Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Buna dimineta,
Noi acum ne-am intors de la plimbarica si papam. Aici e deja foarte cald, asa ca trebuie sa ne facem plimbarea de dimineata devreme ca apoi se incalzeste prea tare iar in parcul unde mergem nu prea e umbra, sunt ceva palmieri, dar nu fac ei cine stie ce umbra.

Castelana stiu si te inteleg perfect cu pachetul din Romania. Indiferent ce ar fi, daca e de acasa are un parfum special . Zile linistite in continuare .

Mai fetelor noi suntem asa vesele, de vreo doua zile rade dupa fiecare masa cu noi, iar de ieri a inceput sa scoata diverse sunete gen ooooooo, aaaaaa. Si nu numai cu mine si taso, Mihai, ci si cu jucariile de la carusel pe care le recunoaste nsi de pe masa de schimbat cand le ocheste. E o scuuumpaaa.

Gata, ca am terminat de mancat si trecem la "sporovait" putin

V-am pupat

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

ce frumos, suntem zambarete si vesele!!!!!!!!
Abia asteptam si noi!

Da ai dreptate, daca e ceva venit de acasa e ca un bulgare de aur, iti dai seama ca la distanta asta si cu atatea reguli nu-mi pot ei trimite cine stie ce, au riscat acum cu ceaiurile, aici le interzice legislatia intrarea oricaror tipuri de plante, dar noi tot i-am pacalit.
sa traiesti mami Carmen!!!!!!!!!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

- sa nu te tunzi cat esti insarcinata ca scurtezi viata copilului - alta tampenie mai mare ca asta eu nu am auzit, si era prezentata intr-o revista de profil la cap superstitii

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

AUUUUUUUUUU
pai eu tocmai ce am tuns acum iar ca nu mai puteam de cald, am ajuns cu parul pana la umeri acum, nu l-am mai avut asa scut de multtttt!!!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Andra cand mergeti la dr Basca? Vom trece si noi prin aceleasi investigatii si sunt tare curioasa ce ne asteapta.

pe 29 martie suntem programati, te tin la curent in cazul in care suntem inaintea voastra, hai ca o sa fie bine amandoi bebei, nu se poate altfel

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Andra, tu nu esti din Ploiesti? de ce ai mers la Moreni? btw, sotul meu s-a nascut acolo

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

nu-s din ploiesti, l-am selectat la inregistrare ca era orasul cel mai concludent din prahova, sunt din filipestii de padure, f aproape de moreni

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andira, eu cumpar multe chestii de pe net. Mai ales pt. hobby-ul meu. Ma cunosc aia de la vama. De functionarele de la mine de la posta nu mai zic .

Va multumesc pt. gandurile frumoase. Vorba Rebianei, parca stau pe marginea butoiului si din cand in cand as mai sari in el. Motive se gasesc mereu, numai sa le dai atentie .

Cu sfaturile...e poveste lunga. Inca sunt persoane care "stiu" mai multe despre copiii mei decat mine , o sa vedeti voi cum apar dupa ce nasteti, indiferent de studiile voastre.
cele mai multe sunt despre imbracatul copiilor, cu restul s-au obisnuit ca nu le merge cu mine. Insa copiii ii tin prea dezbracati .
Norocul meu ca toate rudele le avem in afara Bucurestiului, nu stiu ce m-as fi facut cu vizite zilnice.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Honeybaby, declari copilul si la maternitate si de acolo iti da o hartie cu care mergi la primarie. Dar eu imi amintesc ca au fost mamici care s-au externat fara certif. de nastere al copilului, l-au dus ulterior.

Andira, Jasmine felicitari pt.atingerea targetului propus

Greenfrog, si Daria a fost constipate, era mai mare, cred ca avea vreo 4 luni, dar ea nu facea cate 3-4 zile. Petru de cate zile nu a mai facut nimic?

CoriMami, eu cam intr-o luna nu mai aveam nimic, doar vreo 2 noduri care nu se topisera si ma dureau cand mergeam. Dar la controlul de la 6 sapt mi le-a scos si nu am mai avut nimic. Cat despre , dupa controlul de 6 sapt ai voie.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 38+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Diana mai esti prin zona? Ce sa-i mai fac Marei ca sa se reduca mucii? Bag ser fiziologic sau apa de mare, pompez, aspir cu batistuta bebelusului... si tot mai are!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

fetelor,
multumesc mult pentru raspunsuri! pediatra a amanat vizita pentru maine dar mi-a zis prin telefon ca e suficient sa mananc jumatate de portocala si iese bebe afara rapid. pe de alta parte asta o sa ii provoace colici deci trebuie sa contracarez cu infacol.

Nu i-am dat formula lui Petru ci de cateva zile (3-4 zile) am mancat mult mai putin diversificat ca sa lup cu colicii. am mancat supa si gratare si cred ca asta este cauza.

Cori pediatra ne-a spus ca putem sta si doua ore afara deja, miercuri facem o luna.

sta cineva in zona dristor? ar fi placut sa ne intalnim la o plimbare de carucioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

nemary de ieri dimineata am facut doar pisu. dar m-am panicat ca pana acum facea de 3-4 ori pe zi, la mesele la care manca mai mult. are si mese din astea, la care mananca mai putin. mai ales la cele din timpul noptii. degeaba il tin pe umar sa scoata gazele...el pufaie si sta cu ochii inchisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Rebiana, daca nu are alte simptome, nu prea poti sa-i faci altceva in afara de aspirat cu batista bebelusului.
Eventual poti da o fuga la maternitate sa o aspire bine, cu o pompa din ale lor, e posibil sa nu fi fost bine aspirata la nastere si sa mai aiba secretii pe acolo.

Apropo de declarat copilul: la externare nu vi-l da pana nu aveti CNP-ul. Unele primarii elibereaza certificatul de nastere pe loc (de ex., in sect. 5, unde e Municipalul).
Cand o sa am timp o sa va povestesc cum am plecat eu pana la politie, la cateva ore dupa nasterea lui Andrei, sa-mi iau buletinul. Le-am facut tam-tam mare ca din cauza birocratiei lor am fost nevoita sa vin cu taxi-ul din maternitate la cateva ore dupa nastere .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput