Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Alina sanatate multa si Ioanei zambaretei. Mananca bine?

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

De cand am facut pauza 10 zile (de la Helmiflores - se da 10 zile, apoi 10 zile pauza si iar inca 10 zile), nu mai mananca.
Azi a baut 3 biberoane de lapte, a cate 300 ml, 2-3 buc de cartofi si carnita din ciorba, 2 bomboane (ca ne intalnisem cu cineva cand am ieist afara si i-a dat..), iar seara cativa cartofi prajiti.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Oanka: incearca si cu frunze de varza, cartofi, dusuri fierbinti la piet inainte de a te mulge. incepe cu mina, ca e mai putin dureros si continua cu pompa ca e mai rapida decit manual. nu arunca laptele, aici iti da voie sa dai laptele cind iei antibiotic pt infectie la sin. dupa ce te-ai muls comprese reci, cit rezisti, si varza e renumita. bea mai putine lichide pina trece baiul! produci prea mult lapte si nu are voie sa stea acolo ci trebuie golit sinul!

Bobitza: stai cit mai mult in pozitia in care speli pe jos in genunchi ca sa alunece bebe, pune gheata sus, sub sini cica nu le place, si se retrag in jos. ce am citit si eu pe aici. exac aceeasi impresie aveam si eu si am spus sotului parca copilul asta vrea sa se intoarca, asa miscari facea!o fi uterul mai mobil.... cine stie?

trimit ri revin

Mergi la inceput

Bobitza: uite ce vorbesc alte mamici tot pe forum aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67167

eu mai stiu o ruda care a facut 5 copii toti in prezentatie pelviana. nu a zis ca afost usor, dar s-a putut. daca ai epidurala poate e totul ok?

Mergi la inceput

Nafi: am crezut ca poate tu ai scapat de dureri de sciatica. eu am luat Tylenol (substanta activa similara paracetamol) si imediat ce am m-am simtit mai bine am incetat. da de unde? dupa doua nopti, dej ama curenteaza de parca ar fi 220 V. dr. meu la fel a zis: baie fierbinte, pastile paracetamol si ceva cald la spate si somn.

cind ma intorc de pe parte pe alta noaptea ma curenteaza tare desi ma apuc de pat, intorc burta cu mina, inutil sa mai zic de dureri, or trece si astea odata si odata. eu nu mai am nici o contractie dureroasa!

a nascut cumnata mea in ROmnaia, in sfirsit dupa inducerea cu pitocin. a facut citeva zile clisma, injectii cu calciu si baut ulei de ricin. dintre toate ma oripileaza clisma cel mai tare!o urasc! ma bucur ca aici nu se face!
fetele care au nascut fulger, ati mai apucat asa ceva?

Cenia 38 sapt cu Sophia + Naomi (21 luni)+ David (acusi 5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

Nafi: am crezut ca poate tu ai scapat de dureri de sciatica. eu am luat Tylenol (substanta activa similara paracetamol) si imediat ce am m-am simtit mai bine am incetat. da de unde? dupa doua nopti, dej ama curenteaza de parca ar fi 220 V. dr. meu la fel a zis: baie fierbinte, pastile paracetamol si ceva cald la spate si somn.

cind ma intorc de pe parte pe alta noaptea ma curenteaza tare desi ma apuc de pat, intorc burta cu mina, inutil sa mai zic de dureri, or trece si astea odata si odata. eu nu mai am nici o contractie dureroasa!

a nascut cumnata mea in ROmnaia, in sfirsit dupa inducerea cu pitocin. a facut citeva zile clisma, injectii cu calciu si baut ulei de ricin. dintre toate ma oripileaza clisma cel mai tare!o urasc! ma bucur ca aici nu se face!
fetele care au nascut fulger, ati mai apucat asa ceva?

Cenia 38 sapt cu Sophia + Naomi (21 luni)+ David (acusi 5 ani)

Draga mea, din pacate si la mine e la fel. la inceput paracetamolul si caldura aveau efect dar de vreo saptamana doar o amelioreaza un pic si singura schimbare e ca durerea s-a mutat de pe piciorul stang pe cel drept!
Imi dau seama ca nu are rost sa ma lupt cu morile de vant..asta e...mult a fost putin a ramas. nici nu prea mai iau paracetamol ptr ca e destul de periculos ptr ficat si nu vreau sa sar din lac in put...

Am gasit metode de a ma intoarce in pat fara prea multa durere...cand ma ridic de pe canapea ma ajuta sotul...etc etc Mai greu e cu mersul, ca trebuie sa merg leganata ca o rata ptr a reduce cat de cat durerea!

Curaj si tot inainte! mai avem un pic!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fetelor mie mi s-a lasat burtica si mai jos si am o stare...parca ma dor toate organele, nu pot sta pe nicio parte, bebeluna e in continuare f activa, imi taie rasuflarea...nu am avut asa seara grea pana acum

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Da, imi e cunoscut mersul de rata! ma ajuta oarecum. la mine a ramas durerea in partea dreapta, uneori migreaza pina in calcii.

Bumbitza: mult a fost putin mai este! esti aproape. dupa 37 copilul e perfect dezvoltat si gata pt viata extrauterina!

Copila mea mai vrea sa puna ceva carnitza pe ea sa nu iasa slabuta ca sora-sa! (2,900 kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza!

Cred ca s-a cam dus somnul meu pe noaptea asta... deja se crapa de ziua.

Grrenfrog - poate ne vedem in IOR aunci, mie-mi place tare mult parcul ala. Sa vad cum o sa fac, cand o sa fiu cu toate 3 fetele acasa.
Eu o sa vin cu masina, ca ajung in 10 min, pe jos ar fi o adevarata excursie.

Diana - tu iesi singura cu toti 3 sau te mai ajuta cineva?

Eu ma gandeam ca nu voi putea iesi singura cu ele, pt ca desi Nati sta lipita de mine, Irina o mai taie si trebuie sa stau cu ochii pe ea. Iar daca lui bb i se face foame, eu nu ma pot misca de pe banca.

Si azi am 37 de saptamani, nu-mi vine sa cred! Mai am maine o programare la endocrinologie cu Nati, si apoi Alex chiar poate sa vina cand vrea.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal
Din categoria vise de gravida: am visat ca i-am "luat" parul cret al Castelanei, m-am spalat pe cap si acum il zvantam in aer liber, ca sa stea frumos si carliontat. Numai ca ea si-a dat seama si a venit sa si-l ia inapoi. Stiu, e ceva in genul dayanarei care se imbraca cu un Porsche rosu... parca.

36+ (AMR max 3+)

ha ha ha
m-ai distrat, mai ales ca ti-ai amintit ca am parul cretulet, pe vremuri asa lung cum era ma confunda lumea cu Raduleasca (ma enerva la culme chestia asta).
ha ha ha si cu porche..... la mine e ferrari!!
in fine daca vrei parul cretulet nu vin sa ti-l iau inapoi sa stii.
Apropo acum in sarcina mi s-a mai last un pic si mi-a zis mama ca la fel a patit si ea la sarcina mea si a fratelui mai mare ( amandoi cu par credtz)

repaos usor si nu te stresa, cand vine bebe vine, sa fie sanatos asta conteaza, nu?
te pupu

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

incerc sa il pun la san cat mai mult, si mie imi e teama de probleme cu congestia. Oanka, imi pare rau sa citesc de problemele cu sanul, trec pana la urma dar imi imaginez ce dureui groaznice. si eu m-am cam iritat pe mamelon, primele secunde cand il pun la san ma doare parca pana in creier, apoi ma mai lasa un pic durerea. am incercat cu garmastan si cu o crema ce se da pe aici cu lanolina dar bebe a cam dat afara dupa supt, sigur nu i-a placut crema desi nu scria ca trebuie sa o speli. acuma imi pun comprese cu lapte de-al meu, asa m-a invatat o tanti la maternitate.

Castelana cum mai e cu pregatirile? sa pui poze ca sunt curioasa cu maturiile ce le faci. am pozat si eu marturiiile noastre, sunt in linkul cu poze de la semnatura.

in rest toate bune, a venit mama aseara, mana cereasca ce mai. sa nu va zic ce mancaruri am papat azi :)
va urez nastere grabnica celor ce abia asteapta sa nasca (in frunte cu Roxana desigur care ne moseste pana la urma pe toate) si asteptare cat mai placuta si fara neplaceri celor ce mai au un pic pana la termen.
va pup si Doamne ajuta, sa ploua cu berbecuti sanatosi!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Ina, ma bucur ca esti bine si au venit si ajutoarele de acasa.
Eu sunt bine, saptamana asta consemnata la domiciliu sa stii, nu mai ies sa conduc singura, asa ca mai mult canapeloase si imi mai caut de aranjat cate ceva. Sotul meu este impresionat de bagajul meu, mi-a zis ca parca plec departe intr-un sat unde trece trenul o data pe saptamana, dar paranoia mea e asa.
Merturiile nu le-am definitivat ( din ce ma uit lipseste ceva, azi dupa-amiaza o sa mergem sa mai iau eu ceva sa vad cum vine, ma duce sotul, le-a vazut pe ale tale, superbeeeeeeeeeeeee!!!!!
in rest bebe este extrem de activ, ma rog sa rezist pana martea viitoare cand este dr meu si mergem iar la control.
Mai nou dorm bine, dar bine de tot, nu-mi vine sa cred, sa nu-l deochi( somnul), ma trezesc dimineata fresh cancan.
in rest toate bune, o sa fac si foto cand e tot gata,
te pupu si sa cresteti masi si sanatosi, Robin e tare frumusel si conturat.
Iar tu superba!!!!!!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput