Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
Bobitza - imi pare rau, incearca sa te linistesti.
Parca ziceau fetele pe aici de metode de intoarcere a lui bb, mersul in 4 labe, parca? ![]()
Sper sa nu bat campii, chiar nu mai stiu.
Poate totusi se intoarce el singurel la loc, cum a fost.
36+
dayanara spune:
bobita nu fii suparata, important e sa iasa bine, acum tu ai vrut natural si asta e f bine, dar daca nu se poate , asta e, oricum pana la nastere mai e, din cate stiu yaia a nascut natural in pozitie pelviana
denisa eu i.am pus 2 nuyme de familie, pt ca in curand ii vine cetatenia si aici esti obligat la 2 nume de familie
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Bobita - nu mai plange
. Ma mir ca s-a intors asa tarziu.
Pe mine dr m-a asigurat ca nu mai are cum sa se intoarca pt ca a coborat foarte mult
. Sper sa fie asa.
Eu zic ca nici un dr nu ar risca sa faca vreo prostie. Clar daca te lasa sa incerci stie el ceva.
Acum depinde si de tine, daca vrei direct cezariana poti vb cu el.
Uite Yaia a nascut natural si bebe tot in pelviana era.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa tu ca spui ca a coborat foarte jos si cred ca si la mine e la fel, mai ai arsuri? ca eu inca le am culmea si totusi simt clar ca nu mai e sus demult, nu ma mai sufoc etc, doar arsuri
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana- doua nume de fam nu vreau pt ca nu se potrivesc. Al sotului e simplu , romanesc al meu e grecesc. Nu merg impreuna.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
honeybaby spune:
Roxana- arsuri am avut decat de 2 ori toata sarcina si nu au tinut mai mult de 30 de min.
De respirat parca respir mai bine asta cand stau in fund "turcescte". Culcata pe spate tot greu respir.
Iar in timpul contractiilor e jale, nu pot sa respir deloc bine iar pe bebeluna o simt cu fudul sub sanul drept. Nu stiu cum ca mare nu e.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
atb spune:
Salutare fetele!!!
In primul rand vreau sa urez felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp si nu am mai apucat sa le felicit: Arinaa, Ina, Catus, Crissintibun, Happyjoy, PIF_pif, Cristina30, Babyangel si mihaelagrosan!!! Refacere rapida si muuuult laptic! Iar bebeilor nou veniti pe lume, Rares, Robin, Vlad, Alessia, Sara, Ema, Ingrid, Codrin si Angela le urez bun venit pe lume, sa fiti sanatosi, papaciosi si necoliciosi!!!
Nu am mai apucat sa va scriu de cand am venit acasa fiindca nici n-am pus bine piciorul in prag ca deja au si aparut musafirii. Noi am ajuns joi iar vineri, sambata si duminica deja am fost vizitati de cei apropiati: frati, surori, parinti, nasi. Ca norocul ca eu ma simt nemaipomenit de bine, altfel cred ca n-ar fi avut nimeni curajul sa apara asa de repede.
Sunt foarte fericita si bucuroasa ca nu mai trec prin ce am trecut dupa prima nastere, cand am avut mari probleme cu epiziotomia si in acelasi timp si cu alaptatul. Acum n-am nimic. Deja pot sa stau calumea in pozitia sezut dar totusi nu risc sa se desfaca ceva pe-acolo si sunt destul de atenta sa nu fortez prea tare cusatura, iar cu sanii n-am probleme. In primele zile, cand aveam doar colostru am facut ceva rani pe mameloane fiindca Denis nu se satura si statea mufat toata ziua la tzitzi, dar acum productia de lapte a crescut si papa pana se satura apoi e cumintel, deja a acceptat si suzi, sunt de-a dreptul uimita ce bine decurg toate. Dar cea mai mare fericire a mea este faptul ca Denis doarme f bine noaptea: se culca la 12 noaptea si se trezeste la 4 dimineata, la 8, si apoi la 12 la amiaza. Ziua sta treaz mai mult timp dar e tare cumintel, cand e satul, sta cu suzi in gurita si se intinde sau se screme sau se uita in tavan pana adoarme. Nu avem inca un program fix ziua de papa sau nani, dar cel de noaptea e la fel. Si cu un baietel asa de cumintel am timp si de Nicholas, ma descurc neasteptat de bine cu amandoi. Pe Nicholas il mai ia mama dupa-masa si-l scoate afara in parc, si-atunci apuc sa mai fac una alta si prin casa.
Ma declar de-a dreptul norocoasa cu asa copilas cuminte, sper din tot sufletul sa ma descurc la fel de bine si pe viitor.
N-am prea apucat sa citesc numai pe sarite in ultimul timp din cauza musafirilor, dar sunt prin zona, urmaresc cu sufletul la gura fiecare eveniment. Pup gasca!
Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
oanka80 spune:
dragele mele vin cu vesti nu f bune despre mine. m-am trezit noaptea trecuta la 3 pt alaptat si nu puteam sa ma ridic din pat de durerea de la sanul stang. cu lacrimi m-am ridicat in fund si am vazut ca aveam un san urias, fierbinte, rosu si f tare. am plans pana pe la 6 dimineata si am ajuns la spital unde m-a vazut dr si acum i-au antibiotic: oxacilina dar ma lasa sa alaptez. m-a stors o asistenta acolo si am plans de durere. ajunsa acasa ma storc la fix 3 ore pt ca am f mult lapte si mititica mea nu il suge pe tot. eu ma storceam dar nu dupa fiecare masa si uite ca am o infectie frumoasa si ma rog sa nu ajung sa fac mastita sa ma opereze. am frisoane si cand m-am stors acum o ora mi-a curs puroi din san fetelor. sunt cu moralul la pamant. ma doare de mor, tin gheata dar tot nu cedeaza durerea.
mai iau niste pastile pe langa oxacilina, rafen sau nu stiu exact acum cum se cheama. 4 zile tin tratamentul asta si ma rog sa ma lase durerea. cand ma storc la nasul stang plang singura la baie. am pompa electrica de la primii pasi dar mi-e mai usor cu mana. merge mai rapid si e mai suportabila durerea. acum alaptez numai dintr-un san si mititica inca nu da semne ca nu e satula.
si am avut parte de o surpriza. cat am fost azi dimineata la spital micuta a plans putin si sotul i-a dat suzeta pe care acum cateva zile o impingea cu limbuta afara. acum o tocaie de mai mare dragul.
am fost si afara azi 10 minutele si tare ii mai place 
va pup pe toate. sa imi ziceti si mie daca a patit careva dintre voi asa la san cu ce a trecut durerea si in cat timp 

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
Jasmine spune:
annya - am o colega care toata luna a 9-a a dormit numai stand in fund in fotoliu,ca altfel nu putea
bumbitza - eu intotdeauna am intins rufele copilului ''invers'',asa mi se pare mie ca stau bine pe sarma
si e cel mai inalt din grupa la gradi ![]()
dianami - eu zic ca e foarte bine ca ti-ai facut curaj si nu se va implini un an de abstinenta,daca ai simtit ca iti da tarcoale depresia
bravo tie,abia astept si eu momentul,voi avea atunci cam 8 luni de abstinenta fortata
of,of,mai,mai...
andira - reclama aia la Jacobs il scotea din minti pe sotul meu inca de pe vremea cand ne spusese Iosup la eco ''sex probabil feminin'' ![]()
deja se gandea cum i-ar lua beregata pustiului care i-ar face cu ochiu' intr-o asemenea situatie
pe urma s-a mai potolit cand s-a dovedit ca bebe e baiat,dar tot n-a uitat gandurile alea razboinice ''la o adica''
yaya - eram sigura ca la expresia aia te referi
37+ 
Brumari spune:
fetelor sunteti pur si simplu de admirat...
De cand incerc sa mai scriu si eu ceva ...si citesc.. citesc.. si nu mai reusesc... nu termin o pagina ca au mai aparut inca 3. si tot asa de cateva zile, de cand m-am inscris pe acest forum.
Felicit si eu fetele care au nascut si urez nastere usoara celor care urmeaza sa nasca.
Si multumesc fetelor care au nascut curand..sau deja mai au minuni acasa, pentru ca ne povestesc din experientele lor.
La noi este primul copil, iar tot ceea ce am citit aici cred ca o sa ma ajute enorm.