Varicela help!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
nikkibaciu spune:
Buna mamici!
Baiatul meu este la a 6-a zi de varicela , iar problema cea mai mare este ca trebuie sa stea in casa pe vremea asta superba..mai ales cand ii mai aude pe copii afara, jucand-se..Voua cate zile v-a spus dr. sa nu iesiti din casa? Eu ma gandisem ca poate maine il scoatem la o plimbare cu masina..
Multa sanatate, va doresc.
eusunteuasa spune:
pentru baietelul meu, astazi este a11azi de varicela si bubitele inca nu au disparut,cel putin pe trunchi sunt foarte multe.
Noua ne-a spus sa nu iesim absolut deloc afara pt ca pot fi complicatii pt el.D-na dr mi-a spus de 2 cazuri,ce-i drept,la adolescenti care au iesit afara si apoi au facut unul pneumonie si altul meningita.
Noi am zis ca nu vrem sa riscam asolut deloc si vom mai sta in casa,ba d-na dr ne-a spus ca dupa ce-i trece si ultima bubita,ar trebui samai stam 5 zilein casa pt ca are imunitatea slabita.
Il simt si eu slabit,de 3 zile, chiar nu prea mananca,in schimb ba multa apa.
Acum cateva zile,am aflat de la d-na dr sa nu-i dam lapte in aceasta perioada,noi i-am dat in fiecare zi ca-i place, dar o sa il scoatem din meiu pana isi revine. Ni s-a spus ca laptele irita un pic mucoasa si asa,sensibila acum.
nikkibaciu spune:
eusunteuasa sanatate multa!
Sa stii ca si noi am consumat f mult lapte, chiar nu stiam ca nu-i face bine.
Cati ani are baietelul tau? Noi avem 7 anisori, iar forma pe care a facut-o pare a fi una usoara..Vom vedea ce ne mai zice dr. luni..
Weekend linistit si multa sanatate tuturor!
eusunteuasa spune:
Multumesc mult!
Sanatate multa si voua!
nazdravanul meu are 3ani si jumatate. (aproape)
Seara linistita sa aveti.
Elle_seb spune:
Si al meu a facut varicela si eram si eu curioasa cat sa-l mai tin in casa, fi-miu are 8 zile de cand i-au aparut bubitele. Acum au coaja si altele noi nu au mai aparut.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
asteryaro spune:
Noi l-am scos pe Razvan cu masina la plimbare, evitand orice intalnire/apropiere, cu oricine. La noi a fost ok, a trecut repede si fara semne.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
LoraG76 spune:
Help! Fetita mea a facut varicela si doctorul ne-a recomandat calciu gluconic, fiole. Problema e ca nu am retinut cantitatea. Stie cineva cat se da/zi?
Lora, mami de Iustina si 23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Adriana mica spune:
Lora, noi luam de obicei calciu gloconic 5ml pe zi. La varicela nu ne-a recomandat nimic legat de calciu. Atentie, are un gust cam rau, noi il amestecam cu putin suc sau ceai.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...