Atentionare la slinguri
Raspunsuri - Pagina 19
Guestus spune:
Daca intreaba cineva un simplu "cit e ceasul?" la un subiect yo sint convins 100% ca voi tot va incaierati...si e si normal daca te gindesti..ca ora exacta nu sta pe loc.
marimar spune:
In sling, wrap, si alte esarfe si-au purtat mamele copiii de cind lumea si pamintul , si inca ii poarta in tarile din America Latina, in Japonia, India, etc... E cel mai natural sau aproape de natural mod de a purta un copil, mai ales la bebelusii nou nascuti care se simt ca in burtica in el !!!! Nu in chestii gen carucior, landou, car-seat, etc...
Am purtat copiii in sling de cind am iesit din maternitate cu ei , adica de la citeva zile ! Acelasi si unic sling, simplu, facut de o mamica din Chile, e cel mai usor sa manevrezi copilul in el si sa te misti cu el in el
viviana spune:
Oh, doamne! Cata pasiune folosita aiurea.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
desprecopii spune:
subiect inchis pentru ofttopicuri de scandal.
Fiecare mamica stie ce e mai bine pentru puiul sau.
Insa atentionarea agentiei consumatorilor din USA este ca parintii sa fie atenti la slinguri deoarece s-au inregistrat 14 morti recente de bebelusi prin asfixiere ca urmare a folosirii acestor slinguri. Si Desprecopii.com recomanda acelasi lucru: atentie in folosirea slingurilor ce cara copii.
PS: iileana, pe acest forum se respecta un regulament si nu influenta unui grup - oricare ar fi el. Daca Sabina incalca repetat regulamentul, mi se pare logic sa i se inchida contul. Te rog nu du o discutie despre slinguri si respectarea regulamentului acestui forum in zona de haita/hartuaiala/scandal.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |