Buna!
Ne gandim sa ne ducem la vara in statiunea Duni / BG, la Hotel Marina Royal Palace.
Hotelul l-am vazut pe net, arata foarte bine, dar intrebarea mea, pentru cei care au fost / stiu cum e acolo, este daca in afara de hotel mai e si altceva de vazut.
Vom merge cu copiii, si as vrea sa aiba si seara ce face - sa gasim locuri de joaca etc, cam cum e in Albena.
Aveti idee daca exista asa ceva acolo? Sau daca e potrivit sa mergem cu copiii acolo?
Daca nu, ne reorientam.
Multumesc!
36+
Nu , decit ce va ofera hotelul , ca si club kids si spectacole in amfiteatru seara !! Duni , nu este statiune , este un complex de hoteluri si cel mai fain este inr-adevar marina royal pallace [am fost anu trecut de paste , si alti prieteni au mai fost si in vara la acelasi hotel , iar altadata la pelikan]....deci nu aveti unde sa va plimbati seara prin statiune !!! Daca tineti neaparat la aspectul asta , statiunea sunny beach este faina , animata , hoteluri bune , aveti si orasul vechi nessebar in apropiere, aveti ce vedea !!Concediu placut !!!!
Lidia - multumesc!
Voi ati fost cu copiii? V-ati plictisit seara sau sunt suficiente activitati cat sa-i tina ocupati?
E drept ca noi vom fi 10 adulti si 10 copii, deci as putea spune ca au si ale mele cu cine sa alerge, dar inca ezit...
37+
topicul despre vacanta in Bulgaria este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148388
ultimele discutii sunt chiar despre Duni.
Roxana