Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutzza_87

buna dimineatza fetelor
am citit ce ati scris mai sus si vad ca ati intrat in febra cumparaturilor, cred ca de spatamana viitoare ma apuc si eu am tot amanat ca ma ia groaza cand ma gandesc ca se apropie momentul dar asta e inevitabilul se apropie.
vroiam sa intreb fetele care nu sunt la prima sarcina in maternitate iti trebuie pompa de san? si cele care au folosit o pompa de la avent ce parere au despre ea?

+27

ATAT MAI AVEM DE ASTEPTAT http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=adina&year=2010&month=6&day=18&babycount=1"

Depinde de cantitatea de lapte care o produci. Dar multe mamici au furia laptelui chiar din prima zi dupa nastere. Asa a fost la mine dupa prima nastere. Erau zilele cand aveam nevoie de pompa cel mai mult. Eram disperata, aveam sanii - piatra, iar bebelina dormea mult, manca putin si tot mai tare se angorjau sanii. Fetele cu cezariana spunea ca vine laptiku mai tarziu.
Nu stiu cum e pompa electrica, eu am avut manuala si era ok.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna dimineata dragele mele!
Da...se fac vaccinuri la 2,4,6 luni si la 1 an+cele din spital la nastere...
Nu stiu daca iti trebuie musai pompa de sani in spital...depinde cum e bebe...poate trage bine si iti desfunda canalele...mie nu mi-a trebuit la primul copil...m-au ajutat si asistentele putin...
Si azi e frumos afara...e un inceput de saptamana bun,sper sa nu se mai raceasca!!!
Maine mergem la eco...sa facem morfologia de trim.3,de-abia astept!!!!!!
Va pup si va doresc o saptamana insorita si plina de realizari!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata si de la noi!

Si ce frumoasa dimineata e azi, superb!!! Am fost dimineata sa-l duc pe Matei la gradi si am fost uimita cat de cald e

Intrebati de pompa de sani, eu am avut Avent electrica si am fost ff multumita de ea, o s-o folosesc si acum, si da...pt mine a fost utila chiar din maternitate. Dar depinde si de bebe, si de mamica si de tipul nasterii, cum bine ziceau fetele..

Noi avem o saptamana incarcata, eu am 2 eco (joi si vineti) si emotii maaari, Matei e cu gradi, iar sambata plecam la munte pana luni seara
Nu prea am inspiratie multa la scris, revin mai tarziu.
O zi frumoasa sa aveti!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna dimineata, dragi burtici!
Nicoleta - multa sanatate surorii tale!
Adina - eu am avut pompa manuala de Avent la mine, in maternitate. Mi-a fost foarte utila pentru ca aveam canalele infundate, iar Luca nu prea stia/putea sa traga, asa ca am inceput cu ea operatiunea de desfundare.
Virginia - tensiunea mea a fost intotdeauna mica, iar acum in sarcina nu a depasit niciodata 100/60. De obicei e 80-90/50-60.
Carla - multa bafta, nervi tari in spital si Doamne ajuta sa treci cu bine de saptamana asta cand nu e doctorita ta.
Despre vaccinuri - sunt cele obligatorii despre care vorbeau si fetele si ar mai fi, din cele optionale (sper sa nu ma insele memoria) - Rotarixul pentru rotavirus (care da una din formele de enterocolita) la 2 si 4 luni, parca, si Prevenarul pentru pneumonie, cu trei doze inainte de 1 an si rapel pe la 13 luni. Asta din ce imi aduc eu aminte.

Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor, vaccinurile platite sunt produse de producatori diferiti, ca am gasit pe net ca unii au dat 200 ron altii 400 ron pe un vaccin.
Conteaza si producatorul? Daca da care e mai bun!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata si de la noi,

Nicoleta sanatate surorii tale.

Legat de vaccinuri noi am folosit Infarixurile, parca erau produse de Glaxosmith. Sunt mai scumpe, dar sanatatea copilului e mai presus de orice. Mai ales dupa ce am vazut cazul copilului clientului meu ce a patit dupa schema de la stat.

Primele vaccinuri ale lui bebe eu le am incluse in pachetul de nastere. Platesc separat gaurile pentru cercei la fetite.

Nati termina cu visele astea. Si eu simt ca nu mai am mult pana ce nasc. Comparandu-ma cu Carla, care face inclusiv si dunga lunga, eu sunt vai de capul meu.Pai dunga lunga pentru mine e lux. Nici nu mai stiu ce e aia. Ieri am fost la sora-mea la un gratar si aseara ma simteam de parca trasesem la jug o saptamana. Mi-am bagat rapid o injectie.

Nati nu ai cum sa ii rogi pe parintii tai se te ajute un pic cu fata? Sau sa o tii acasa, decat sa te chinui asa? E cam periculos cu contractiile astea, sa nu te trezesti Doamne Fereste cu vreo minune.

Sunt f happy ca mi-au venit leaganele. La Ale nu mi-am permis financiar sa cumpar, asa ca mi-am facut o dambla acum. Pe unul mi l-a facut cadou sora-mea, pe unul l-am platit noi. Mai astept scaunele de masina si am cam terminat cu cumparaturile mari.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

eu optional am mai facut varilix si inca unul pentru pojar dar nu mai stiu cum se numeste.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Bine v-am regasit burtici!

Deocamdata am intrat doar sa va salut, deoarece ma pregatesc sa merg la consult, la noua doctorita. Dupa ce ma intorc o sa va citesc din urma.
Pe mine drumul asta lung m-a cam solicitat si ma confrunt acum cu ceva contractii dureroase. Ciudat mi se pare ca durerea radiaza inspre rect. Voi ati patit€ asa ceva?
Acasa e bine, insa ieri mi-a plecat sotiorul... a venit si momentul la care refuzam sa ma gandesc, si nu pot sa zic ca e un sentiment tare placut. Deja mi-e foarte dor de el, insa sper sa gasesc putere sa trec cu bine peste asceasta perioada...

Ma duc sa ma pregatesc burtici. Va pup si o sa revin cand ma intorc. O saptamana minunata va doresc

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Neatza si de la noi un pic mai tarziu asa!
Astazi suntem acasa cu program de organizare, spalat , calcat , curatenie si tot asa.... am constatat ca ni s-au adunat o gramada de lucruri ale bebelinei primite de la prieteni si cele cumparate, avem deja o camera plina, peste tot hainite, paturici ,saltea, patut,cosulet,vanita, tot felul si puse aiurea in camera, astazi vreau sa ma ocup de ele sa fac organizare, sa pregatesc sa le pun la spalat, restul sa le aranjez frumos, ca mai un pic si avem musafiri pt Paste , vin socrii mei la noi o saptamana si cred ca nu au unde dormi de lucrurile lui Emma.
Deocamdata suntem bine, raportez si eu dureri de spate din cand in cand cand merg mai mult pe jos sau stau in picioare, dar daca ma odihnesc apoi imi trece, astept rezultatele de la analize sa vedem daca trebe sa luam fier, magneziu, calciu ceva...deocamdata continuam doar cu vitaminele si omega3.
Sper ca fetele au petrecut frumos in weekend cele care au avut program...
Am citit din urma nu am retinut eu prea mult dar sper Carla, Tatyana, sa fiti bine si sa mai rezistati ca nu mai e mult, inca putin! Ale si tu la fel, poate nu o sa te interneze daca nu e ceva f grav, dar la urma cum zice dr ca e mai bine!
Mira speram ca ai ajuns cu bine la Suceava!
Nati felicitari pt fetita, ce frumos ca o sa ai 2 fetite frumusele si dragalase!! Si ai grija cu contractiile si cu alarma de la medic, cat mai multa odihna ca va fi bine!
Cam atat am retinut, mai revin , acum trec un pic la treaba ca mi-am prospus sa fac multeeeeeeee azi!!! sa vedem cate reusim...
Un inceput de saptamana cat mai bun!

Cornelia
30+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

neata !

Raportam o noapte oribila, cu nesomn si dureri inghinale la orice miscare in pat

Cristina nu am bancuta in fata blocului, dar cred ca o sa imi scot mobilierul de balcon afara si o sa stau pe balcon la aer daca se mentine vremea frumoasa

Nati sper din suflet ca nu eram eu cea din vis cu gemeni deoarece eu am cea mai mica varsta a sarcinii dintre fetele cu gemeni de la odiseea noastra .

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput