LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*
Raspunsuri - Pagina 3
Bianca2503 spune:
Hello,
Abia acum am ajuns si noi acasa de afara. Am pierdut vremea peste tot.
SIMPLYANA, ce zici tu acolo de caciula. Astazi Vladimir a fost la maneca scurt. Da, stiu! Parinti nebuni!
INAPREDA, iaurtul acela il gasesti raionul cu produse bio din price super/hypermarket. E chiar misto iaurtul. V-am zis ca eu iau de ceva timp.
NOVUS, am vazut ca faci capitole. Bravo!
M-am intalnit cu CARMENADA la Decathlon, era fara Inamica dar trebuie sa va spun ca e mai frumoasa ca in poze si e micuta si slabuta si tare finuta.
LA MULTI SARBATORITILOR ZILEI, mamici si pitici, multa sanatate si numai bucurii.
Acum vreau sa imi intind oasele ca l-am carat pe Vladimir si ma cam doare shalilii
Monnvas spune:
Simona, bine ai venit Baga 10 mesaje ca sa scapi de moderare. Sa te mai instruim in ale forumului?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
OLI, e prin Titan. Baga pe GPS intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii. Daca vii, declar deschisa lista!! Maine sau luni, cum preferi? O sa vb cu Shasa si cu Rivali, ca ele stau chiar langa parc, si cu Ank si bb, care n-a mai dat de mult pe la noi, dar e vecina.
Ura, organizez si eu o chestie
Cred ca ma duc sa organizez pampersul piticului.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SprowistaS trebuie sa facem prezentarile. |
Bine ai venit Sprowista !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
olishka spune:
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Am fost si noi afara am inaugurat sezonul de parcuri
Alexandra s-a dat pe leagan si pe tobogan , s-a jucat cu niste baieti si apoi a luat-o foamea asa ca am venit acasa si acum isi face somnul de frumusete !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
saby spune:
Hei, hei, bine ai venit !!!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
LA MULTI ANI ANCA
LA MULTI ANI THEODOR
Si noi azi am stat aproape 4 ore afara cu o pauza mica de papa in casa si apoi iar in parc si am alergat toti cateii si porumbeii care ne ieseau in cale , iar acum a picat lata si doarme de o ora deja .
Am vazut ca ziceati de intalnire in IOR, pt. noi e cam departe, venim din capatul celalalt al orasului, dar poate mai organizam si in Herestrau ca ar fi mai aproape, acum ca a venit caldura o sa tot stam pe afara
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
citat din mesajul lui simplyana_m ILINCA, , tocmai ce am pus pe blog un rand proaspat de poze cu copiii mei, de cum i-am vazut, m-am gandit la tine. Dar nu stiu cum s-o dau, nu vreau sa te rascolesc...asa ca, functie de cum te simti, ia-o fie ca pe-o invitatie sa-i vezi, fie ca pe un avertisment si ocoleste-i. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Superba atmosfera la tine acasa !!!
Am implinit 1 anisor !