Atentionare la slinguri

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sabina, e dezamagitor cum reactionezi la alte puncte de vedere. Ai deja avertisment iar dialogul cu tine e din ce in ce mai dificil. Eu inteleg ca ai o conditie medicala in acest moment - insa ma vad obligata sa te avertizez foarte serios - si daca nu dai dovada de un dialog corect, contul tau se va inchide.

iata puntul 3 din regulament:

03. Retineti esenta dialogului
Nu uitati ca scopul participarii in cadrul discutiilor, nu trebuie sa fie convingerea celorlalti participanti ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. Nimeni nu are dreptul sa se supere daca ceilalti participanti nu ii impartasesc opiniile. Aceasta este esenta dialogului.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Sabina, ai luat duminica avertisment deci nu ma mai obosesc sa te raportez.
Personal sunt sigura ca lumea exista si dincolo de punctul in care se termina nasul meu.

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

o ricii sa mai incaseze inca unul. ...cunoastem.
iti spun yo ca nu-i pasa....asa cum o vad nu pare prea afectata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

mQQm, de cand nu te-am mai vazuuut... :).
Nu stiam ca ai Bebe (wooow, felicitari!!!! ) si uitasem cat de haios poti sa povestesti ceva :)))).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mirela eu am luat avertisemnt pentru muffin a spus minciuni despre diana mateescu.

( a spus ca face afaceri ilegale)
ti se pare corect?

iar llaura ma hartuieste de luni de zile si stii asta.

(io n-am nimic cu llaura, iar cuvantul caraghios mie mi-e unul simpatic)
Contributia mea pe dC de 8 ani de zile este mult mai mult decat atata si stii asta cel mai bine dintre toti.

Tu stii f bine cat bine am facut si fac pe DC asa, ca te rog sa ma intelegi ca ma irita minciuna si hartuirea.
Eu intotdeauna am o vorba buna pentru toata lumea care imi cere ajutiorul si iarasi nu trebuie sa-ti reamintesc asta.

Muffin ce vorba buna are pt cine? in afara de minciuni pt care eu iau avertisement?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Sabina, de data asta chiar astept sa-ti ceri niste mari scuze de la mine, enough is enough, mi-ai spus mincinoasa, caraghioasa, stalker, ce mai urmeaza?! Si asta pt ca nu impart oamenii in mitocani si nemitocani asa cum faci tu si pentru ca nu-mi fac chip cioplit din niste bucati de carpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Sabina, de data asta chiar astept sa-ti ceri niste mari scuze de la mine, enough is enough, mi-ai spus mincinoasa, caraghioasa, stalker, ce mai urmeaza?!

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Sabina nu "ti-a spus" nici mincinoasa si nici stalker. si a explicat cuvantul "caraghios" ca nostim. e inteles din dictionar, fiecare percepe cum vrea.

eu nu vad impartirea in mitocani si nemitocani... sa stiu sa-mi iau si eu rand la o coada...

iar eu consider asta
Citat:
si pentru ca nu-mi fac chip cioplit din niste bucati de carpa.
o insulta.

cheers !

edit : nu nimeresc asta cu differential quotes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Kay, cand spui ca cineva te hartuieste, inseamna ca sta dupa fundul tau si te urmareste, iti urmareste fiecare miscare. Sa iti traduc in engleza cum se zice la asta sau nu e nevoie?

Impartirea in mitocani si nemitocani caut-o tu pe la un subiect la Femina intima cand Sabina se plangea ca bonele de copii din parc ii pot mitocani copilul, de aia nu accepta ea bone. Noi astea de aici care nu avem alta solutie decat bone, nu ne-am simtit tare happy la gandul ca si copiii nostri pot fi considerati mitocani, ca doar sunt crescuti de bone.

Cat despre chip cioplit, cu Sabina e alta problema, ea crede ca nimeni nu e mai perfect decat ea. Din pacate pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

kay, sunt niste bucati de carpa, la asta se refera mult-cantatul avertisment al guvernului american, dat de health canada inca din 2008, la dispozitivele de purtat copii facute din material moale, larg cunoscut in limba romana drept "carpa".
Si e o banala punga de hartie sunt avertismente, pe aproape toate obiectele pt adulti. Mi se pare de un minim bun simt ca ele sa fie prezente si pe aceste dispozitive acute din material moale in care au murit copii.
Sper ca acum e clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sabina, pe bune acum. Toti de pe DC stim ca esti bolnava, sanatate multa. Dar pe bune ca asta nu e o scuza pentru faptul ca jignesti gratuit in stanga si in dreapta, ca esti convinsa ca nimeni nu e mai si mai decat tine ( serios, daca ridica atat de mult self-esteem-ul cortizonul asta ar trebui promovat sa il luam mai des si noi ceilalti, poate mai creste increderea in noi), sa it idea toti socoteala daca indraznesc sa nu fie de accord cu tine. Ai depasit limita si pui totul imediat pe seama cortizonului.
Copilul meu ia cortizon de 4 ani, e drept nu atat de mult deodata cat iei tu acum, dar pe pariu ca in toti cei 4 ani a luat mai mult decat tine. Ba tin minte ca intr-un an a luat cortizon de 3 ori peste limita admisa pt varsta lui. Si nu are regim special la scoala, am anuntat ca s-ar putea sa fie mai energic din cauza asta, dar degeaba, tot e pus in time out daca incalca regulile. Sa nu uitam ca are nici 6 ani, deci nu se compara varsta si atitudinea lui cu a ta. De la tine sunt asteptari mult mai mari.
Serios, iti distrugi reputatia cu scuzele astea ieftine. E timpul sa admiti ca esti muritor la fel ca noi si ca nu esti totusi cea mai si cea mai, ca mai exista si alti oameni pe langa tine care au dreptul la parerile proprii asa cum si tu ai dreptul. Ii ceri socoteala Mirelei, o pui la colt, la fel si cu Llaura. Asta e, au alta parere decat tine, admite si mergi mai departe. Lumea se invarte si continuare, nu se opreste in loc deloc sa stii. Ai calitatile tale, dar si altii sunt mai buni decat tine la alte lucruri. Get over it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen, tu ai citit de ce am luat eu avertisment??

eu nu am luat avertisment pt ca am jignit pe cineva, ci pentru ca am sanctionat o minciuna si defaimare pt care muffin ar putea raspunde penal.

Muffin a acuzat un om cinstit ca face afaceri ilegale.

cat despre babywearing, eu am fost cea care a prezentat nustiu cate articole despre pericole, deci nu pot fi acuzata de partinire.

iar despre reputatia mea de pe forum, cine ma iubeste, ma iubeste, cine ma cunoaste, ma cunoaste si gata.

eu ma retrag din aceasta discutie pentru devine halucinanta si fara sens.

O mai rog un sg lucru pe Llaura, sa ma ignore, imi pare tare rau ca prezenta mea ii face rau, eu din fericire am sentimente total neutre fata de ea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput