Gravidutze si mamici de Cluj - 155-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!TUTUROR CELOR CU NUME DE FLOARE

sa nu uitati ca se schimba ora

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!!!!

La multi ani, Florilor!!!!

Sint mai vesela azi. a fost nenea aseara la frigider si dupa o ora jumate de mesterit....MERGE!!!! Sper sa-l tina!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

La multi ani dragi floricele
pacat ca e vremea asta urata
o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!

Elena, intr-adevar, bine punctat!

Anca, ti-am spus eu ca se rezolva

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Alex, dar de ce crezi ar fi rau sa sune un copil de 4-5 ani la protectia copilului daca parintii il abuzeaza (clar nu e vorba de tine aici, e o discutie doar)? Ca bataia este abuz:(
Stiti ca si in Romania exista o lege care spune asa:
(1) Copilul are dreptul la respectarea personalitatii si individualitatii sale si nu poate fi supus pedepselor fizice sau altor tratamente umilitoare ori degradante.
(2) Masurile de disciplinare a copilului nu pot fi stabilite decat in acord cu demnitatea copilului, nefiind permise sub nici un motiv pedepsele fizice ori acelea care se afla in legatura cu dezvoltarea fizica, psihica sau care afecteaza starea emotionala a copilului.
Din pacate nu exista sanctiuni pentru cei care nu respecta legea...
Eu zic ca palmele la fund, si clar nu vorbesc despre cele care invinetesc, chiar daca nu provoaca mare durere fizica date peste pampers, sunt umilitoare pentru copil. Iar un copil pedepsit (fizic sau psihic) isi va corecta comportmentul in masura in care pedeapsa aplicata ii provoaca frica si pentru perioada de timp respectiva. Eu ma gandesc ca un adolescent de 14-15 ani nu o sa se mai teama ca ii da mama una la fund sau ca ridica vocea la el. Dar daca are baze solide si actiunile lui sunt determinate, asa cum ati spus si voi, de dorinta de a face ce e bine, de a nu-si supara parintii, va face ceea ce trebuie din convingere si nu din constrangere, care de la o varsta incolo e greu de realizat. Bineinteles ca trebuie sa le aratam copiilor nostri ca ne suparam cand fac 'prostii' dar eu sunt sigura ca inteleg foarte bine explicatiile (chiar daca uneori pentru noi e exasperant sa le exmplicam acelasi lucru de zeci de ori) si parerea mea e ca tipatul sau lovitul unui copil ajuta parintele sa se descarce insa pretul e foarte mare pentru psihicul copilului.

Sa nu uit: LA MULTI ANI pentru cine se sarbatoreste azi!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

NICO asa e cum spui..

LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR..ACUMA MA GANDEAM CA SARA S-A NASCUT IN DUMINICA FLORIILOR.

O DUMINICA FRUMOASA SA AVETI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani tuturor Florilor cu nume de floare, dar si celor cu suflet de floare!!!

Nico, tu esti o mare militanta pentru drepturile copiilor, femeilor!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

IOANA - Multumesc pentru pont.Vom testa si noi piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Scuze de intarziere La multi ani tututror Floricelelor!!!!!

Noi ieri am avut musafiri,neamurile sotului care nu locuiesc in tara!Tare bine ne-am simtit!

Fetelor, vreau sa va fac o oferta ,mie tare mult imi place sa fac manichiura cu model si fara.,dar nu am atestat!Si fac acuma o oferta de paste.Pt cine e interesata!Manichiura simpla ,cu model sau french la 15 lei!Daca doriti o sa va rog sa imi trimite-ti un pm!
Asta cred ca voi face pana imi gasesc un job!
VA pup!!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata ,nu mi vine sa cred ce repede a trecut timpul,mai avem putin si vin Pastile

NICO cu siguranta nu ar fi ceva deplasat ca un copil sa sune la protectia copilului,ba dimpotriva, mai ales daca este vorba de abuz ,Doamne fereste,dar eu faceam referire in special la copiii americanilor care primesc o educatie (in proportie de 50%) ce nu e ok deloc ,parintii sunt indiferenti ,nu se stiu impune ,trateaza totul superficial
si daca se tot vorbeste de abuzul parintelui asupra copilului dar invers ?abuzul copilului asupra parintelui ce ziceti ?
si sincer nu cred ca o palmuta la fundulet in cazuri extreme poate fi considerata "abuz"hai sa fim serioase ,cand vorbim de abuz intram deja in alta categorie.....

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput