LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu astazi sunt pusa pe treaba cu intarcatul. Nu i-am dat san de dimineata. L-am adormit in curte in carucior O sa incerc sa pastrez doar mesele de noapte si raman cu speranta ca o sa renunte el singur la un moment dat. Vreau sa-i dau si lapte praf la noapte, dar in canita. Una din pediatrele noastre ne-a recomandat aptamil. Voi ce le lapte le dati la varsta asta?

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Si noi tot aptamil. Ni l-a recomandat pediatra cand am facut mastitele si am sarit peste cateva mese, pentru ca, zicea ea este formula cea mai asemenatoare cu laptele uman. Noi ne impacam tare bine cu el.
Vad ca ai obtinut o prima victorie cu adormitul fara tzitzi si cred ca peste zi va fi usor sa-l dormi afara la aer. Ina si-a scos singura mesele de zi dar a ramas cu cele de noapte inca 2 luni dupa.
Tzitzile tale ce parere au de raritul meselor? Ideal este sa scoti treptat o masa la cateva zile ca sa nu ai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

sa vedeti cum mi-am cautat eu de treaba.
i-am spus lu tati ca vreau sa fac o pizza de casa si l-am intrebat si pe el daca vrea sa-i fac ceva dulce, adica ceva praji cu crema. si cand colo zice: da, vreau sa faci niste cornulete cu rahat si nuca
asa ca m-am scos....am la impachetat de-a cornulete....
praji o faceam fluierand, dar astea-s tare migaloase.

ce-si face omul cu mana lui....lucru manual se numeste

maria a stat afara 3 ore, am fost la impartasit.acum doarme si patutul sub ea.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Fa-le si tu mai mari ... asa cat pumnul ca sa scapi de migaleala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca e tare. Io cica organizez iesirea, dar am cu totul alte ore decat voi. Noi dupa-amiaza iesim cel mai devreme la 17 iar "dimineata" pe la 12.

Acum mi-am dat seama ca vin fetele cu masina si la statuie nu e loc de parcare, ramane mai bine la biserica? Ca stiti toate locul ala.

Mai ramane sa stabilim ora vad ca nu ma pup cu nimeni

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halooou...io beau o bere Leffe blonda...manga ma fac
Tot ma uit si ma minunez de copiii lui ank si bb, Doamne, cat de pletosi au fost de mici, am vazut si pe Arald de cand era mic si pe Karina bb...chiar incredibil ce bogatie de par, nu am mai vazut asa ceva! Niste frumuseti amandoi...neckermann e prea putin spus
Sa va deslusesc cu motzul lui David:
- fierul Hausmann- ce anemie, Olishka?! Aiurea! A ales Fe fiindca va fi ca in urarea:"tare ca fieru'/ iute ca otzelu'"- nu i-ati pus otzel, ca-l alegea si pe ala, va spun eu!
- icoana: cand il vor vedea femeile vor exclama:"Ooo, Doamne!", "Iisuse!", "Maiculitza sfanta!" si altele, asa chipes va fi;
- telefonul normal ca l-a luat doar putin, va fi satul de cate telefoane va primi de la admiratoare, o va pune pe maica-sa sa le intercepteze sa mai scape de cohorta de fanitze;
- parfumul nu mai tre sa-l explic, va fi cochet si punct.
Mai era ceva?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

va poftesc la http://news.webshots.com/slideshow/577091463oIIXBg]pizza[/url] si la cornulete

tati mi-a luat fata. au plecat la plimbare, iar eu tb sa termin cornuletele(de mancat) si sa fac curatenie

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mihaela, cornuletzele alea au fost pentru mine madlena lui Proust! Pe loc m-au napadit amintirile din copilarie, exact de-astea-mi facea maica-mea pe vremuri, asa aratau numai ca erau umplute cu gem. Mare gospodina mai esti!
Cand imi amintesc cate facea maica-mea, nu era duminica sa nu faca prajitura cu branza sau cu mere, "lecvarosh dereie", gombotzi cu branza, clatite, cornuletze...Si punea zacusca/siropuri/compoturi/dulceturi/muraturi/bulion...ce naiba, era mai dilatat timpul inainte de rivulutie sau ce?! Ca io acum as zice ca n-am timp de asa ceva! (ca-s habarnista ar fi partea a doua)

10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Bianca multumesc de pontul cu leaganele din Carrefour! Achizitionat!

Poti sa-mi spui te rog daca tabla pe care o aveti voi este cea de pe site-ul jucarii din lemn?

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Cu placere

Tabla este magnetica si am luat-=o de la librarie. E tabla alba magnetica pe care se poate scrie cu cu carioca speciala de tabla alba.

Ce explicatie de blonda am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Sa va deslusesc cu motzul lui David:
- fierul Hausmann- ce anemie, Olishka?! Aiurea! A ales Fe fiindca va fi ca in urarea:"tare ca fieru'/ iute ca otzelu'"- nu i-ati pus otzel, ca-l alegea si pe ala, va spun eu!
- icoana: cand il vor vedea femeile vor exclama:"Ooo, Doamne!", "Iisuse!", "Maiculitza sfanta!" si altele, asa chipes va fi;
- telefonul normal ca l-a luat doar putin, va fi satul de cate telefoane va primi de la admiratoare, o va pune pe maica-sa sa le intercepteze sa mai scape de cohorta de fanitze;
- parfumul nu mai tre sa-l explic, va fi cochet si punct.
Mai era ceva?!

10luni
Manole forever

Esti bestiala !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am vazut ca vorbeati de jucarii de lemn. Ultimele noastre achizitii din lemn sunt o carte cu animale (fiecare animal are atasat si un material care imita blanitza lui) si un puzzle cu animale (fiecare animal are sub el poza cu puii) jucarii lemn

Am pus si cateva poze cu noua noastra distractie...pe tobogan

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

11 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Helloou fetele !!!

Am ajuns si noi acasa in sfarsit dupa o zi de plimbareala pe la nasi, bunici, etc
Alexandra a dormit pe unde si cat a apucat la fel si cu mancatul

S-a jucat cu niste pisicute, asta dupa ce le-a tot dat tarcoale , s-a speriat de papagali si de pesti

Revin...

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput