Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
maya71 spune:
Va pup si eu burticutelor, ma duc acasa dupa o sedinta plictisitoare... asa ca am jucat 'spanzuratoarea' cu o colega :)) si ne/am 'hlizit printre picaturi'. Acum ma duc sa fac putina miscare in parc... de maine au anuntat ploaie :((
Ne vedem disearaaaa.
mihaelka77 spune:
Am schimbat semnatura
si inca mai astept sa imi treaca greturile. Am crezut ca am scapat ca de miercuri nu am mai avut probleme dar azi... surpriza..am
la servici.
Eu v-am zis ca demult am stabilit numele:Teodora sau Vad si pentru ca sunt printre cei cu 2 prenume si cu multe incurcaturi din cauza asta iar numele de familie e destul de lung am considerat ca e suficient un singur prenume pentru copil. Dar pana la nastere cine stie ce "revelatii" mai avem..
15+
Ana_Perianu spune:
mihaelka - felicitari pt semnatura,suntem in aceeasi saptamana ![]()
Waw, inca mai ai greturi ?... Teoretic n-ar mai trebui sa tina prea mult ...
Stii ca Teodora inseamna darul lui Dumnezeu ?
crina - mai e mult pana departe ![]()
15+ 
mihaelka77 spune:
CRINA si ANA
Hai ca nu mai avem mult pana incepem discutiile despre scutece....
Ana tu nu ai greturi? Esti o norocoasa...
15+
Ana_Perianu spune:
mihaelka - pai sa stii, nici nu stii cum zboara timpul
Eu am avut dar nu foarte rau, am vomat de 3 sau 4 ori in total iar de o saptamana si un pic nu mai am nici sensibilitati la mirosuri
Intr-adevar ma ingretosez mai usor dar nu genul ala din primele saptamani, mai light asa
mari_paun spune:
buna burticutze,
pe mine bebe m-a tinut la pat in we, am varsat si mi-a fost rau, tot mai imi curge nasul si ...marius se bucura cand ma vede ca ...cresc
, a devenit asa de tandru, atent cu mine , imi cumpara flori fara motiv, ma ajuta la gatit si o adoarme pe Ema.
Se uita la mine si incepe sa vorbeasca cu bebe si sa pupe burtica
Azi am iesit la plimbare toti 3 si desi am iesit in blugi, credeam ca nu se vede insa cunostintele ...ma felicitau
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
10+ si mami de Ema
andra_b spune:
Buna seara!
Karin felicitari pentru sapt 10, Doamne da sa fie totul bine!
Buburuza si Eveline maine o sa fie o zis asa frumoasa pentru voi!!!
Klarisse super ca vezi joi pe bebe, eu doar luni... In legatura cu stresul si eu am aceeasi parere!
Madutza sper ca sa ai rezultate bune la control!
Ana ma bucur ca te-am 'cunoscut' si felicitari pentru fetita!!! Numele Ana Sofia mi se pare superb!
Crina burtica ta e cam neastamparata, spune-i sa se calmeze pentru ca oricum bebele ala tot o sa creasca si o sa fie bine asa ca nu are rost sa te streseze! Na!
Mihaelka felicitari pentru semnatura, de azi si eu am schimbat cu ajutorul lui Dumnezeu in 12+.
Mari ma bucur pt Ema care se ataseaza de bebica!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
12+ cu bebe mic
blackpanterro spune:
Loredana, am gasit carut Phil&Teds in Germania, sigur nu sunt probleme la transport.
Edit ca m-am uitat si transportul e gratis in Austria daca cumperi peste 150 euro.
http://www.kinderwagen-experte.de/philteds/sport-buggy-camo-blau
Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
chichiutza spune:
Am ajuns si eu acasa de la scarbici! N-as putea zice ca ati avut mare spor azi! Cred c-ati stat cu burta la soare!![]()
Madutza abia te asteptam! Mai e putintel! :)
La noi lucrurile stau bine, usoare greturi si atat, parca imi plac mai multe alimente decat saptamanile trecute, asteptam cu sufletul la gura intalnirea cu bebe de miercuri! of ce emotii!

Cristina
11+