Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 7
iepurila spune:
LUMI o imbratisare stransa de la noi. te admir (inca o data) pentru taria ta. Nu stiu zau cum ma voi descurca cand voi demara procedura gradi.
Tin pumnii stransi sa fie o evolutie favorabila si sa treci repede si cu cat mai putine traume peste aceasta perioada.
Ada multi pupici si tie. 
dyanira spune:
Babytza eu personal as incepe antibioticul cu toate ca ar putea fi si o boala contagioasa desi nu prea cred daa ai zis ca deja are 4-5 zile de febra.Ar fi bine sa fie un antibiotic cu spectru larg poate ceva din clasa cefalosporinelor.
Xor si mie imi face impresia ca Andrei cade dar sa stii ca nu alearga pe afara dar nu cade niciodata culmea se mai impiedica si se redreseaza![]()
Nerantula si Andrei e constipat mai rau din nou excat asa cum descrii tu iau din pampers si nu se vede nimic apoi.Eu am inceput sa ii dau siropul de la Hipocrate dar inca nu se vede nimic ii maresc doza cred si el papa si iaurt si ciorba sau supa si fructe.
Lumi cum mai sunt hunii?
Ada eu zic ca la tine o sa fie mai usor Teo e mare deja si va avea grija de Radu plus ca el poate povesti ce se intampla pe acolo![]()
Exact asa e si Andrei de dimineata eu cred ca tocmai din cauza ca e taica su acasa il vede putin timp si cand e acasa e asa de agitat copilu de nervos nu stie ce sa mai faca urla tipa etc.Am fost si pana la un targ sa ii caut adidasi dar nu am putut cu el asa ca am venit acasa cum am plecat acum doarme
Cred ca agitatia asta e si din cauza faptului ca nu mai doarme la fel de mult noaptea se trezeste de ceva zile la 8 dimineata el care se trezea la 10 iar seara nu vrea sa doarma inainte de 23.Deci a pierdut 2 ore de somn.Acum doarme deja de 40 de minute era rupt de somn, poate diseara reusesc sa il culc ma devreme un 22 asa ca sapt viitoare se schimba ora si o sa se culce la 24

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
Am papat si noi ,fetili la nani, o sa le urmez si io ca nu mai poci. Nu mai stiu care is noptile bune ca mie mi se par toate naspa
Nema bani pe card
Azi am fost la impartasit fetele si l am vazut pe blondutzul Gruia
cu bunica. Nerantula ai un baiat de nota 10 nu s a miscat de langa buni si a deschis guritza imediat la impartasanie , bravo lui
babytza of, puiul mic:(. Si eu as incepe antibioticu, la noi febra la varicela a durat cam 3 zile si dupa aia bubitzele. Multa sanatate printului
iepurila lidia multa sanatate si voua
gaia.nevia spune:
Iepurila, salut! Sanatate multa Elenei. Nu stiu ce sa-ti zic cu laptele, noi am ramas pe Nan../ Nestle. Teo bea Humana din ala lichid gata, la cutie de 450ml, dezastru financiar... si mai bea Parmalat, dar sa nu cumva sa fie prafuri, ca fac spuma si nu bea.
Nici Radu nu s-a prea inghesuit la Humana lu' fra-su.
Cu gradinita, Teo nu va fi in aceeasi grupa cu Radu... deci mare lucru nu are ce povesti. Nici macar despre ce i se intampla lui, asa cum ii demonstram si bunicului suparat ca Teo l-a mintit, copilul cam spune ce il conduci tu sa spuna, la varsta asta, si nu are notiune temporala... idee despre adevar, realitate si fictiune. Pentru el orice fir de actiune e plauzibil, doar l-a gandit el.
Inca mai caut cu ce sa-i incalt de interior... se pare ca lui RAdu brusc nu-i mai vin pantofii 20, nici 21, da asa brusc ca sa ma scoata pe mine din sarite.
LAureta, cu voi ce este? Sunteti raciti?
Babytza, si pe aceasta cale, multa rabdare, putere, si multa sanatate soricelului, sa-si revina repede!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
bai, deci stiu sunetul blestemat, da am raspuns gresit.
Nerantula, daca n-ai raspuns inca, da-mi PM.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
claudinna spune:
Xor, chiar nu prea a cazut pana acum, bine, nici nu pot sa spun ca e super agitat si rapid. zilele astea au fost pure accidente...in baie era ud pe jos, ca apoi era sa cad si eu cu el in brate si azi s-a rasturnat cu avionul, de 2 ori...vazui ca e un pic vanat pe nas, aplicat arnica![]()
pe afara e destul de atent, dar tot nu pot fi foarte sigura...ieri a calcat pe o castana, de exemplu...ce sa mai, sunt cu ochii pe el!
e bine ca nu prea plange, dar nici nu s-a lovit
asha sunt copiii, cad, se ridica...important este sa nu se raneasca rau
Nerantula si R are perioade de constipatie...la el merge ceaiul de musetel, am mai scris eu
eu ii dau banana foaaarte rar si atunci in combinatie cu para sau in ziua aia iid au suc de portocala...pilaf, mai deloc si uneori tot degeaba
cereale cu prune uscate, sau pur si simplu prune uscate, facute la blender, in iaurt
iepurila, a ajuns viroza si la Iasi? la fel a fost si la noi ultima data, dar eu trebuia sa-mi dau seama, pt ca R a fost cu fundi'n sus cu o zi inainte sa faca febra aia fenomenala de peste 39
i-a trecut intr-o zi jumate
claudinna spune:
ce strategie de marketing au astia de la Teora. in fiecare zi scriu ca numai azi si maine e reducere 20% si o tin asha de la inceputul lui martie
, pe mine m-au prins de 2 ori, dar nu-mi pare rau deloc!
Ada, ai Pm
claudinna spune:
laureta, odihna placuta! ar trebui sa ma bag si eu langa R, ca sunt rupta
noptile le dorm insa ziua ma ucide
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna ce strategie de marketing au astia de la Teora. in fiecare zi scriu ca numai azi si maine e reducere 20% si o tin asha de la inceputul lui martie Ada, ai Pm www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
foarte straniu, da n-am PM!!!
edit: se cenzureaza mesajele (nu am inboxul plin...)???? Vroiam doar sa spun ca sunt importante indiciile date in concurs...
Nu cred ca e grav, nu? Doar logic.
Dar nah, cu fiecare neatent in parte creste potu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
Apropos de asta... nu scrie nicaieri in regulament ca n-am voie sa vorbesc despre concurs. Nici nu scrie ca se citeste posta, unless o raportezi ca spam.
De ce se cheama private message? mai bine scriem tot aici pe public.
Doar n-avem secrete...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi