LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

sal , nu stiu daca ajung la intalnire maine la ce ora este?
care este intrarea la statuia de care vorbesti tu Monvass ca eu nu prea am idee?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

aham..deci va intalniti in ior..cam departe de mine..uff..nu stiu daca ajungem..oricum,,eu raman cu Herastraul...nu prea sunt doritoare insa..:P

olga..felicitari pt matisorul taiat! david e un scump abia astept sa va vad!

saby ce faci? poate voi s aveniti in herastrau..

in timpul saptamanii pe la ora 15 ajungem in parc..ca si azi defapt..k am impresia ca a adormit puiul..

hai va ca vine tati sa lucreze la comp..asa ca ma contactati pe tel daca vreti sa ne vedem..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor! vaai ce zi frumoasa si Gazii meu doarme pana se trezeste ea si papa de pranz vine dupamiaza si se duce soarele, off. Da nu ma necajesc ca asa de bine e sa fie cald si frumos sa iesi cand vrei si sa stam afara cat de mult putem, parca revin la viata. Nu mai pot de fericire imi vine sa plec din casa de cum ma trezesc si sa ma intorc numai noaptea pacat ca e cam greu cu mesele astea ca la plimbare nu prea mancam bine, chiar voi cum fceti cu masa de pranz sau cum o sa faceti cand vom sta muuuult afara ?(ce bine era cand erau mici si nu ma stresam ca lapticul era baza si era tare usor de facut).

Leeloo nnoi o sa iesim si cred ca vom merge chiar in Herastrau, dar nu stiu cand, problema e ca de obicei noi avem program in ziua respectiva asa ca pt intalneli deastea organizate trebuie sa ne anunti macar cu o zi inainte, asta cred ca e valabil si pt celelalte fete.
Maya o sa va spun, momentan nu dau de ei.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pisik ce pacat ca nu mai ajungeti maine
Cand se trezeste sotul il bagi la schimbul 2...doar e odihnit...si bagi si tu o ora de somn

Chato da de ce zici ca avem 9 luni, caci avem 11
Sa faci maine neaparat poze sa o vedem pe dragoana aniversara

Mie iar nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an...parca nu demult ne povestea Chato cum a nascut, iar eu o "ascultam" fascinata si cu burta la gura

Olga, mamica lui David iepurasul

nu-s de ce, creca stiindu-l mezin il fac mai mic

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David iarasi a dormit 14 ore in aceasta noapte

si fara nicio "sculare"?
vreau si eu reteta.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

sa vedeti cum mi-am cautat eu de treaba.
i-am spus lu tati ca vreau sa fac o pizza de casa si l-am intrebat si pe el daca vrea sa-i fac ceva dulce, adica ceva praji cu crema. si cand colo zice: da, vreau sa faci niste cornulete cu rahat si nuca
asa ca m-am scos....am la impachetat de-a cornulete....
praji o faceam fluierand, dar astea-s tare migaloase.

ce-si face omul cu mana lui....lucru manual se numeste

maria a stat afara 3 ore, am fost la impartasit.acum doarme si patutul sub ea.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chato

Mihaela cu f multe sculari, caci ne iese dintele nr 4, dar adoarme repede

Eu astazi sunt pusa pe treaba cu intarcatul. Nu i-am dat san de dimineata. L-am adormit in curte in carucior O sa incerc sa pastrez doar mesele de noapte si raman cu speranta ca o sa renunte el singur la un moment dat. Vreau sa-i dau si lapte praf la noapte, dar in canita. Una din pediatrele noastre ne-a recomandat aptamil. Voi ce le lapte le dati la varsta asta?

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

sa vedeti cum mi-am cautat eu de treaba.
i-am spus lu tati ca vreau sa fac o pizza de casa si l-am intrebat si pe el daca vrea sa-i fac ceva dulce, adica ceva praji cu crema. si cand colo zice: da, vreau sa faci niste cornulete cu rahat si nuca
asa ca m-am scos....am la impachetat de-a cornulete....
praji o faceam fluierand, dar astea-s tare migaloase.

ce-si face omul cu mana lui....lucru manual se numeste

maria a stat afara 3 ore, am fost la impartasit.acum doarme si patutul sub ea.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Te admir ca stii sa gatesti atatea

Mergi la inceput

e bine ca voi puteti adormi fara titi. noi doua somnuri pe zi le facem papand titi, plus ca mai papam dimineata, si iar seara la culcare si noaptea de 2-3 ori. caprioara mea suge cu aceiasi frecventa ca la 6 luni.plus ca ne mai scapa ceva titi si de sete

nu stiu daca procedez corect.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

e bine ca voi puteti adormi fara titi. noi doua somnuri pe zi le facem papand titi, plus ca mai papam dimineata, si iar seara la culcare si noaptea de 2-3 ori. caprioara mea suge cu aceiasi frecventa ca la 6 luni.plus ca ne mai scapa ceva titi si de sete

nu stiu daca procedez corect.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Pai asa adormea si David...pana astazi Ai incercat si tu cu carutul? Oricum, daca nu te deranjeaza si ti-e bine si tie si ei asa nu vad nimic rau in asta

Mergi la inceput