Atentionare la slinguri

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca intreaba cineva un simplu "cit e ceasul?" la un subiect yo sint convins 100% ca voi tot va incaierati...si e si normal daca te gindesti..ca ora exacta nu sta pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

In sling, wrap, si alte esarfe si-au purtat mamele copiii de cind lumea si pamintul , si inca ii poarta in tarile din America Latina, in Japonia, India, etc... E cel mai natural sau aproape de natural mod de a purta un copil, mai ales la bebelusii nou nascuti care se simt ca in burtica in el !!!! Nu in chestii gen carucior, landou, car-seat, etc...
Am purtat copiii in sling de cind am iesit din maternitate cu ei , adica de la citeva zile ! Acelasi si unic sling, simplu, facut de o mamica din Chile, e cel mai usor sa manevrezi copilul in el si sa te misti cu el in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oh, doamne! Cata pasiune folosita aiurea.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

subiect inchis pentru ofttopicuri de scandal.

Fiecare mamica stie ce e mai bine pentru puiul sau.
Insa atentionarea agentiei consumatorilor din USA este ca parintii sa fie atenti la slinguri deoarece s-au inregistrat 14 morti recente de bebelusi prin asfixiere ca urmare a folosirii acestor slinguri. Si Desprecopii.com recomanda acelasi lucru: atentie in folosirea slingurilor ce cara copii.

PS: iileana, pe acest forum se respecta un regulament si nu influenta unui grup - oricare ar fi el. Daca Sabina incalca repetat regulamentul, mi se pare logic sa i se inchida contul. Te rog nu du o discutie despre slinguri si respectarea regulamentului acestui forum in zona de haita/hartuaiala/scandal.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput