Va rog ajutati-ma...febra mare

Va rog ajutati-ma...febra mare | Autor: ajutor_febra

Link direct la acest mesaj

Buna...Sunt daniel si am 13 ani...am o situatie mai dificila...in fine :
Am febra si vreau sa stiu ce sa fac...am luat medicamente ...dar...inca nu si-a facut efectul.intreb: ESTE POSIBIL SA MORI DIN CAUZA FEBREI?
in momentul asta am 38.5! nu ma doare nimic,nici in gat decat aparenta durerii in gat. ma puteti ajuta?va rooog...mama e ingrijorata...aa si respir destul de rapid,fara sa simt ca imi arde fata...va rog....cineva?
In ples,decat febra am.diaree nu am ,nureri de cap nu am,si am avut in viata toate bolile care se fac doar o data (pojar,varsat de vant).vo roog mult...scuze ca am scris atat de mult dar chiar am nevoie de un raspuns.Iertati-ma dar sunt disperat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

38,5 nu e chiar foarte mare

in primul rand mers la doctor
pana atunci
antitermice, comprese cu otet, aerisirea camerei, lichide foarte multe, vitamina c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

38,5 nu e febra mare si in nici un caz nu o sa mori doar din asta. Febra mare inseamna de la 40 in sus. Fa o baie in apa calduta....si stai imbracat mai lejer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajutor_febra spune:

nu e? mie imi ard ochii...si la doctor am fost deoarece am avut acum doua saptamani laringita...are ceva daca iau un algocalmin? acum a crescu la 38,9 si cred ca ,creste la 39!

Am luat un algocalmin acum...si sper sa fie mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mai bine decat algocalmin, incearca fervex sau paracetamol, comprese reci de tot, o baie mai racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajutor_febra spune:

huh....am mai incercat cu paracetamol dar la mine,daca nu exista algocalmin..trebuia sa merg la spital....am inceput sa scada! va multumusc tuturor care mi-ati dat sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu te mai agita! Nici nu abuza de antitermice, medicametele contra febrei! Sa fie macar 4 ore intre ele. Multa sanatate!

Mergi la inceput