Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Ei, hai sa oripilez lumea acum, sa nu te las curioasa. Cica e normal ca tatal sa nu simpatizeze prietenul fiicei lui: el munceste o viata sa-si creasca fiica si vine unu' si-i baga ceva in munca lui! E gluma, fetelor, daaa? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
io o stiam.. mi-a zis barbate-miu pe vremea cand ma plangeam ca vreau musai o fetita!Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Aaaa, Yaia, o stiam, si nu e chiar asa dezastruoasa. Imi imaginam ceva mai tragic.... ![]()
36+
andira spune:
Rebiana - si mie cred ca tot sotul mi-a spus-o... tot in contextul tatilor de fete.... ![]()
36+
honeybaby spune:
Diana- ma bucur ca ai iesit din butoi
. La 4 metri si 20 C afara ala nu mai e fular e wrap
.
Eu nu stiu cum isi permit unii sa dea sfaturi unei mame care e la bb 3 si mai a facut si medicina.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Mesaj de la Anca (Babyangel) "Noi suntem foarte bine, cumintei dar nu prea mancaciosi. Azi mi-l aduce in rezerva. Sa va zic completari: Apgar 9, 55 cm si 4050 g. Pupici la toata lumea!" Bravo, mami, sa-ti vina repede lapticul si sa papati cu pofta Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
multumim Dianami!!!!!!!!!!!
sa traiasca mami Anca ( babyangel) si sa fie sanatosi!!!!!!!!!
castelana fericita
37+
dayanara spune:
andira pistolul e ca sa sperii travaliul sau sa omori medicul, depinde :)
diana bun leacul pt a iesi din butoi ! o sa tin minte, nu de alta dar si eu tot vreo 10-11 luni de abstinenta o sa am in curand
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Dianami [purple]Salutare si de la mine. Azi sunt mai bine. M-am temut ca ma paste un pui de depresie dar mi-a trecut azi-noapte. Nu dau detalii, doar va spun ca nu mai sunt sanse sa fac anul de abstinenta |
Bravo!!

Eu-s cand cu un picior in butoi cand afara... n-am intalnit starea asta dupa nasterea lui Luca si mi se pare un pic ciudat sa fiu trista. Aseara m-a umflat plansul la secventa finala a unui film
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Castelana– acum am inteles de ce ma trezesc eu cu parul cret de cateva zile…..de la sfaturi era. Pffff pai astia cred ca eu am bani acum de dat pe solutii de indreptat parul. Sunt rupta de oboseala, dar am terminat cumparaturile pe ziua de azi ( sper). Pe langa asta sunt pusa pe harta, dar nu am cu cine. Cred ca trebuie sa-i sun pe aia cu termopanele si se rezolva Denisa, 38 + cu bebe roz Maya RebeccaDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
pai vezi fata draga, asa faci economie, nu mai platesti pentru asta la coafor!
nu te enerva, faci riduri!
castelana fericita
37+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui freedelia Castelana -- si eu la primul copil am primit Mama si Copilul din tara, de la prietena mea cea mai buna. Am citit-o din scoartza in scoartza -- habar nu aveam nimic despre facut si crescut copii... SI apropo de "balivernele" care se consuma pe aici pt lactatie, sa stii ca supa de peste care se face si aici (si stiu de la prieteni malayezieni ca si acolo) este excelenta, ajuta la lapte clar si e si buna la gust. Si mai e ceva cu papaya, dar mie nu imi place gustul, am inteles ca si asta ajuta f mult. Va pup, ca deja e seara... Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Da acum citesc de zor la ea sa stii, mai ales ca e de la mama!
Sa stii ca nu refuz sau resping medodele locale de a avea lactatie, dar am preferat sa am si ceva ceaiuri ce se folosesc in cultura noastra si aici nu le gaseam. O sa reusim noi pana la urma sa avem si laptic!
Stiu de supele astea de peste, apoi niste tincturi ( dar aici trebuiesti urmarita atent de tanti ce ti le da) mult ginger si nu-mi mai amintesc acum dar sunt multe sfaturi si aici.
iti doresc multa liniste si mult calm, sa te poti odihni si tu!
castelana fericita
37+
child spune:
Buna fetelor!
Fara suparare, nu reusesc sa scriu prea des, Albert imi ocupa tot timpul si zilele astea am avut o prietena din Cluj care a stat la noi.
Dar sa stiti ca va citesc constant, chiar daca intarziat.
Vreau sa felicit proaspetele mamici, sa aveti puiuti sanatosi si sa va bucurati de ei.
Am citit povestile REBIANEI si ELLEI, foarte frumoase.
Trebuie sa-mi fac si eu timp pentru a descrie tot ce am simtit in sarcina si la nastere, vorba REBIANEI, sa nu uit anumite momente, cu toate ca multe sentimente imi vor ramane vii in memorie, sunt clipe de neuitat.
Noi suntem bine, alaptez exclusiv, cam la 3-4 ore, bebe creste constant. Asa ne bucuram, eu si sotul, ieri, ne uitam la manutele lui ca au acum carnita, ca la nastere era asa firav...
Avem scaun aproape la fiecare masa, oare e ok? Eu stiam ca la copiii alaptati exclusiv, poate aparea constipatia, la noi, dimpotriva.
Pediatra ne-a dat sa luam fier Haussman, cica se da la bebeii nascuti cu greutate mica, ca al meu.
Iesim afara zilnic, ne place atat de mult, ca Albert adoarme cum iesim pe usa blocului si se trezeste cand intram pe usa blocului ![]()
La noi in casa este foarte cald, termometrul arata uneori si 26 grade, nu stiu ce sa mai fac sa racoresc camera, avem centrala de bloc. Si nu stiu cum sa-l imbrac in casa. Ii dau un body si o salopetica, oare e prea mult?
Fug, ca ma "striga" Albert.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)