Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

DULCINEEA - Dupa cum spun si fetele, daca este descoperit din timp rahitismul se trateaza.Daria, la fel pe la varsta de 1 an a fost suspecta de rahitism, dar in urma analizelor s-a elucidat totul.Fa-i analizele necesare, pentru a fi sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, simina, doar ca noi am trecut deja prin asta si stim cum e..pai ce eu n/am plans zile in sir ca bb nu crestea..ca ii iesisera analizele de sange proaste etc etc..

asa, si pt rahitism, cd va mai creste ii poti face analize de sange, sa te elucidezi.

Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

simina va fi totul bine , musai si noi avem programare la ortoped dar pe 11 mai pana atunci tremur noua ne-a zis medicul de familie ca are pliurile de la picioruse inegale, dar abia a cum a observat la 6 luni. si pana acum se uita foarte atenta, o intorcea pe toate partile. ieri i-a facut si vaccinul s-a smiorcait putin si gata. tu nu dai vigantol in fiecare zi lui andrei? nu ma pricep la faza cu rahitismul
voi v-ati dat bebii cu crema pentru soare? pe alex vad ca o prinde soarele deja si nu imi place ca poate e sensibila ca mine si o arde; eu nu ma pot bronza in veci, ma inrosesc toata si nu mai pot sta la soare deloc ma gandesc sa iau o crema dar nu stiu de care. voi care o folositi?
aaa si ochelari de soare pentru bebei? mai mult se joaca cu ei? nu stiu daca i-ar suporta alex. caruciorul meu nu are maner reversibil asa ca inevitabil sta alex si la soare. si nu imi place cand sunt zone succesive de soare si umbra ca se tot sperie saraca de lumina puternica. cand ii dau caciulita cu cozoroc e bine ca i-l pun peste si nu mai are probleme. desi ma opresc babele pe drum sa imi spuna ca nu vede nik copilu
gata ca m-am lungit. ma bag sa vad ceva poze.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kitzy nu pot sa iti zic exact pret pt ca la fiecare tort e separat. Dar eu din manastur cand am facut comanda de tort ''Princesa'' am platit 15 ron pt poza care le-am dus pe un dvd sau poti sa duci si pe un cd, plus avans 50 roni si vreo 20-30 roni in plus cand am scos tortul. Dar asta depinde de greutatea tortului. Cel mic l-am avut 1,200 iar cel mare 1,600 kg. La inceput am zis sa imi puan frisca jur imprejur de poza, dar asta cantareste muuult la kg, apoi desteptandu-ma am optat in final sa im inveleasca rotul daor cu nuca maruntita (asta intra in decorul tortului Princesa).
Sper ca te-am lamurit. Daca nu mai vb pe mess daca vrei, dar numai seara ca am la lucru de nu imi vad capul.

pe toate. Poate nu mai apuc sa scriu. Va doresc sarbatori fericite .Sa aveti un cat ami fericit.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/5G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Nu stiu ce m-as face fara voi,fetelor Asa mult ma ajutati
e foarte dureros cand stii ca copilul tau are ceva si nu ai bani pt nu stiu ce investigatii Pot doar sa sper si sa ma rog la DD sa fie bine Acum chiar stam f prost cu banii si daca as lua imprumut nu am de unde sa-i dau inapoi Si avem si botezul pe 10 aprilie Bine,ca nu facem petrecere Asta e Sa fim sanatosi Nu petrecerile sunt importante Cine nu intelege,treaba lor
Eu ii dau Vigantol din ziua 10 a nasterii Acum mi-a marit doza la 4 pic pe zi si i-a mai dat ceva homeopat Si mie mi-a dat ulei de peste si extract din muguri de brad Eu nu stiu ...luna trecuta de ce nu s-a vazut cranio-tabesul asta ?Poate pt ca-i dadeam si lapte praf si ala e imbunatatit

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare gasha!!

Simina, stai linistita. si stefan a fost suspect de o intirziere a dezvoltarii articulatiei soldului pt ca era f spastic. am fost la vasilescu la recuperare, ea n-a avut vreme de noi, ne-a consultat dr cozma (pe care il recomand!) si ne-a dat bilet de trimitere la eco, pe clinicilor. n-am platit nimic si a sunat chiar el sa ne faca programarea. iar in urma eco s-a dovedit ca nu are nimic, era doar "fortzos" si nu-i lasa pe dr sa faca ce vor ei cu piciorutele lui.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

am fost la vaccin si la controlul de 2 luni avem inceput de rahitismsi ceva la sold Avem programare in 16 aprilie la ortopedie O sa vedem atunci
Doamne,mai vin multe ? simt ca cedez psihic
Andrei a fost f cuminte Doar un pic a plans

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

stai linsitita, multi dintre copilasii nostri au fost suspectati de diverse pb (gen displazie de sold, rahitism, etc.) si in final s-a dovedit fie ca nu e nimic, fie ca, daca e sa fie ceva, se trateaza fara pb...nu te nelinisti...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

DULCINEEA stai linistita,asa zic si eu..mult soare si ulei de peste..noi ulei de psete folosim in loc de vigantol.adica sara.alees i-a combinat.capul sus.bine macra ca faceti botez.noi inca nu stim nimica.ca cu taica-so nu ma pot intelege ca zice ca n-are bani si sa nu facem inca...ar trebui sa numai tin cont de nimica sa merg odata sa-l botez.numai pot sta asa la nesfarsit..

ALINA imi pare tare rau de ce t-i s-a intamplat in copilarie..eu am avut si nivea si avent si ceva de la dm...toate sunt bune ca au un factor mai mare de protectie

tot vroiam sa va intreb pe cele care aveti baieti...controlul acesta de sold de la 4 luni se face la toti copii?sau numai la fete?mie nu mi-a zis pediatra nimica.sau numa daca vede ceva suspect med defam?it italia de cum am iesit din spitla aveam programare la 4 luni pt sold..aici nu stiu care-i faza.sa sun eu direct la vasilescu la stat sa ma programez??

LA MULTI ANI SARA,FETITA MEA SCUMPA....SA AI PARTE DE CEI MAI FRUMSO IN LUMEA ASTA,SANATATE SI MULTE BUCURII...

LA MULTI ANI VICTORAS....SA CRESTETI MARI MARI,SANATOSI SI FRUMOSI...CE MAI FACETI VOI?CA NUMAI TRCETI DELOC PE-AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani Sara!!!! sa fii sanatoasa, sa cresti mare, frumoasa si despteapta,

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

LA MULTI ANI SARA!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput