Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
ina doamne fereste sa nasc asa tarziu, deja sunt cu un picior in butoi, dau intr.o mare depresie zau, nu stiu ce sa mai fac , ma trag de tzatze toata ziua
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Buna fetelor
Intru si eu in viteza , nu prea am acces la laptop , fiica-mea ma dispera cu Piticlick.
Dar felicit fetele care au nascut , le urez multa sanatate si bebei sanatosi .
Bravo mihaelagrosan!
Bravo Babyangel!
Bravo Cristina30!
Hai liliana_28
35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
Brumari spune:
ehhh Lindal .. nu disparem noi asad usor.. citim constant tot ceea ce scrieti.
Noi avem 39+ saptamani si fetita nu se grabeste..cred ca ii place la mami in burtica, iar eu tot urmaresc semnele nasterii ..dar deocamdata ramanem la acest stadiu.
Avem si noi o mica problemuta... nu miscam f f mult... mai impinge in burtica..de nush unde e piciorusul si unde funduletul..dar zbenguiala prea mare nu.. probabil si din cauza ca mai lucram acasa si ne obosim destul de mult
Asteptam sa vedem cine mai naste zilelea acestea.
Daca a nascut cineva la Municipal de curand... poate imi spune si mie cum a fost... cu ce doctor.. si alte detalii
annya9 spune:
Bobitza, incearca si faza cu lanterna de care vorbeau fetele acum vreo 2 zile, poate cine stie...si linisteste-te, oricum nu rezolvi nimic daca te stresezi. Eu sunt convinsa ca bebe se va aseza din nou cum trebuie.
Happyjoy, asculta-le pe fete, maaaare noroc avem cu ele, mai ales noi cele la prima nastere!
Oanka, tare rau imi pare ca treci prin astfel de momente. Sper sa scapi cu bine din incercarea asta.
Eu mi-am comandat perna pentru dormit, din aceea umpluta cu bilute de polistiren, iar maine trebuie sa soseasca. Sper sa ma ajute...daca nu, va fi buna cu siguranta la alaptat. Mi-e groaza ca se apropie seara, si iar incept contractiile (nedureroase, insa nici bine nu ma simt), am impresia ca scoate bebe piciorusele prin tzitzi, pe la coaste si se mai joaca din cand in cand cu apendicele sau cu splina mea. De spate...ce sa mai vorbesc, noroc cu sotul ca ma mai maseaza
... Nospa-ul nu prea mai are efect...
Altfel astazi am reusit sa calc lucrusoarele lui bebeto, iar zilele care urmeaza trebuie sa ma hotarasc ce ii pun in bagajelul de spital. La Elias, il imbraca in hainutele lui.![]()
Mai naste cineva la Elias?
Miria, sanatate multa...si pe mine m-a cam pandit raceala, dar vad ca am reusit s-o pacalesc cu ceva paracetamol simplu.
Astazi am cumparat un ceai pentru perioada sarcinii si e bunicel la gust. Are mai multe plante in compozitie printre care si frunze de zmeura
, sper ca la cantitatea care exista sa nu-mi faca rau...
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
ioanaa28 spune:
GREENFROGcu constipatia ne luptam si noi, iar Ovi nu are decat 2 sapt, il alaptez exclusiv... de o sapt nu face kk decat daca ii pun o bucatica de supozitor. Nu as prea abuza de metoda asat dar trec si 2 zile fara sa faca si ara niste crampe de se aud !!! Si partulete pe care le plange tare !!
Si eu asteptam azi doctora si n-a mai venit...
dar nu as vrea sa-i dea nici chimicale..asa ca ..rabdarica si asteptam sa se regleze. As incerca si eu sa-l influentez rin alimentatia mea dar mi-e teama sa nu-i fac mai rau..
happyjoy, nici gand sa renunti la alaptat !! renunta la formula !! Alapteaza-l de cate ori cere chiar daca e des...in cateva zile isi va face singur program. Stu ca e dureros pt tine, dar daca rezisti merita sa incerci. Eu pt rani am folosit cu succes GLICERINA BORAXATA, desi YAYA si REBIANA, spuneau ca nu ar fi indicata dar am vazut ca si ELLA o folosea pt gurita lui bebe. Mie in trei zile mi s-au atenuat durerile...zic se incerci.
Acum ai impresia ca nu te descurci si ca n-o sa gesesti solutii la problemele astea dar sa stii ca nu e asa. La fel am gandit si eu si sunt la a doua sarcina...asa ca succes !!
bobita, linisteste-te
Eu zic sa ai incredere in doctor, va fi bine...
atb
s-o tineti tot asa...cuminti baieti![]()
Oanka, ce rau imi pare pt ce ti se intampla, ...ce sa-i faci ...trece
sa le suporti pe toate, sa-ti revii repejor.
lindal
sa stati cuminti "la crescut"![]()
pe toate !!!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
Bumbitza spune:
Hai ca mai e un pic si trece ziua. Ma si gandeam azi, ar fi tare sa stau cu grija acum si ea sa aiba ganduri de stat cat mai mult in burtica...dar nu cred.
child, ma bucur ca sunteti bine amandoi si cresteti mari ca la carte
michelle, felicitari pt dop
! Asadar suntem amandoua in asteptare acum... alte semne mai ai?
happyjoy, in primul rand linisteste-te. Uite ca fetele mai experimentate deja ti-au dat raspunsuri f bune. Important e sa corectezi pozitia lui bebe la san, iar daca n-a prins bine sa nu tragi pur si simplu, sa bagi un degetel in gurita si sa tragi de maxilar pana elibereaza sanul, in felul asta nu o sa iti provoace durere si rani.
Eu am mai auzit si de Bioclin ca e bun.
Bobita nu mai fi suparata! Important e ca sunteti bine si tu si bebe. Oare se mai poate intoarce si a mea? Sper ca nu, e coborata bine de tot si e intoarsa d ela 27s...
Deci ne vedem vineri atunci, daca nu se intampla nimic intre timp, ori la mine ori la tine![]()
Dayanara, eu am avut sarcina jos de la bun inceput, cred ca pot numara pe degete episoadele de arsuri...in schimb, dureri de mijloc, intepaturi in vezica si pipi des si alte cele. Asa ca nu e prea confrtabil nici asa nici asa
Atb, bine ai revenit!
baieteii cuminti.
Of Oanka, ai mare grija. Sper sa-ti revii cat de repede
.
Brumari, si mie mi-a fost mai greu sa prind ritmul din mers, dar m-am obisnuit cu fetele acum.
Nafi, multumesc de grija. Suntem bine, nici urma de contractii sau altceva. Bebelina in schimb se misca in continuu, tot cauta iesirea pe acolo, e o senzatie asa haioasa... si se impinge in burtica in toate directiile. La voi tot asa de nazdravani sunt bbii?
Lindal, pe 6 aprilie era DPN-ul nostru
Tin pumnii sa stea bebe la caldurel pana atunci.
Camilecu, primul meu job a fost la cei care produc Piticlickul ![]()
Asa m-am plictisit...abia astept sa vina mama, doarme la min ein seara asta
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog uff, am scapat de constipatie dar avem niste dureri de burtica iar... |
Daca are gaze poate incerci sa-i faci un masaj in sensul acelor de ceasornic, am auzit ca e f bun

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Ioanact spune:
Buna seara!
Am terminat si eu tb si sunt franta de oboseala..
Am iesit si un pic afara, azi a fost mult m bine..cald, si nu batea vantul deloc.
Am facut o baie si 'merg' sa citesc din urma, cat m pot tine ochii deschisi. ![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
36+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Alina -- care e treaba cu 40 de zile, de ce nu poate mama sa iasa din casa 40 de zile dupa nastere? Iar cu gradinaritul, eu am o alta parere -- ceva ce iti face placere nu este munca. Tin minte cand eram mica si tricotam, imi placea asa de mult, iar duminica (singura zi libera, cand aveam timp, ca mergeam la scoala si sambata in timpul lui Ceausescu) nu puteam tricota ca era, vezi-doamne, munca. Munca este ceva ce trebuie facut, nu ceva ce faci de placere, ca sa te relaxezi. Parerea mea, bineinteles. Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Dupa nastere femeia este slabita si se recomanda repaosul si odihna chiar la pat daca e cazul.
De aceea se mai zice si ca, pana la 40 de zile, femeia care a nascut nu are voie sa faca nici una din treburile casei.
Nu o privesti ca o munca (gradinaritul, crosetatul ..etc), dar de fapt este..Dumnezeu a facut cerul si pamantul si toata cate sunt in lume in 6 zile, iar a 7-a zi (adica Duminica) s-a odihnit.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
36+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!