Hai Liliana! Bravo Mihaela, Anca!Iepu 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

noi avem nume diferite de familie, chiar daca suntem casatoriti, eu n.am vrut sa.mi schimb numele, asa ca ivan are ambele nume de familie
am mers amandoi la consulatul romaniei de aici, dar n.am dat nici.o declaratie, iar pe certificatul de nastere apar ambele nume

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Freedelia multumesc pentru grija. Incearca sa fii tare, sa nu mai plangi, se transmite bebelinei (noua asa ne-au zis la curs si au si specificat ca in special cand punem pe bebe la san vom fi mai sensibile si ar trebui cat putem sa evitam sa ne intristam).

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineta,
Noi acum ne-am intors de la plimbarica si papam. Aici e deja foarte cald, asa ca trebuie sa ne facem plimbarea de dimineata devreme ca apoi se incalzeste prea tare iar in parcul unde mergem nu prea e umbra, sunt ceva palmieri, dar nu fac ei cine stie ce umbra.

Greenfrog, daca nu se manifesta ca avand dureri de burtica, il poti lasa pana la cateva zile. Asa cum au spus fetele, incepi cu termometrul uns cu ceva cremuta, daca nu merge supozitor cu glicerina. Eu am patit-o cu Mihai, dar pe el nu-l durea nimicuta, iar cand iesea, iesea normal, adica nu suferea foarte tare. Si mi-a zis pedtiatrul la vremea aia ca e normal la unii sa iasa asa rar, cum e normal ca altii sa iasa si de 10 ori pe zi. Eu am avut abele exemple. Mihai constipat, iar Sofia iese dupa fiecare masa .

Castelana stiu si te inteleg perfect cu pachetul din Romania. Indiferent ce ar fi, daca e de acasa are un parfum special . Zile linistite in continuare .

Alina sanatate multa si Ioanei zambaretei. Mananca bine?

Honey eu stiu ca trebuie sa-l declari in spital si cu hartia de acolo mergi la primarie. Acolo nu-i chiar asa urgent. adica nu e musai in primele zile. Noi la Mihai am mers dupa o luna. N-a fost chiar ok, dar a mers pana la urma .

Mai fetelor noi suntem asa vesele, de vreo doua zile rade dupa fiecare masa cu noi, iar de ieri a inceput sa scoata diverse sunete gen ooooooo, aaaaaa. Si nu numai cu mine si taso, Mihai, ci si cu jucariile de la carusel pe care le recunoaste nsi de pe masa de schimbat cand le ocheste. E o scuuumpaaa.

Gata, ca am terminat de mancat si trecem la "sporovait" putin

V-am pupat

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

freedelia perioada asta e f sensibila, tu stii mai bine ca mine, clar
poate aparea o depresie si ce e mai nasol , ca nu ne dam seama
incearca sa nu te mai superi, sa fii fericita

kossir abia astept sa vina si aici caldura aia mare
sofia cea vorbareata :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Iar cu gradinaritul, eu am o alta parere -- ceva ce iti face placere nu este munca. Tin minte cand eram mica si tricotam, imi placea asa de mult, iar duminica (singura zi libera, cand aveam timp, ca mergeam la scoala si sambata in timpul lui Ceausescu) nu puteam tricota ca era, vezi-doamne, munca. Munca este ceva ce trebuie facut, nu ceva ce faci de placere, ca sa te relaxezi. Parerea mea, bineinteles.

Hi hi, nici nu stii ce punct sensibil ai lovit aici...

Exact aceeasi problema o aveam si eu cand eram mica, eram asa frustrata ca matusa mea (care mi-era si imi tare draga) nu ma lasa sa tricotez duminica. La fel, cica nu se lucreaza.
Pe tema asta acum lucrez cand am chef, inclusiv de Sarbatori si alte cele. O fac pur si simplu de placere, cum ziceai si tu.

Si mai era o chestie pe care nu o puteam suferi: cand mama scotea tava de prajitura din cuptor, nu ma lasa sa ma infig in ea, ca se "incruzeste". Si salivam pe langa ea, ii dadeam tarcoale pana decreta ca poate fi taiata.
Mi-am promis ca atunci cand o sa-mi fac eu prajiturile, o sa le mananc oricand am chef. Evident, acum nici gand sa le las sa se raceasca, dau iama de cum le scot.
Clatitele sunt cele mai bune cand de-abia le iau din tigaie, fierbinti, daca s-au racit nu mai au nici un farmec.

Imi pare rau ca te-ai certat cu Coleman, cred ca toate avem o perioada mai sensibila acum, am trecut si eu pe acolo.
sa te simti mai bine!

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Dar stati ca nu stiti tot, si femeia gravisa trebuie sa aiba unul sau macar ceva taios, ca sa taia durata travaliului.

Ma intreb cat ar aprecia dr meu daca m-as apuca sa-i flutur un iatagan pe sub nas in timpul travaliului, mai ales in ultima parte, cand imi vine sa strang pe toata lumea de gat - si sa-i spun ca nu am innebunit, doar vreau sa tai din durata travaliului...imi si imaginez fata lui....

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Unde mai pui ca si nevasta-sa e toata un zambet cand vorbeste de prietenul fetei... Cum sa nu se umple saracul de draci?
Stiu o vorba referitoate la tati si prietenii fetelor, dar e urata rau si nu o scriu aici.

Ihim, nici nu stii pe care sa pocnesti mai intai...
Io nu stiu vorba aia, dar daca zici ca nu se poate scrie....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai sa va zic si eu doua superstitii, ca tot suntem la cap asta:
- sa nu intinzi rufele lui bebe invers, cu picioarele in sus si manecile in jos, ca nu mai creste bebe frumos si armonios;
- sa nu te tunzi cat esti insarcinata ca scurtezi viata copilului - alta tampenie mai mare ca asta eu nu am auzit, si era prezentata intr-o revista de profil la cap superstitii

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

andira , de ce sa ne chinuim cu cutiul, cu pistolul e mai simplu

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Fetele care aveti epiziotomie, in cat timp au disparut firele si cum va simtiti pe acolo? Ma gandesc ca peste o luna avem voie , dar parca nu am curaj.

Cori, mie au inceput sa-mi cada din ele dupa prima saptamana chiar.
De principiu se recomanda hatza-hatza dupa 6 saptamani , si dupa control adica, dar am auzit de cazuri in care dupa 3-4 saptamani reincepusera, pentru ca nu mai aveau nici o problema cu epiziotomia.

Vezi si tu cum te simti.

Eu va spun sincer ca nu cred ca astept 6 saptamani .

36+

Mergi la inceput