LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*
Raspunsuri - Pagina 11
mababei spune:
Bianca multumesc de pontul cu leaganele din Carrefour! Achizitionat!
Poti sa-mi spui te rog daca tabla pe care o aveti voi este cea de pe site-ul jucarii din lemn?
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
olishka spune:
Ank ai 2 copii bestiali!!! Sunt atat de frumosi si...pletosi Arald este un ghiocel
Nu veniti maine in parc?
Olga, mamica lui David iepurasul
Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI VICENZO STELIAN!
Bine ai revenit ANCA(si bb) si LA MULTI ANI!
Noi nu stiu daca ajungem maine. In timpul saptamanii e mai complicat pe distante asa lungi, plus ca maine dupa amiaza mergem si la doctorita de la spital sa ne vada. Dar MONNVAS, daca reusim iti dau tel, ca nu ma prea descurc in zona, stiu doar intrarea de la Campia Libertatii, ca mi-am facut veacul pe acolo vreo 2 ani, prinsa de ale tineretii valuri
OLGA, nu facem schimb de copii macar o noapte? Ana desi s-a culcat la 22:00, a dat desteptarea la 7.00, iar eu si ta'su ne simtim ca dupa un chef prelungit. Acu doarme cu el, norocosul, iar eu in loc sa ma odihnesc bantui pe aici, sa aiba de ce ma certa husbandul
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
chatonel spune:
NEATA tufete
intrai rapid, ca vazui niste discutii despre autism si vaccinari. Nu au legatura una cu alta, autismul este boala trisomica, adica boala a cromozomilor - de-asta se si fac examene de triplu test in sarcina, ca sa se depisteze asa ceva, insa examenul de singe+ ecografia au o marja de eroare de 30% ...
Dodo, pupam copilasii bolnaviori si mamica obosita!
Olguta, felicitari pentru dezmotzare :)
David creste intr-un an cit altii in doi, am vazut ca are masuratorile de copii la 18 luni acum, la 9
Noi ne pregatim de ziua de un an. Azi facem tort.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Maya25 spune:
Gaza22, sa ne spui si noua, te rog, ce vaccinuri a facut copilul prietenilor. Si eu ma tot gandesc in legatura cu ROR si nu pot sa ma hotarasc dar inclin mai mult spre nu.
Maya25 spune:
Olga, 14 ore de somn? Te invidiez! Noi dormim cam 9-10 dar cu pauze de supt tot la 1 ora, 1 ora si jumate plus o pauza de vorbit si jucat. Si sunt nopti in care ma scoala si la 15 minute ca se tot foieste si circula prin pat si mi-e frica sa nu cada (noi dormim impreuna ca altfel nu mai rezistam eu).
olishka spune:
Pisik ce pacat ca nu mai ajungeti maine
Cand se trezeste sotul il bagi la schimbul 2...doar e odihnit...si bagi si tu o ora de somn
Chato da de ce zici ca avem 9 luni, caci avem 11
Sa faci maine neaparat poze sa o vedem pe dragoana aniversara
Mie iar nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an...parca nu demult ne povestea Chato cum a nascut, iar eu o "ascultam" fascinata si cu burta la gura
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Olga, 14 ore de somn? Te invidiez! Noi dormim cam 9-10 dar cu pauze de supt tot la 1 ora, 1 ora si jumate plus o pauza de vorbit si jucat. Si sunt nopti in care ma scoala si la 15 minute ca se tot foieste si circula prin pat si mi-e frica sa nu cada (noi dormim impreuna ca altfel nu mai rezistam eu). |
Ei asta nu s-a intamplat decat de 2 ori...si oricum cu muuuulte treziri, asa ca nu prea ia de ce sa ma invidiezi caci noi tot cam pe-acolo suntem
Maya25 spune:
Citat: |
Ei asta nu s-a intamplat decat de 2 ori...si oricum cu muuuulte treziri, asa ca nu prea ia de ce sa ma invidiezi caci noi tot cam pe-acolo suntem Olga, mamica lui David iepurasul |
Atunci m-am mai linistit! Glumeam ...