daca puteti sa-mi raspundeti va rog in legatura cu controlul de 4 luni la sold..sa sun dupa pasti sa nefacem rapid o programare.multumesc..

somn usor,azi ma spus ca merg mai repede in pat.macar ma uit putin la tv

ADAB imi trimiti te rog un pm cu nr tau de tel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor
VICTOR si SARA!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Neata fetelor !
sa aveti o zi luminoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, ce ma bucur de inceputul vostru promotator de la gradi!Doamne ajuta tot asa sa fie si sa fiti feriti de boli!Despre mancat, iti spun educatoarele sincer cat au mancat, de asta te pot asiguraDEci si piticul lui Flory e la Tandarica? CE fain! Da, Maria Oanei e in grupa cu Sara! Din mai venim si noi!

Ioana, teoretic se face la 2,4 luni controlul de sold. Eu insa nu am mai dus-o la 2 luni pe Sofia ca nu exista nicio suspiciune nici de la medicul de familie, nici de la neonatolog. O sa o duc totusi la 4 luni. Pur si simplu suni si programezi fie la Recuperare, fie la Artis, clinica privata!

Alex, draga, toata ziua o pomenim pe prietena Tiadris!

Co, vreau sa-ti vad freza noua

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor, ma faceti invidioasa ca toti piticii vostri sunt la aceeasi gradi..:)
deocamdata sunt la serv, cu piti cu tot, ca ei sunt liberi astazi..sper sa termin in juma de ora si sa ne indreptam spre casa sa ma apuc de oua si ceva pasca.

Sarbatori fericite tuturor!

Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

no, tot stau si ma uit la telefon din 5 in 5 minute si nu-mi vine sa cred ca nu ma suna, fata e acolo de dimineata.nu-mi vine sa cred ca am asa o domnisoara mare,hihioare cand a zburat asa de repede timpul?
ce bine ca am hotarat si a iesit bebe 2, Timea e deja maricica, un-doi creste si piciul si nu mai am treaba,hihi.cat optimism, nu? cred ca gradi e de vina!

ieri cand am plecat cu piti, zicea educatoarea super mirata ca i-a dat pupici, hihi, asta-i fata mea, super dragastoasa cu toti.azi cand am ajuns un baietel s-o rostit la ea ca nu stie ca nu-i voie cu jucarii de acasa?eu sincer nu stiam, si are un ursulet cu care merge peste tot si am zis ca o las sa-l duca, ca poate se simte mai in siguranta, asa zicea si educatoarea ca pana se obisnuieste nu-i problema.dar de data viitoare n-o mai las atunci...si saraca asa s-o speriat, imediat s-a lipit de educatoare, hihi,am crezut c-o mananc.

Victo-pai si la voi sunteti cativa copilasi impreuna, nu?Cu Sara a lui Ada, cred eu, sau iar confund?

Gaby-Doamne da sa fie ok si cu bolile, vorba ta, ca atunci chiar voi fi in culmea fericirii!

Ioana,mami de Sara-sincer eu nu cred sa fie diferenta intre fetita si baieteli, cred ca la fel merg la control, dar nu stiu ca nu am si-si,hihi

no bine, ma duc sa mai adun cate ceva si ma duc dupa iubirea mea la gradi sa vad cuma fost, mai intru mai incolo sa dau raportul.sa aveti o zi frumoasa, plina de soare cat se mai poate ca cica de dupa-masa vin iar ploile.parca-i facut, tot cand vine we-ul...

Meli21+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput