Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Niki- hahaha tare asta cu pupatul in talpi. Daca o pup pe bot nu mai urla ??? |
Honey - rad singura... ai fost tare!

36+
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara andira , de ce sa ne chinuim cu cutiul, cu pistolul e mai simplu |
Pai, cica nu vreau sa tai pe nimeni, ci doar sa scurtez travaliul. Asa, cu pistolul ce fac?
Trag focuri de avertizare in aer?
36+
Dianami spune:
Salutare si de la mine. Azi sunt mai bine. M-am temut ca ma paste un pui de depresie dar mi-a trecut azi-noapte. Nu dau detalii, doar va spun ca nu mai sunt sanse sa fac anul de abstinenta
. Au trecut "doar" 10 luni...post-nepost, dupa atata vreme mi-am facut curaj si gata
.
Copiii mei dorm. Alex cred ca are iar un puseu de crestere, sta aproape numai la san si mananca de rupe.
Ieri n-am reusit sa-i scot afara, sotul a fost plecat, am avut si musafiri (rude pline de sfaturi
). Acum ii astept sa se trezeasca si fugim in parc. As sta numai afara.
Mai am ceva de lucru la fularul de 4 m. Am facut aproape 2.5 m, e urias...deh, gusturile nu se discuta
.
Andira, ai luat cartile? Presupun ca ai fost la OP cu vama, nu?
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andira spune:
Diana - m-am gandit eu ca e ceva in neregula cand ai zis de butoi.
Sper ca esti mai bine, stii tu cum sa le rezolvi!
"Doar" 10 luni?!?!? nici nu vreau sa imi imaginez.... ![]()
Da, mi-am luat cartile, si de cand am venit stau cu nasul in ele, incerc sa-mi imaginez ce-as putea scoate pt pisoi din toate modelele alea. Deocamdata cred ca ma apuc de inca o paturica roz, pentru bb Alex, am gasit un model care pare accesibil.
Va trebui sa incerc sa-mi dau seama si cum se lucreaza toate astea. La tricotat e mai usor, dar cu croseta am cateva ezitari
.
Si cred ca o sa dau o fuga pana la Andreaua, sper sa fie mai bine aprovizionati decat merceria de unde cumpar eu de obicei, pentru ca imi trebuie mai multe nuante, dar pt acelasi material.
Tu cand te duci acolo te duci cu metroul sau cu masina?
Mi-e ca nu gasesc loc de parcare, dar pe de alta parte acum nici gand sa pot merge atat pe jos (ca sa iau metroul), ar trebui sa astept pana dupa ce nasc.
Nici mie nu-mi mai venea sa urc in casa cand am ajuns, era atat de frumos afara...
36+
andira spune:
Diana - nu, n-am fost cu OP la vama.
Le-am platit cu cardul cand le-am comandat de pe amazon, si ei mi-au debitat contul cand au facut shipping-ul.
Practic, acum doar am fost la posta si le-am ridicat. Pt sectoarele 2 si 3 pachetele vin la OP 3, in Pantelimon. N-am mai platit nimic acum.
Daca vrei sa comanzi ceva de pe amazon, respectiv carti, iti recomand sa faci mai intai o comparatie cu preturile de pe books express. In general diferenta de pret e undeva la 10-20 lei (mai scump books express), insa vin mai repede si prin curier, direct acasa.
Dar am avut supriza ca atunci cand am cautat o carte, sa o gasesc mai ieftin pe books express decat pe amazon.
Asa ca atunci cand o sa o cumpar pe asta, cel putin, o iau de aici.
36+
Bumbitza spune:
Hai ca sunteti tari cu iataganele voastre...uite ca la asta nu m-am gandit![]()
Hai ca trece repede ziua
sunt cu ochii pe ceas. N-am contractii deocamdata, de niciun fel ceea ce e bine. L-am anuntat si pe dr despre dop, mi-a zis cand apar contractiile sa-l anunt, daca nu ne vedem vineri direct.
Bobita tu cum mai esti? Sa ne zici ce-ai facut la dr, parca azi ziceai ca mergi nu?
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Dianami spune:
Andira, m-am gandit ca vin la vama (daca le-ai luat din afara UE). Eu asa ridic pachetele cu comenzi din afara UE, de la OP cu vama (Ghencea). Platile le fac tot pe net, prin Paypal, dar la vama ma mai pun aia sa merg cu factura si sa platesc TVA (nu mereu, depinde de valoare).
Saptamana asta ajung si eu la Andreaua. E destul de bine dotata, eu asa zic. Vin cu 601 si mai merg putin pe jos de la Universitate. De metrou n-am chef
. Vreau sa vad soarele
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
Ihim, nici nu stii pe care sa pocnesti mai intai... Io nu stiu vorba aia, dar daca zici ca nu se poate scrie.... |
Ei, hai sa oripilez lumea acum, sa nu te las curioasa. Cica e normal ca tatal sa nu simpatizeze prietenul fiicei lui: el munceste o viata sa-si creasca fiica si vine unu' si-i baga ceva in munca lui!
E gluma, fetelor, daaa?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Bumbitza spune:
Pe antena 2 se discuta despre suplimente alimentare, dr mencinicopski (sau cum s-o scrie), daca sunteti interesate
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
andira spune:
Diana, comanzi si altceva in afara de carti?
Eu n-am comandat decat carti, presupun ca astea vin numai la posta.
36+