Atentionare la slinguri

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

da atunci de ce stau bebelusii curbati in mod natural pana reusesc sa se tina singuri pe la 5, 6, 7, 8 luni, ma rog, fiecare?

ptr ca n-au musculatura ptr celelalte 2 curbe, si exact asta facem cind ii lasam pe spate sau pe burta, le dam voie sa isi utilizeze muschii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Sabina, eu stiam ca esti perfecta si ca ai prieteni cu afaceri, dar nu stiam draga ca bei cafele si cu cei de la dydimos sau ca te invarti in anturajul lui Jean Liedloff....
pun pariu ca si astia fac afaceri pe genunchi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

Atentionarea CPRS mi se mai pare mai mult decât utila, la fel cum a fost si cea despre scaunele de masina care trebuiesc folosite numai în scopul pentru care au fost facute si numai conform instructiunilor. Problema e aceeasi: folosite aiurea, pot face rau.

Llaura
Toate slingurile, wrapurile si alte soft-carriers vin, în majoritatea cazurilor, cu un set de instructiuni. În aceste cazuri, în acest set de instructiuni sunt specificate foarte clar posibile probleme si cum se remediaza. Avertizarea e excelenta; în cazurile în care slingul e cumparat fara instructiuni sau în cazul slingurilor geanta care, din cauza designului, nu permit, pentru copiii care nu stau în fund, alta pozitie decât cea cu capul în piept.

Andrada
Avantajul unul sling e tocmai faptul ca se muleaza pe nevoile copilului. În prima luna poate sta cu picioarele încruciste, înclinat sau la verticala, exact cum vrea. Sau cu ele în jurul corpului mamei. Ai posibilitatea sa îi sustii capul daca doarme sau sa-l lasi liber daca vrea. De fapt, ai posibilitatea sa îl porti cum vrea si cât vrea. Dar numai daca o faci cu atentie. Si, evident, când copilul nu mai vrea, sa-l dai jos. Daca ala micu începe si se zbate ca vrea afara si mama îl tine înauntru, atunci e alta problema ce nu mai tine de sling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mda, anti-slinguri era de fapt anti-Sabina, nimic nou sub soare.

vertebrele alea pozitionate nenatural, mai sa fie. de-aia copiii uitati in patut cu lunile, vezi cei din orfelinate, au intarziere in dezvoltarea motrica, pentru ca le-a stat coloana dreapta in patut. purtata in brate (ok, cu ajutorul esarfei), fie-mea se ridica in fundulet la cinci luni singura, niciodata tinuta intre perne, si merge la 8-9 luni fara premergator. in sling, picioarele stau incrucisate obligatoriu de la mama natura, nici nu are cum altfel, ca doar nu i le indrepti cu atelele! asta chiar imi amintesc perfect. pozitia era oblica, nici orizontala, nici perfect verticala, exact cum sta puiul la piept cand il alaptezi, sustinandu-l cu bratele.

nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mea culpa, uitasem sa o adug pe Conchita la grupul arhi-bine-cunoscut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

asa-i romanul, cum e unu mai rasarit (a se citi diferit) cum repede gura satului e pe el

si din pacate pusul asta la zid a devenit un obicei aici pe forum.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Desi nu ma pricep la sling-uri, ca, deh, pe vremea mea :)) nu erau, asta am putut observa si eu:

Citat:

In multe feluri mi-am inchipuit DC-ul viitorului, dar ca un loc unde s-ar putea sa fie banati/indepartati useri ca Sabina pentru a proteja/cultiva useri ca Muffin, nu.
N-am atita imaginatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ok, hai sa o adaugam si pe Iileana, pe Anca_a...
Fetelor, pe cine am uitat?!

Mai e atat de greu de inteles ca nu toti avem aceleasi preferinte, sistem de valori?! Ce ar mai fi daca toti am fi atat de perfecti?! Cine ar mai face si altceva in afara de a fi printese?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Carmenbr, tu faci listele cu taberele?
Si dupa ce le termini, cum procedezi? La ce-ti folosesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Mai e loc pe lista?

Mergi la inceput